Пятница, 19.04.2024, 03:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Сентябрь » 14 » Штучні чи живі квіти?
20:40
Штучні чи живі квіти?

Питання вибору кольорів: штучні або живі – це лише один з безлічі питань, з якими стикаються молоді в сучасному світі. Так багато задач вимагають швидкого і правильного рішення в процесі підготовки весілля. Але слід зауважити, що вірний вибір кольорів для весільних декорацій та аксесуарів є пріоритетним завданням, від правильного вирішення якої багато в чому залежить успіх Вашого свята. Дана стаття допоможе вам розібратися в основних вимогах, яким має відповідати одне з найголовніших прикрас весілля – квіти. 

Вибір між живими та штучними квітами: «За» і «Проти»

Традиційно, нареченої при оформленні весілля роблять вибір на користь живих квітів, не витрачаючи часу на обдумування даного питання. І це на перший погляд цілком логічно: натуральний аромат і краса – аргументи, які ніхто не зможе заперечувати. Багатьом людям, навіть складно уявити собі використання штучних кольорів при виготовленні весільного декору. У теж час, живі квіти мають ряд серйозних обмежень у використанні, які Ви повинні враховувати, а їх «неживі» конкуренти мають досить багато переваг. Давайте їх обговоримо.

Таймінг та поводження з живими квітами

Одним з головних недоліків використання живих квітів при підготовці до весілля є їх схильність до зовнішнього впливу: вітрі, спекотної погоди, нестачі води, механічним пошкодженням і т. д. Скільки весільних фотографій було зіпсовано через зів'ялих декорацій і аксесуарів. Або того гірше, у разі не відповідає погоді упаковці квітів, вони можуть навіть не доїхати до місця торжества в належному вигляді. Для того, щоб уникнути таких сумних наслідків, доводиться заздалегідь продумувати дуже жорсткий таймінг доставки і установки квіткових декорацій. Ви повинні довіряти своєму флориста, щоб бути впевненими в тому, що Ваші квіти будуть зрізані за день-два до весілля, дуже акуратно доставлено та встановлено, що Вам привезуть квіти саме того кольору, в якому задумана загальна стилістика вашого весілля. Адже у Вас вже просто не буде часу щось змінити. 

Всі ці ризики зводяться до нуля, якщо молодята роблять свій вибір на користь штучних квітів для свого весілля. Декор і аксесуари для весілля з штучних квітів можуть бути приготовані задовго до урочистості, позбавляючи вас від зайвого стресу в передвесільні дні. Використання штучних квітів дає впевненість у тому, що все буде виглядати саме так, як Ви задумували в незалежності від погоди і інших зовнішніх умов. 

Це також дає вам можливість не переплачувати за терміновість, а спокійно підібрати потрібні декорації та аксесуари відповідно до запланованого бюджету. 

Як же насправді виглядають штучні квіти?

На жаль, у нашій країні поняття «штучні квіти» міцно вкоренилося у свідомості людей як щось несмачне, не дуже якісне і сильно поступається по зовнішньому вигляду і привабливості живим рослинам. Цим ми зобов'язані періоду 90-х і початку 2000-х років, коли з КНР потоком ринули дешеві низькопробні китайські товари, виготовлені «на коліні» в підвалі у дядечка Чена. Переламати подібні переконання нелегко, тому ми пропонуємо просто поглянути на фотографії весільних декорацій та аксесуарів, виготовлених у нашій творчій майстерні. Думаємо, що навряд чи після цього Ви візьметеся стверджувати, що цей декор поступається за красою подібним виробам з живих квітів.

Мало того, багато в чому наші весільні аксесуари виграють у зовнішній привабливості. Це пов'язано з тим, що ми працюємо тільки з кращими світовими виробниками штучних квітів, давно зарекомендували себе на американському і європейському ринках. Квіти, які ми використовуємо при виготовленні весільного декору, виготовляються за новітніми технологіями, завдяки яким мають разючу подібність з живими рослинами. Додайте до цього, такі плюси серійного виробництва – 100% правильна форма, забарвлення і контроль якості – тепер Ви знаєте, що таке сучасні штучні квіти. 

Всі ці факти призводять до того, що більшості гостей навіть в голову не приходить, що вся ця краса, яку вони бачать на вашому весіллі, створена руками людини. Що вже говорити про те, як будуть виглядати ці декорації і аксесуари на ваших весільних фотографіях. Адже саме фотографії збережуть пам'ять про ваше свято на довгі роки, а вони будуть виглядати просто чудово, не змінюючи свого зовнішнього вигляду від початку і до завершення свята.

Замовляйте штучні квати за доступними цінами тут: купить искусственные цветы.

Творча складова при роботі з живими та штучними квітами

Живі квіти надзвичайно чутливі і вимагають дуже кваліфікованого підходу при компонуванні різних декорацій. Це викликано тим фактом, що багато сортів квітів чинять негативний вплив один на одного, тобто їх ні в якому разі не можна змішувати, і це може внести серйозні зміни у зовнішній вигляд Ваших весільних аксесуарів і декорацій. При використанні штучних квітів таких проблем, зрозуміло, не виникає. Ви можете вибрати мікс з будь-яких сортів і забарвлень. Також штучні квіти дозволяють набагато вільніше використовувати різні додаткові прикраси, наприклад, кристали, при виготовленні декорацій. Вам не доведеться переживати з приводу пошкодження квітів кріпильними елементами. 

Тут же хочеться відзначити перевагу у вазі, штучні квіти набагато легше живих, тому їх набагато зручніше транспортувати до місця торжества.

Збереження зовнішнього вигляду Ваших весільних квітів.

Як ми вже згадували раніше, величезною перевагою штучних квітів є тривалий термін їх служби і прекрасна збереження. Вони не в'януть і не вмирають. 

Як часто хочеться зберегти пам'ять про настільки знаменну подію як весілля на довгі роки. Безумовно, в цьому головними помічниками є весільні фотографії та відеокадри, але «реальні свідки» вашого свята, такі як Ваше плаття і костюм, Ваш весільний букет, та інші аксесуари завжди будуть набагато яскравіше нагадувати Вам ті самі відчуття, які Ви відчували, даючи один одному клятви вірності і любові. 

Звичайно, є така послуга, як консервування живих квітів, але вона дуже дорога і в нашій країні перебуває ще у зародковому стані. 

Вибираючи штучні квіти для виготовлення весільних аксесуарів та декору, Ви тим самим без всяких додаткових витрат забезпечуєте себе нев'янучими нагадуваннями цього прекрасного дня. Штучні квіти будуть зберігатися роками, залишаючись такими ж красивими і квітучими. Досить покласти їх у картонну коробку і берегти від прямого сонячного світла. Тоді через десятиліття, вже видаючи заміж своїх дітей, Ви зможете з задоволенням помилуватися на власний весільний букет та інші аксесуари. 

Ціна питання оформлення весілля живими та штучними квітами

Якість штучних квітів, також як і живих, може дуже сильно відрізнятися, відповідно відрізняються і їх вартості. Якщо говорити про категорії високоякісних штучних квітів, то вони будуть знаходитися трохи нижче цінового діапазону живих квітів такої ж якості (тобто такого ж зовнішнього вигляду в перші дні після зрізу). Таким чином, з урахуванням величезної кількості вже описаних вище переваг, ціна весільних аксесуарів та декору буде все одно нижче їх аналогів з живих квітів. Це пояснюється не тільки собівартістю кольорів, але також і тим, що праця флориста проходить швидше і простіше при роботі з штучними квітами. Таким чином, використання штучних квітів також допомагає Вам економніше реалізувати Ваш весільний бюджет.

Висновок

Думаємо, що зваживши усі «за» і «проти» в питанні вибору квітів для весільних аксесуарів та декору, Ви вже не будете так однозначно віддавати перевагу живим квітам. Додайте до цього передові технології виготовлення матеріалів і квітів, і перспектива оформлення Вашого весілля штучними квітами здасться Вам дуже привабливою. Пройшли дні сумних і низькопробних пластмасових квітів. Сьогодні штучні квіти – вибір все більшої кількості наречених, які бажають, щоб їх весілля виглядала на всі 100% . 

Сьогодні такі квіти виходять на перше місце при оформленні весіль в США і Європі. Скоро ця модна і практична тенденція прийде і в нашу країну.

Просмотров: 589 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz