Пятница, 19.04.2024, 08:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Технологии [60]
технології
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » Статьи » Технологии » Технологии

Машини глазирувальні

Глазурувальні машини - це професійне пекарський обладнання, призначене для нанесення шоколадної або будь-який інший глазурі на кондитерські вироби, цукерки, зефір, мармелад, печиво, вафлі

Як правило, таку машину встановлюють на підприємствах харчової промисловості для повної або часткової автономної роботи як з ручною, так і механізованої розкладкою заготовок виробів.
Стандартна конструкція глазировочной машини включає кілька обов'язкових елементів. По-перше, конвеєр або транспортерна стрічка. Стрічка транспортера глазировочной машини виконана з високоякісної харчової нержавіючої сталі.
Друге - це Темперуючі ємність, яка забезпечена сорочкою обігріву з можливістю регулювання і автоматичної підтримки необхідної температури.
Третє - це поливальний пристрій глазировочной машини, яке оснащено пристроєм для регулювання витрати глазурі і насосом для подачі розплавленої глазурі.
Четверте - вентилятор обдування нанесеною глазурі. Він має проміжний патрубок із заслінкою для регулювання інтенсивності повітряного потоку.
І п'яте - пульт управління, який дозволяє керувати параметрами машини.
Крім того, глазурувальна машина може бути укомплектована холодильним тунелем.
Вся глазировочная линия представлена на сайті "Р.П.С. ЛТД": http://rps.com.ua/video/1/1/83/. Компанія вийшла на ринок ще у далекому 1996 році. З того часу успішно завоювала хорошу репутацію та повагу з боку покупців. Компанія представляє тільки якісну техніку, водночас ціни порівняно з конкурентами більш ніж доступні.
Принцип роботи глазировочной машини полягає в наступному: в ємність завантажують шоколадну глазур і при необхідності потрібні добавки, там же відбувається прогрів напівфабрикату шоколадної глазурі до заданої температури. При досягненні заданої температури, шоколадну глазур подають за допомогою насоса в глазировочную ванночку. У міру заповнення ванночки глазур'ю, відкривають заслінку і регулюють зазор таким чином, щоб струмінь глазурі була рівною і витікала без розривів.
 На малий транспортер укладають глазурованої продукцію і включають конвеєр. Далі продукція надходить на великий конвеєр в зону глазурування. Проходячи по конвеєру, продукція надходить в зону обдування для зняття зайвої глазурі зверху. Регулюючи частоту обертання вентилятора, можна змінювати кількість глазурі, що залишається на поверхні виробів. Після закінчення обдування продукція проходить два згладжують вала для зняття зайвої глазурі знизу і одночасного загладжування нижньої частини продукції. Потім продукція надходить на охолодження.
При правильній експлуатації глазировочную агрегатів відповідно до оптимальними параметрами глазуровані кондитерські вироби повинні мати блискучу поверхню і тривалу стійкість при зберіганні.

Категория: Технологии | Добавил: 329 (18.08.2016)
Просмотров: 502 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz