Четверг, 28.03.2024, 22:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 8 » ЩО КРАЩЕ ВИБРАТИ: МАРМУР ЧИ ГРАНІТ
23:13
ЩО КРАЩЕ ВИБРАТИ: МАРМУР ЧИ ГРАНІТ

Для інтер'єру в першу чергу вибираємо мармурові вироби, тому що цей натуральний камінь дійсно не безпідставно вважається найбільш привабливим видом природного матеріалу і володіє великою різноманітністю відтінку, текстури і малюнка. Гранітне виконання підвіконь чудово впишеться в екстер'єр заміських будинків, де існує більш високі вимоги до морозостійкості в зимовий період. А низька водопоглощаемость граніту характеризує цей камінь як максимально стійкий до атмосферних опадів. Досягти ексклюзивності і стильності дизайну можна по-різному. Одним з методів є демонтаж старих виробів і пристрій нових підвіконь, виконаними з матеріалу, подарованого самою природою-натурального каменю. Наприклад, підвіконня з мармуру.

Дане придбання для Вашого будинку відмінно підійде, щоб виділити індивідуальність і вишуканість стилю. Мармур, як і будь-який природний матеріал - неповторний і унікальний. Малюнок каменю є унікальним, тому кожен Ваш підвіконня з натурального каменю буде свого роду твором мистецтва. У перекладі з латинської групи мов мармур позначає як яскравий світиться камінь. Тому, якщо Ви захочете, щоб Ваш будинок засяяв справжнім природним світлом, замовте підвіконня, виготовлені з природного каменю і Ваше житлове простір придбає додатковий шарм.

Замовляйте натуральний камінь тут: http://8stones.com.ua/warehouse_live/.

Якщо мова йде про обробку зовні будівлі, то краще вибрати граніт або лабрадорит. Граніт і лабрадорит є каменями стійкими до вологи і температурних впливів. Гранітні підвіконня зараз досить популярні, їх по праву можна віднести до найбільш елегантним елементів декору. Підвіконня, виконаний з природного каменю уособлює довговічність і елегантний стиль. Він зможе гармонійно доповнити будь-який інтер'єр. Підвіконня з мармуру, граніту, травертину, лабрадориту, оніксу буде служити довгий час і при цьому виглядати свіжо і по– новому- такий же яскравий, міцний і красивий!

Просмотров: 514 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz