Пятница, 19.04.2024, 07:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 25 » Вхідні двері в квартиру: 4 вимоги при виборі
00:22
Вхідні двері в квартиру: 4 вимоги при виборі

Вибираючи дверне полотно, необхідно оглядати не тільки те, як вона виглядає, але і врахувати ряд інших характеристик, так як від обраної моделі дверного полотна залежить багато чого: ступінь захищеності власності та мешканців квартири, ізоляційні властивості, загальні враження про оформлення зовнішнього і внутрішнього житлового простору. Як зробити правильний вибір – читайте далі.

МІЦНА І КРАСИВА ВХІДНІ ДВЕРІ В КВАРТИРУ: ЯКУ ВИБРАТИ

В першу чергу, необхідно вивчити, які бувають самі хороші вхідні двері. В основному, вони виготовляються з деревного масиву або різних сплавів металів.

Розглянемо з чого виготовляються такі двері:

Вхідні двері з дерева. Матеріалами виготовлення найчастіше служать сосна, дуб та інші види дерев.
Вхідні двері з металу. Виготовляються з різноманітних сплавів на основі високоміцної і нержавіючої сталі.
Не рекомендується вибирати дешеву китайську вхідні двері, оскільки вона має низьку якість Не рекомендується вибирати дешеву китайську вхідні двері, оскільки вона має низьку якість

Якщо зовнішній вигляд сталевих виробів не по душі, внутрішню сторону дверей можна облагородити з допомогою оздоблення деревиною або іншим улюбленим матеріалом. Задаючись питанням про те, як безпомилково підібрати двері, слід вивчити її складові і переконатися в їх якості.

Замовляйте надійні двері за доступною ціною тут: купить металлические двери в г звенигород.

Більш надійними вважаються сталеві двері, тому перевагу найчастіше віддається їм.
При покупці вхідних дверей, найчастіше доводиться займатися підбором дрібних комплектуючих, таких як: замки, петлі, вічко, ущільнювачі. На щастя, все більша кількість виробників почали надавати сучасні вхідні двері в повністю укомплектованому вигляді, тим самим позбавляючи покупців від зайвого головного болю.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ХОРОШУ ВХІДНІ ДВЕРІ В КВАРТИРУ

Монтаж дверей також не обійдеться без комплектуючих елементів. Лиштви – обрамляють дверний отвір, призначені для приховування стиків дверної коробки зі стіною. Добори – заповнять зайвий простір занадто широких дверних прорізів. Пороги – захищають приміщення від попадання в нього різного бруду, води і пилу, а також мінімізує можливість виникнення протягів в квартирі.

Вибираючи якісну вхідні двері, необхідно приділити увагу наступним характеристикам і знати вимоги до виробів:

Міцність. Двері повинна бути зроблена з якісного матеріалу. Якщо дерево – то цілісний деревний масив, на металеву потрібен якісний сплав сталі.
Герметичність. Ідеальне полотно повинне бути з певним рівнем ізоляційних властивостей. Ця характеристика залежить, як від обраного матеріалу основного полотна, так і від наявності якісних ущільнювачів.
Замок. До вибору замка не варто ставитися зневажливо, він повинен бути надійний, виконаний з якісного матеріалу і мати високий рівень захисту від злому.
Петлі. Якісні петлі необхідно підібрати, беручи до уваги вагове навантаження полотна, вони повинні забезпечувати вільне використання двері при її відкритті і закритті, і мати максимальний опір до несанкціонованого застосування механічних впливів на них.
При виборі вхідних дверей особливу увагу слід звертати на її фурнітуру і замок При виборі вхідних дверей особливу увагу слід звертати на її фурнітуру і замок

У більшості випадків для спостереження встановлюють панорамний вічко. Також можливе використання відеоспостереження, для цього встановлюється спеціальний блок відеоспостереження. Стулка конструкції не повинна доставляти ніяких незручностей при її відкритті і закритті.

Важливо, щоб обробка двері вписувалася в загальний інтер'єр квартири.
Наявність гарантій та сертифікатів відповідності вимогам ГОСТ підтверджує заяви виробника про якість продаваних ними виробів. Термін гарантійних зобов'язань зазвичай варіюється від 1 року до 3-х років. Важливо, щоб всі ці пункти були дотримані, адже від цього залежить безпека і термін служби виробу.

ВИБІР СУЧАСНОЇ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ

На думку експертів, найбільш надійною вважають залізну двері. Дерев'яні двері в основному використовуються для установки в межкомнатном просторі. Важливо, щоб сталеві двері була виконана з якісного сплаву. Виріб має складатися із сталевих профілів, з'єднаних між собою, і цільного металевого листа, товщиною 2-5 мм

Важливо наявність тепло - і звукоізолюючих матеріалів в конструкції, це невід'ємна частина конструкції.
Сучасні вхідні двері можуть бути пофарбовані в будь-який колір і мати різні декоративні елементи Сучасні вхідні двері можуть бути пофарбовані в будь-який колір і мати різні декоративні елементи

Також у якісних вхідних дверей варто відзначити наявність герметизуючого матеріалу, який розташований по периметру полотна, з дублюванням на дверній коробці. Найчастіше, в якості матеріалу використовується силікон або гума. Зверніть увагу на вартість. Вона не повинна бути низькою. Низька вартість вказує на те, що при комплектації була використана низькопробна фурнітура. Тому, при підборі полотна, необхідно уважно підходити і до вибору її комплектуючих.

На наступні комплектуючі звертаємо увагу:

  • Замок;
  • Петлі;
  • Блокування полотна в коробі;

Засіб спостереження.

Абсолютно будь-які двері, якщо вона якісна, має 2 різнотипних замку. Це необхідно для забезпечення найбільшої безпеки квартири. На думку експертів з безпеки, найкращим вибором стане монтаж сувальдного і штифтового, ці види замків найбільш стійкі до злому, і на спробу їх розкрити, в середньому може піти 30-40 хвилин, злодії відмовляються від ідеї розкрити замок, якщо на це йде більше 15 хвилин. Найкращі міцні матеріали для виготовлення замків – сталь, чавун, іноді – латунь. Уникайте замків з алюмінію – він дуже м'який і легко піддається деформації, і силуміну – він легко руйнується.

Замки поділяються на 4 рівня за ступенем захисту від злому: 1 і 2 – не дуже надійні, 3 і 4 – коштують дорожче, але і рівень безпеки у них вище. Ступінь захищеності обов'язково уточнюйте при покупці замку.

ПОРАДИ: ЯКІ ДВЕРІ КРАЩЕ ПОСТАВИТИ У КВАРТИРІ

Підбираючи петлі, необхідно пам'ятати, що вони повинні бути розраховані на вагу встановленої дверної конструкції і мати високу стійкість до деформації. Вони бувають 2 видів: приховані і відкриті.

В квартирі рекомендується ставити міцні металеві двері, оснащені кількома замками В квартирі рекомендується ставити міцні металеві двері, оснащені кількома замками

Відкриті, в свою чергу, поділяються на:

Універсальні – мають довгий термін експлуатації. Для злому і зняття полотна з таких кріплень, їх потрібно відгвинтити.
Знімні – практичні у використанні, не вимагають відкручування при зняття дверей з петель.
Ввинчиваемые – використовуються для дверей з євро–притвором.
Розпашні – дозволяють відкривати двері в обидві сторони.
Рекомендується вибирати саме приховані, так як таку двері набагато складніше зняти з петель. Основний критерій при виборі петель – висока якість матеріалів, з яких вони виконані. Фахівці рекомендують метали, стійкі до корозії і тертя: латунь, сталь, латунно–цинковий сплав.

У якісних моделях вхідних дверей для квартири обов'язково повинні бути використані протизнімні штирі, щоб запобігти демонтаж дверного полотна при знаходженні його в закритому стані.

При виборі якісної вхідних дверей, важлива кожна деталь. Необхідно пам'ятати, як про обов'язкову наявність сертифікатів і гарантій виробника, так і про матеріал виготовлення виробу і всіх його комплектуючих. У разі дотримання всіх нюансів і вимог при підборі вхідного полотна, можна бути впевненим у гарантованій безпеці квартири і надійності обраної конструкції, яка прослужить довгі роки.

Просмотров: 530 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz