Четверг, 25.04.2024, 04:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Май » 22 » Вітамін проти раку B17 (амігдалин, лаетріл)
15:11
Вітамін проти раку B17 (амігдалин, лаетріл)

Лікування раку можливо? Так, рак можна перемогти! Матінка-природа не забула про нас і подбала про це, надавши натуральне ефективний засіб проти раку - вітамін B17.
Але в чому секрет цього вітаміну? Чому саме цей вітамін виліковує від раку і який механізм його дії? Давайте неквапливо і послідовно у всьому розберемося, щоб Ви отримали істинні знання на цю тему, самі в усьому розібралися, зробили свої висновки.

Історія вітаміну В17

Вітамін B17 був відкритий в далекому 1830 році. Німецький професор органічної хімії Юстус фон Лібіх виділив його з кісточок гіркого мигдалю, давши йому назву "амігдалин" (від грец. Мигдаль). Потім вітамін був знайдений у насінні яблук, персиків, вишень, винограду і абрикоса. У XX столітті амігдалин додали в вітаміни групи B - "вітамін B17". Дуже довгий час не вдавалося отримати в лабораторних умовах. І тільки в 1952 році доктор Ернсту Теодору Кребсу вдалося його отримати його в очищеному і концентрованому вигляді, виділивши з абрикосової кісточки і назвавши його "лаетрил". На його основі він створив препарат, який можна було вводити раковим хворим, але спочатку доктор Кребс випробував його на собі, щоб особисто переконатися в його безпеці. Пізніше доктор Джон Річардсон так само довів ефективність лаетріла, вилікувавши кілька ракових хворих в Сан-Франциско. 

Історія вітаміну В17 Але офіційна медицина в 1971 році провела дослідження, в ході яких було виявлено, що який-небудь позитивний ефект вітаміну В17 в питанні лікування ракових захворювань відсутній. І хоча докторові Річардсона з допомогою журналіста Едварда Гріффіну вдалося довести, що результати досліджень лаетріла були сфабриковані, тим не менш Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і лікарських засобів США (АППЛ) заборонив препарат. І досі вітамін B17 і навіть абрикосові кісточки заборонені до продажу в США, хоча кількість померлих від раку стрімко зростала.
Цікаво, що древня китайська медицина більше трьох тисяч років використовувала гіркий мигдаль, який як раз і багатий на вітамін B17, для лікування різних пухлин.
Замовляйте препарат лаэтрил в17 вже сьогодні.

Механізм дії вітаміну В17

Який механізм дії вітаміну на ракові клітини? За рахунок чого вітамін B17 стрімко їх знищує? Давайте будемо застосовувати просту мову і послідовно в цьому розберемося. 

Механізм дії вітаміну В17 Суть в наступному - вітамін B17 володіє здатністю притягатися до раковим клітинам, і знищувати їх, при цьому зберігаючи здорову тканину. Але чому вітамін нешкідливий для здорових тканин тіла? Кожна молекула вітаміну В17 містить з'єднання ціаніду, який по суті є отрутою. Але для того, щоб ціанід став небезпечний, у першу чергу необхідно "розкрити" молекулу і звільнити його, на що спроможний лише особливий вид ензиму (білок, який грає роль каталізатора в біохімічних реакціях).
Цей ензим присутня в нашому тілі, але зовсім в мізерних кількостях. Проте в ракових пухлинах його майже в сто разів більше! Саме тому, отрута під назвою "ціанід" звільняється з вітаміну В17 тільки і тільки в ракових ділянках тіла! Це згубно для ракових клітин, але ніяк для здорових - адже у них немає ензиму в достатній кількості. В результаті ракові клітини гинуть, а здорові продовжують свою діяльність, що нам і потрібно.


Із-за чого виникає рак

У 1952 році доктор Ернст Теодор Кребс висунув теорію, що рак, як цинга або рахіт, не викликається якоюсь таємничою бактерією, вірусом чи токсином, а є простим авітамінозом, тобто брак певних вітамінів. Довгий досвід доктора підказав йому, що рак є простий хворобою дефіциту вітаміну В17. Сторіччя тому ми мали звичай є просо і лляної хліб - багаті B17, але тепер ми їмо булки і оброблений пшеничний хліб, не містить ніяких вітамінів. Протягом декількох поколінь наші бабусі терпляче товкли в ступі насіння слив, вишень, яблук, абрикосів і старанно змішували товчені ядра зі своїми домашніми варенням і закрутками. Бабуся, ймовірно, не знала, чому вона робила це, але ядра всіх цих плодів – одні з найпотужніших джерел B17 в світі. 

Рак і вітамін B17 Багаторічні вивчення харчування народів світу привели доктора Кребса до висновку, що кожен доіндустріальний народ, вільний від проблеми раку, мав в своєму харчовому раціоні один і той же фактор, предохранявший його від раку – фактор вітаміну В17. Перехід з агрокультурной стадії розвитку народів до технологічної для всіх без винятку народів звершився з втратою харчового фактора вітаміну В17. На Русі в харчовому раціоні завжди була жито, містить у собі вітамін B17 – сюди ж можна додати ячмінь, овес, просо. З переходом на пшеницю, у всьому світі крива ракової статистики почала йти вгору.
Рак майже повністю відсутній у агрикультурных народів, дієта яких багата на вітамін B17. Перехід на культивацію пшениці і загальна комерціалізація сільського господарства неминуче потягнули за собою ті проблеми, які сьогодні вирішує безуспішно намагається вирішити онкологія. Сьогодні людині важливо зрозуміти, що вітамін В17 для здорового існування – це таке ж просте і необходимейшее людині речовини, як вітамін Д (сонячне світло) або вітамін С.


Де міститься вітамін B17

Ось неповний перелік продуктів, який містить вітамін B17: насіння гіркого мигдалю (2,5-3,5%), персики (2-3%), кісточки абрикосів та слив(1-1,8%), кісточках вишні (0,8%) і нектаринів, насінні яблук. Вітамін B17 міститься також в паростках люцерни, ячмені, ожині, неочищеному рисі, чорниці, сочевиці, сорго, просі, кукурудзи, жита, айві, малині, шпинаті, суниці, волоських горіхах, виноградних кісточках, лляному насіння.
Де міститься вітамін B17 А так само насіння бамбукові паростки, вершки буряків, ожина, бойзеновы ягоди, пивні дріжджі, неочищений рис, гречана крупа, горіхи кеш'ю, вишневі ядра, журавлина, листя евкаліпта, смородина, боби фава, насіння льону, боби гарбанзо, ягоди аґрусу, чорниці, сочевиця, боби ліма, лляне м'ясо, горіхи макадамиа, просо, жито, насіння проса, ядра сливи, малина, сироп очерету сорго, шпинат, паростки (люцерна, сочевиця, квасоля, гречана крупа, гарбанзо), суниця, волоські горіхи, крес водяний, ямс.

Раніше фрукти містили вітамін B17 не тільки в насінні, але і в своїй м'якоті. Сьогодні тільки дикі плоди містять в собі цей вітамін. Взагалі, цей вітамін удосталь міститься в природі в більш ніж 1200 їстівних рослинах і знаходиться практично в будь-якій частині світу. 
Профілактика раку

В якості профілактики раку рекомендується просто періодично вживати в їжу що-небудь з вищезгаданого списку - наприклад по 1-2 кісточки абрикоса в день. Поступово їх кількість можна довести до 7-10 кісточок в день, що буде цілком достатньо. Мається на увазі, що Ви будете з'їдати кісточки не за один прийом, а протягом дня. Де міститься вітамін B17 Їх потрібно розжовувати, незважаючи на їх гіркоту, тому що вони необхідні в нашій дієті. Вони можуть бути додані до будь-якого харчового продукту. Їх можна дробити і ковтати з чайною ложкою меду. В якості профілактики, доктор Кребс стверджував, що близько 7 насіння абрикоса в добу гарантує людині захист від раку на все життя. Одна або дві таблетки вітаміну В17 (близько 100 мг) на добу - найбільш прийнятна дозування. 

Не забудьте і про зворотній бік питання - обмежте в своєму раціоні цукор (він підгодовує ракові клітини) і борошняні вироби з борошна вищого сорту, відмовтеся від кофеїну. Не вживайте алкоголь і постарайтеся вживати в їжу якомога більше необроблених харчових продуктів. Пийте багато питної води (приблизно 8-10 склянок на добу) - вона допоможе Вам вивести токсини з вашого тіла. 
Якщо вже виник рак

Якщо ракове захворювання виникло, то найважливіше — це в короткий проміжок часу забезпечити організм максимальною дозою вітаміну В17. Всі супутні медичні навички є другорядними. Майже у всіх випадках раку, коли B17 приймається у великих дозах, ракові пухлини стягуються.
Чому не можна обійтися тільки поїданням кісточок абрикоса при виникненні раку? Справа в тому, що ця їжа одночасно приносить харчування і заражених клітин. Тому перевагу слід віддавати їх очищеним екстрактів або таблеток. Для того, щоб вони виявляли своє повноцінне дію, екстракти і таблетки поживних речовин слід приймати у великих дозах понад - мегадозах.

Рак - це дуже серйозна хвороба, і для її лікування необхідно отримати істинні знання про цю хворобу, і зробити власний висновок. Для цього ми пропонуємо Вам подивитися фільм Едварда Гріффіна "Світ без раку і вітамін B17". Нагадаємо, що довів ефективність лаетріла (вітаміну В17) доктор Джон Річардсон. Але коли препарат заборонили, то доктор звернувся до Едварда Гріффіну, журналісту, специализировавшемуся на незалежних розслідуваннях, з проханням проінформувати громадськість про переваги лаетріла. Провівши власне розслідування, Гріффін виявив, що результати досліджень лаетріла були сфабриковані фармацевтами. До того ж Едвард Гріффін отримав секретні матеріали щодо цих досліджень, говорили про зворотне - фармацевти побачили ефективність лаетріла, але приховали це. Ці документи лягли в основу книги Едварда Гріффіна «Світ без раку» і цього фільму.

Просмотров: 665 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz