Четверг, 28.03.2024, 20:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Март » 30 » Заробіток на криптовалюте
06:56
Заробіток на криптовалюте

Отримати криптографічні монети мріють багато користувачів. При цьому, вони навіть не уявляють, що це таке і для чого зроблено. Щоб розібратися у всіх тонкощах криптовалют, треба мати деякі якими знаннями. В іншому випадку, це все одно що пояснювати дитині, як влаштований двигун внутрішнього згоряння.

Криптовалюта простими словами, це є запис у базі даних. Ставитися до таких активів не варто також, як до звичайних грошей. Вони відрізняються навіть від титульних знаків Вебмані або інших електронних платіжних систем. Пояснити на пальцях, як це працює, реально складно, але зараз я постараюся розкласти все по поличках.

Що таке блокчейн і криптовалюта простими словами?

Спочатку була придумана технологія блокчейна. Суть її полягає в запуску децентралізованої бази даних, яка може зберігатися одночасно на декількох комп'ютерах. Кожна нова запис автоматично додається на кожен ПК, редагувати або видаляти ніхто не зможе.

Вперше електронні гроші на основі блокчейна придумали в 2009 році. Тоді з'явився Биткоин, який призначався для швидких і анонімних переказів без комісії. Розробники запустили базу даних, яка разом з програмним гаманцем завантажується на комп'ютери користувачів.

У цьому основна фішка, адже для злому системи, необхідно спочатку отримати доступ до всіх комп'ютерів в мережі. Підвищена безпека стала одним з головних факторів, що допомагають криптовалютам набирати популярність. У ланцюжку блоків з'являються нові записи кожні 10 хвилин (по Bitcoin), разом з випуском нової монети. Кожна запис несе в собі інформацію про попередньому блоці, що забезпечує захист від спроб внести зміни в систему.

Ніхто не управляє блокчейном, принаймні Биткоинами. Це повністю автономна мережа, що працює за рахунок самих учасників. Колись монети використовувалися тільки для перекладів, зараз же вони цікаві і в плані інвестицій, тому що вартість активу постійно зростає. Це пов'язано з обмеженим числом токенів, всі хочуть їх отримати, а попит є головною причиною підвищення курсу.

Для чого потрібна криптовалюта?

У криптографічних монет різне призначення. Якщо Bitcoin створювався для зручних переказів грошових коштів, то Ethereum використовувався для підписів контрактів. Є токени, власники яких отримують частину прибутку від великих компаній, можуть ними оплачувати різні послуги, товари та багато іншого.

Зараз всім потрібна криптовалюта тільки для одного – заробити на рух котирувань. Основна частина монет викуповується лише з інвестиційних міркувань. Люди вкладають солідні гроші на монети, тому що впевнені, що в майбутньому вони подорожчають. Основні цілі розробників давно відійшли на другий план.

Чтайте також: криптовалюта что это простыми словами в россии.

Що таке токен в криптовалюте?

Блокчейн використовують в якості електронного механізму для обміну. По суті, це платіжний засіб, як і багато інші активи. Як правило, емісія та облік децентралізовані, але бувають винятки.

Токеном називають одну одиницю обчислення. Наприклад, 1 BTC або 1 Эфириум. У них є і часткові значення. Одна сто мільйонна биткоина називається Сатоши. Окремими токенами таку валюту вважати не можна, так як вона введена тільки для зручності обчислення (як копійки і рублі).

Просмотров: 524 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz