Четверг, 25.04.2024, 14:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Март » 23 » Рулонні штори і все що потрібно знати про них
22:43
Рулонні штори і все що потрібно знати про них

Люди здавна прагнули створити в своїх оселях атмосферу надійності, тепла і комфорту. Звичайно, оформлення вікон треба приділити особливу увагу, підібравши правильні елементи декору - штори, жалюзі або гардини. Крім візуальної привабливості вони повинні бути функціональними, надійними і практичними. Всім цим вимоги відповідають рулонні штори на вікна. Рулонні штори - ефектна складова інтер'єру, що поєднала в собі функціональність жалюзі і комфорт штор. Як жалюзі, вони забезпечують захист від палючого сонця, пилу і сторонніх поглядів, як штори – надають Вашому приміщенню атмосферу затишку і комфорту, краси і стилю. 

Історія стверджує, що вперше рулонна штора з'явилися ще в епоху Стародавнього Риму. Для того, що б захиститися від пилу і палючого середземноморського сонця люди стали використовувати вологі фіранки на вікна та двері, які дозволяли як можна довше зберігати прохолоду. З тих пір пройшло чимало часу. Не раз змінювалася конструкції, матеріал, дизайн рулонних штор. В результаті сьогодні ми маємо практично ідеальні, популярні рішення для декору вікон.

Сучасні рулонні штори виготовляються з різних за якістю, фактурі і светонепроницаемоститканей на основі бавовни, поліестеру і нейлону з додаванням льону або целюлози. Ви можете вибрати оксамитову або металізовану, глянсову або матову тканина, з тисненням, принтами, з різними візерунками, і колірними рішеннями. Політ Вашої фантазії не обмежений! Крім того, матеріали, з яких виготовляються такі штори, можуть бути просочені спеціальними, антисептичними або пиловідштовхуючими складами. Вони стійкі до выгораниям, пожежобезпечні, володіють відмінними пылеудерживающими і теплоізоляційними властивостями. Рулонні штори стануть гідною прикрасою для будь-якого типу інтер'єру, будь то будинок або офіс, кімната, кухня, дитяча або балкон.

Замовляйте рулонні штори за доступними цінами тут.

Конструкція і види рулонних штор

Конструкція рулонної штори, складається з цілісного полотна, прикріпленого зверху до спеціального валу, і двох напрямних, по якому, штора здійснює рух. Залежно від системи кріплення рулонні штори бувають 2-х основних видів: відкриті та закриті. 

Відкрита система – являє собою штору, яка змотується на вал, прикріплений до рами вікна або віконного отвору. В якості напрямних, як правило, використовуються струни. Внизу, для надання красивої форми до шторі кріпиться спеціальна планка.

Закрита система – відрізняється наявністю зверху над валом, спеціального алюмінієвого короба, в який ховається штора і двох бічних алюмінієвих направляючих, по якому вона пересувається.

Управління механізмом рулонних штор здійснюється засобів ланцюжка або дистанційно з пульта. Крім того, можлива установка програми управління шторами відразу на декількох вікнах або підключення її до системи «Розумний дім».

Переваги рулонних штор:

● Завдяки спеціальній обробці запобігають потраплянню в приміщення пилу і бруду, при цьому, не затримуючи їх у своїй структурі

● Залежно від типу тканини можуть забезпечити потрібну регулювання потоку сонячного світла (від помірного розсіювання до повного затемнення - black-out)

 ● Не вигорають, і здатні запобігти вигоряння інших предметів інтер'єру (меблі, тканини, картин) 

● Повітряний прошарок між вікном і шторами забезпечує прохолоду влітку і надійну теплоізоляцію взимку

● Прості в експлуатації і не вибагливі у догляді 

● Універсальні - підходять для будь-якого типу приміщення

● Відмінно вписуються в будь-який інтер'єр, завдяки можливості вибору різних комплектуючих.

● Можуть використовуватися як самостійний елемент декору, так і в ансамблі зі шторами, портьєрами або жалюзі

● Практично не мнуться і не деформуються

 ● Надійно захищають від сторонніх поглядів, як перехожих, так і сусідів, що живуть навпроти

Як вибрати рулонні штори?


 Вибираючи оптимальну модель штор необхідно врахувати ще багато різних нюансів, наприклад: освітленість приміщення, кут падіння світла, правильність вимірів і інші, технічні або дизайнерські особливості. Крім того, рулонні штори на вікна відрізняються системою монтажу штор на вікна з дерева, так само, тип штор, який ідеально підходить для маленьких вікон не завжди буде доречний для великих. Якщо Ви серйозно вирішили купити рулонні штори і хочете залишитися задоволені результатом, краще зверніться до професіоналів. Кваліфіковані менеджери-дизайнери проконсультують, допоможуть і запропонують найкраще рішення, а інженери та монтажники забезпечать правильні заміри та монтаж рулонних штор.

В асортименті компанії LaDecoria представлені готові конструкцій, полотна, а також фурнітура для рулонних штор, провідних європейських виробників. Якість і екологічність всіх пропонованих нами товарів підтверджена відповідними європейськими сертифікатами. Ми прекрасно розуміємо, зважившись придбати рулонні штори, Ви хочете бути впевнені в тому, що вони прослужать як можна довше, саме тому, ми не продаємо дешеві китайські підробки – в наших каталогах тільки перевірені рішення зі всього світу. Крім того, ми пропонуємо не тільки кращі рулонні штори ціна яких Вас приємно здивує, але і комплекс додаткового сервісного обслуговування, а саме:

✓ БЕЗКОШТОВНИЙ виїзд до замовника професійного дизайнера, який продемонструє каталоги із зразками тканини, вивчить особливості вашого приміщення, проконсультує, допоможе визначитися з вибором і зніме виміри

✓ МІНІМАЛЬНИЙ термін виготовлення рулонних штор – протягом 2-5 днів, в залежності від бренду, і країни-постачальника

✓ БЕЗКОШТОВНА доставка та встановлення рулонних штор

Ми не просто продаємо рулонні штори для вікон, ми пропонуємо кращі рішення з оформлення ваших вікон. Ви залишитеся задоволені результатом!

P. S. А ще, ми цінуємо культуру і чистоту – тому виробляємо монтаж тихо і спокійно і обов'язково прибираємо за собою сміття. Хоча обіцяємо, що багато його не буде

Просмотров: 337 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz