Пятница, 19.04.2024, 14:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 25 » Шопінг в США
23:20
Шопінг в США

Ні для кого не відкрию америку, якщо скажу, що в США дуже багато товари коштують набагато дешевше, ніж, наприклад, в Росії. Найчастіше будь-який предмет побуту, від кухонного ножа до автомашини тут можна купити за менші гроші. Про це я докладно писав у темі Шопінг в США. Але виявляється, що купуючи в штатах можна заощадити навіть там, де це здається просто неможливим. Причому іноді покупка вам може обійтися взагалі безкоштовно.

Отже, особисто мною перевірені на працездатність і використовуються наступні фішки:

1) Купівля будь-якої нової складної техніки від посудомийної машини до автомобіля. Якщо в магазині є вітрина і на ній щось стоїть, то на це «щось» ви цілком реально можете скрутити 15-20% вартості, просто поспілкувавшись на цю тему з менеджером. Ви просто дасте йому зрозуміти, що за час стояння на вітрині, товар був тисячі разів облапан покупцями, покривався пилом, «втрачала» товарний вигляд і практично став б/у, але при цьому ви б дуже хотіли його купити. Це працює в будь-якому місці, навіть в автосалоні BMW.

2) Уявіть ситуацію, що ви задумали придбати саме цей мобільний телефон саме в цьому магазині. Наприклад, тому що він є в наявності і магазин прямо біля вас. При цьому вам дуже хочеться отримати додаткову знижку. Все, що вам потрібно, це знайти подібний мобільник (не обов'язково ідентичний) на сайті будь-якого іншого магазину за такою ж або більш низькою ціною, що не може перебувати хоч на краю штату. Далі просто робите морду цеглою, показуєте сайт продавцю (або ж кажете телефон того магазину) і заявляєте, що якщо він не зробить вам знижку ви просто купіть телефон там, де дешевше, а не в нього. У підсумку в 95% випадків вам зроблять знижку, при чому розмір її буде прямо залежати від тієї ціни, яку ви знайдете в іншому місці. Працює скрізь, від Wal-Mart до Best Buy.

Замовити доставку з США можна тут: https://usapostline.com/.

3) Якщо якийсь товар (різна техніка і електроніка) вже повернули один раз в магазин після покупки, причому з будь-якої причини, він підлягає обов'язковій уцінці. Наприклад, не підійшов за розміром або кольором. На ціннику це завжди видно. Як правило, при бажанні можна, так само як і у випадку з «вітриною» зустрітися з менеджером і попросити додаткову знижку до вже існуючої. Спрацьовує майже завжди.

4) І нарешті, мій улюблений спосіб, який працює завжди, коли вам потрібно щось на якийсь час. Даний вид «економії» дозволяє в кінцевому підсумку не витрачати ні копійки. Наприклад, ви приїхали по Work&Travel і хочете купити великий для поїздок на роботу; або ж потрібний миючий пилосос, щоб вимити всі килими в будинку. В цей же час ви розумієте, що коли пройде 2-3 місяці і ви полетите додому, велосипед буде вже не потрібен, так само як і пилосос після чищення квартири. У цьому випадку вам на допомогу прийде чинного законодавства про захист прав споживачів. Це говорить про те, що покупець має право повернути будь-який товар, не втратив товарний вигляд в магазин протягом 3 місяців після покупки і одержати назад 100% витрачених грошей. На практиці ж (перевірено мною сотні разів) продавець майже завжди приймає назад товар і повертає гроші, навіть якщо його стан ясно говорить про те, що ви щодня справно використовували цей предмет з самого дня покупки. Найчастіше в магазині навіть не заглядають в коробку, в якій ти повертаєш товар. Іноді здається, що якби ти просто навалив туди цеглин то вони б спокійно це сховали. Розповім навіть приклад з мого життя — коли-то я сам міняв ремінь на своїй машині (в США дуже дорого коштують послуги) і мені довелося купити безліч обладнання на п'ятсот доларів. Після того, як я закінчив, я без проблем повернув все до останнього ключа і це при тому, що тільки сліпий не зміг помітити факт використання цих інструментів.

Для повної страховки ви навіть можете запитати менеджера перед покупкою про можливість повернення товару, який ви купите і почнете використовувати, але він з якихось причин не сподобатися. Практично в усіх випадках відповідь буде – «повернете без проблем». Просто в цій країні покупець завжди правий.

Просмотров: 414 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz