Пятница, 19.04.2024, 01:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 23 » Всі по парах: хочу швидко знайти собі хлопця, але не можу, як бути?
22:00
Всі по парах: хочу швидко знайти собі хлопця, але не можу, як бути?

Чим більше ви будете акцентуватися на подібної думки, тим вище ймовірність того, що в підсумку ви почнете зустрічатися з хлопцем, який вам зовсім не підходить. Такі історії трапляються саме тоді, коли дівчина намагається якомога швидше знайти особисте щастя, знайти бойфренда – в результаті вона готова почати стосунки мало не з першим зустрічним.
Ваше бажання любити і бути коханою цілком зрозуміло, але надмірна поспіх у цьому питанні може тільки нашкодити. Спробуйте на деякий час все ж відволіктися від мети знайти коханого і сконцентруватися на чомусь іншому. Таким чином, ви можете отримати більше приємних «бонусів», ніж можете припустити. Отже, що це може бути?
Активне хобі
Якщо ви займетеся активним хобі, то вам не тільки забезпечені нові неймовірні відчуття, викид адреналіну і яскраві емоції! Також ви дійсно можете зустріти серед нових товаришів по духу хорошого хлопця. Втім, спочатку ви повинні ставити для себе не цю мету – якщо хлопець знайдеться, то це, звичайно, добре, але зараз ваша головна задача – відкриття нових горизонтів. Отже, про яких хобі може йти мова? Це може бути щось пов'язане зі спортом – тренажерний зал, теніс, боротьба, кінний спорт, плавання та багато іншого. Також зверніть увагу на такий вид танців, як хіп-хоп, рага, брейк – загалом, на ті, які люблять відвідувати не тільки дівчата, але й хлопці.

Знайти другу половинку можна тут: знакомства дуо.

Концерти
Напевно, у вашому місті нерідко трапляються концерти місцевих і приїжджих груп. Найчастіше, вони відбуваються не тільки у великих концертних залах, але і в затишній арт-кафе. Якщо ви станете активним відвідувачем подібних заходів, то, найімовірніше, вам вдасться значно розширити свій кругозір, відкрити для себе багато нового в музиці, але і обзавестися безліччю нових знайомств.
Подорожі
Поки ви не сконцентровані на особисте життя, у вас є достатньо часу, на такий приємний вид відпочинку, як подорожі. Хто знає, може ваш потенційний коханий виявиться домосідом, і ви рідко будете кудись вибиратися? В цьому випадку краще насолодитися подорожами заздалегідь! Хоча може бути і так, що він і сам буде активним мандрівником, тоді вам буде, чим поділитися один з одним! Відкривайте для себе нові горизонти і дослідіть невідомі міста, робіть фото на пам'ять – повірте, це дуже захоплююче!
Займіться зовнішністю
Поки ви знаходитесь в очікуванні «того самого» хлопця, у вас є час для того, щоб зайнятися поліпшенням своєї зовнішності, якщо ви незадоволені якимись її аспектами. Можливо, вам давно хотілося зайнятися фігурою – скинути вагу або знайти потрібні форми за допомогою спорту. Не виключено, що ви незадоволені своїм волоссям – може, вони потребують лікування або більш ретельного догляду. Аналогічна ситуація може бути з шкірою, віями або нігтями. Зверніть більш пильну увагу на зовнішній вигляд – станьте «кращою версією себе», використовуйте будь-які можливості, завдяки яким ваше відображення в дзеркалі вам буде подобатися все більше і більше.

Просмотров: 507 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz