Воскресенье, 28.04.2024, 02:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Декабрь » 22 » Тюнінг Toyota Aristo. Реінкарнація
20:07
Тюнінг Toyota Aristo. Реінкарнація

І знову здрастуйте! Як кажуть, не минуло й року ... Так, цей рік я не сидів, склавши руки, довга зима пролетіла дуже швидко, бо коли ти цілком і повністю поглинений Ідеєю, час летить непомітно. Автомобіль в новому іміджі був повністю готовий до кінця травня 2007 року. Каюсь, все літо я спочивав на лаврах, ловлячи тонни позитиву від того, як народ реагує на машину. Пішоходи зупинялися на світлофорах, водії загортали голови в потоці, а на світлофорах ворушили губами, читаючи типорозмір гуми на колесах або шильдик на кормі авто. Але ось, нарешті, настала осінь, з'явився час для написання статті і ось я тут.

Отже, про все по порядку ... Сірий металік ... Найпопулярніший колір початку нового століття ... Дуже практичний колір і все таке ... Куди не глянь - скрізь він. Але мені хотілося свята і яскравих фарб. Та ще друг все минуле літо підливав масла у вогонь: «Тільки перефарбують!». Загалом, восени 2006 року я вже звикся з думкою про повну перефарбовуванню кузова. Ну а якщо вже довелося затівати таку справу, то я вирішив змінити імідж Аріста більш глобально. Вирішено було зробити повне зміна стайлінгу автомобіля з заміною обридлих бочкоподібних аерообвесов на щось більш стрімке, більш спортивне, установкою карбонового капота і заміною колісних дисків. Розуміючи, що процес цей нешвидкий і, більше того, підійшовши до цього з думкою «краще повільніше, але краще!» Я на зиму придбав другий автомобіль Subaru Forester і зайнявся ретельним підбором в нетрях японського инета нових елементів стайлінгу на свій автомобіль. Благо Аріста в Японії тюнінгувати люблять не менше легендарного Ская, одних аерообвесов я перелопатив в інеті більше 30 (!) Видів, та й відомий у вузьких тюнерскіх колах внутрішньояпонська збірник по Тюніг Hyper REV нещодавно випустив вже третє 200-сторінкове видання по Тюніг Тойоти Аристо.

Зрештою для нового стайлінгу Аріста були обрані наступні комплектуючі:
- Аерообвес Artisan Spirits Sports-Spec;
- Спойлер на багажник Silk Blaze K-spec;
- Спойлер на заднє скло Silk Blaze K-spec;
- Карбоновий капот Varis Racing Concept;
- Пластикові передні крила Wise Square;
- Світлодіодні задні ліхтарі Wise Square;
- Бічні дзеркала Ganador Super Mirror.

Купляти рекомендую тут: здесь.

Так само ретельно була обрана фарба і СТО, де згодом були зроблені фарбувальні роботи. Про вибір фарби: мені завжди подобався синій колір, до того ж передбачалося поєднання карбону з пофарбованими поверхнями, і синій в цьому випадку виглядав би дуже виграшно. Так само позначилася і практична складова, бо навчений гірким досвідом незліченних подкрасок і підмазок низького обважування я вибирав фарбу так, щоб при необхідності просто назвати код і отримати бажаний відтінок. Вибір припав на фарбу Subaru WRC Mica Blue. Великою удачею для мене стало те, що фарбувальні роботи були довірені висококласному майстру, який також хворіє тюнінгом, а тому робив цей автомобіль як для себе. Так само Євген, на довгих 4 місяці став нерозлучним з Аристов, вміє і любить працювати з карбоном. Забігаючи вперед, скажу, що така ретельна підготовка і висока майстерність виконавців і дали на виході такий достойний результат.

Просмотров: 738 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz