Четверг, 28.03.2024, 16:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 6 » Зміцнення берега і створення стильного декору прибережних територій.
20:56
Зміцнення берега і створення стильного декору прибережних територій.

Власники приватних будівель на березі водойми нерідко стикаються з низкою проблем, пов'язаних з особистими природними пейзажами. Для захисту від таких неприємностей існує зміцнення берега - захід з рядом особливостей і видів виконання.
Навіщо потрібно укріплення берега?
Для власників дач, розташованих на березі водойми, руйнування берегової лінії не новина. Подібне явище негативно відбивається на ґрунтових водах і може спровокувати ерозію ґрунту. Це, в свою чергу, позначиться на стані флори і фауни і на розмірах самої земельної ділянки, який здатний значно скоротитися.
Окремо варто згадати той факт, що представлена ситуація виникає в умовах не тільки природних, але і штучних водойм.
зміцнення берегаУкрепление берега дозволяє:
-зберегти кордону берега;
-захистити прибережні споруди від руйнування;
-забезпечити привабливий вигляд березі водойми;
-зберегти акуратне дно;
-захистити від обвалів і ерозії ґрунт.

Замовляйте укріплення берегу тут: http://statusplus.com.ua/podemniki-dlya-katerov/.

Методики берегоукріплення.

Сьогодні існує безліч технологій, які дозволяють захистити і облаштувати берегову лінію будь-якого водоймища, в тому числі і після початку руйнування. Серед основних методик виділимо:
1. Габіони - використовується сітка з оцинкованого дроту, яку під час установки розкладають в короби, заповнюються природним каменем. Для фіксації до грунту подібних конструкцій використовують анкера. Цей спосіб є найбільш інноваційним і практичним. Також методика характеризується тривалим терміном служби і екологічністю.
2. Укріплення берега дубовими палями - для виготовлення паль використовують тверді деревні породи, які зберігають свої характеристики не менше 50 років. Дуб відрізняється стійкістю до температурних і кліматичних перепадів. Крім ефективності, представлена технологія відрізняється екологічністю і естетичністю. Для того, щоб надати деревині більшу міцність, її обробляють спеціальним розчином.
3. Монтаж ЗБК - в деякому роді застарілий спосіб, який дуже швидко відходить у минуле через своїх недоліків:
-складність робіт з бетоном у воді;
-висока вартість витратних матеріалів;
Як виконати стильний декор берега і прибережної території?
Якщо задумалися над тим, як перетворити берегову лінію і прибережну територію, то берегоукріплення знову прийде на допомогу. Зазначений захід буде оптимальним варіантом для облагороджування земельної ділянки поблизу водойми. 
Берегоукріплення дозволить створити стильний і сучасний дизайн території. В якості відмінного кошти для реалізації задуманого підійде альтанка або пірс на березі, які будуть оповиті декоративної рослинністю. Не менш цікавим варіантом буде доріжка від водойми до будинку, прикрашена ліхтарями сучасної форми. Унікальними естетичними та експлуатаційними характеристиками володіють доріжки, виконані з каменю і скла. Альтанку знову-таки можна спорудити з дерева і скла. Наявність зазначеної будівлі додасть будь прибережної території особливу атмосферу відпочинку.
Крім того, декор прибережної території - це безпрограшний варіант для збільшення вартості земельної ділянки.

Просмотров: 613 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz