Четверг, 02.05.2024, 23:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Январь » 1 » Види підлогових покриттів з паркету
21:37
Види підлогових покриттів з паркету

Паркетна дошка - сьогодні це найбільш популярне і прийнятне за вартістю підлогове покриття. Вона хороша тим, що продається в готовому для збірки вигляді. Дошки вже покриті лаком, тобто залишається потурбуватися тільки про підкладці і монтажних роботах. Особливість паркетної дошки в її багатошаровості. Підставою служить дерев'яна дошка з низькосортної деревини, а верхній шар виготовлений з твердих порід деревини. Кожна дошка має спеціальні отвори для надійного кріплення. За допомогою таких пазів змонтувати підлогу в кімнаті зможе навіть новачок, ніколи не займався будівельно-ремонтними роботами. У числі недоліків обмежений вибір способу укладання паркувального дошки - «фриз», «палуба» або «ялинка». Тим не менш, при правильному укладанні зносостійкість і якість паркетної дошки будуть радувати господарів будинку багато років.
Потрібна укладка або шліфування паркету? Тоді вам сюди: http://aned.com.ua/pages/view/parket-works-ua.
Штучний паркет - планки, виготовлені з твердих порід деревини, оснащені гребенями і пазами для з'єднання один з одним. Перевагою є висока зносостійкість всієї конструкції. Вона забезпечується завдяки канавкам, які вирізані з тильного боку. Канавки розподіляють навантаження, стать не розтріскується і не видає скрипів.
Набірний паркет - це досить дорогий варіант, коли на підлозі викладаються справжні малюнки і панно. Набірний паркет складається з дерев'яних пластин, які лицьовою частиною наклеєні на паперову основу для простоти збирання, а на тильній стороні оснащені підкладкою.
Щити з паркету відрізняються від паркетної дошки досить великими розмірами у формі квадрата. На основу з дощок наклеюються невеликі планки і покриваються лаком. Щити мають пази для з'єднання.
Пронто-паркет - відносне нововведення на ринку підлогових покриттів. Такі підлоги складаються з багатошарових пластин, з'єднаних в одну планку за допомогою клею методом пресування. Крім пазів, планки мають шипи. Технологія виготовлення забезпечує надійність і міцність такому підлозі, стійкість до вологості і перепадів температури. Пронто-паркет можна придбати вже лакованим, або покривати лаком після укладання. Варто відзначити, що це досить дороге задоволення.

Просмотров: 733 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz