Пятница, 03.05.2024, 10:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 26 » Вибираємо і купуємо сходи на другий поверх
00:52
Вибираємо і купуємо сходи на другий поверх

Функціональним і декоративним атрибутом в будинку служить сходи, Давайте розберемося як купити сходи на другий поверх і як вибрати подібну конструкцію, яка є незамінним пристроєм. Планування і розробка дизайну залежать від умов в приміщенні і стилю інтер'єру. Зараз існує безліч варіацій і конфігурацій на будь який смак та бюджет.
Основні вимоги до драбини
Для забезпечення виконання переміщень з поверху на поверх у будинку, властивості сходи повинні відповідати набору базових якостей. Споруда перш за все повинно бути надійним і безпечним в експлуатації. Крім того, так як це досить дороге придбання – термін служби повинен бути максимально довгим. Крім цього, хороша сходи:
Практична, не вимагає особливого догляду
Стійка до пошкоджень і зовнішніх впливів, зносостійка
Міцний, витримує значні навантаження
Естетично приваблива

Замовляйте сходи на другий поверх тут: https://as-stairs.com.ua/izgotovlenie-lestnic. Швидко, якісно і доступно.

У якісно виконаного виробу ступені не прогинаються, не исстираются, не ковзають і не скриплять. Не повинні бути слизькими також перила і поручні сходів на другий поверх. В цілому, даний предмет інтер'єру повинен бути комфортним і зручним у використанні.
Щоб конструкція володіла всіма названими параметрами, проектування, будівництво і монтаж повинні проводитися з дотриманням загальноприйнятих норм і правил. Для виконання подібних маніпуляцій потрібні особливі знання і навички, тому краще всього довірити цю роботу професіоналам. Послуги такого роду надають як будівельні фірми, так і приватні бригади майстрів. Купити сходи на другий поверх можна на сайті однієї з таких компаній, які займаються виробництвом виробів під ключ.
Найбільш популярні види сходів на другий поверх
Виділяють два найпоширеніших типи конструкцій – маршові і гвинтові. Маршові поділяються на прямі, з одним сходовим прольотом і поворотні, з двома маршами, розділеними проміжним майданчиком. Цей тип є найбільш безпечним, комфортним і надійним. Однак, маршові сходи займає багато місця. Компактним варіантом, який економить простір під спорудження максимальним чином служить гвинтові сходи. Вона більш складна у виготовленні, не так стійка й безпечна, але виглядає дуже оригінально і виразно. Подібний елемент здатний перетворити будь-який інтер'єр, зробити його більш витонченим і елегантним.
Найактуальніші матеріали для виробництва виробів такого роду:
Натуральна деревина
Бетон
Метал
Скло (триплекс, відрізняється підвищеною міцністю і травмобезопасностью)
Досить активним попитом користуються комбіновані моделі, що поєднують в собі, як правило, бетонний або сталевий каркас і облицювання деревом. Класичні маршові сходи, повністю виконані з масиву цінних порід дерева – самий дорогий, але самий вишуканий варіант, до того ж, екологічний, безпечний і поєднується з будь-яким дизайном інтер'єру.
Для обробки і надання більш цікавого і оригінального вигляду застосовують ковані деталі, різьблені з алюмінію і хромовані, а також скляні. Слід пам'ятати, що сходи на другий поверх в заміському будинку – не тільки предмет для пересування, але і особливий декоративний елемент приміщення.

Просмотров: 447 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz