Пятница, 19.04.2024, 13:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 21 » Поради по вибору квартири
16:26
Поради по вибору квартири

Купити окреме житло – для кожної другої особи нашої країни майже нездійсненна мрія. Однак і ті, хто все-таки знаходять можливість придбати у власність квадратні метри, не завжди роблять це правильно, що згодом може призвести до розчарування такою значною покупкою. Отже, як правильно вибрати квартиру в новобудові або по фен Шую, щоб не прогадати?

Вибираємо хорошу квартиру при купівлі

Кілька слушних порад ви можете прочитати нижче. Бувають випадки, коли покупець починаючи переглядати різні варіанти, проходить повз десятка квартир і все одно не знаходить те, що шукав. Чому так відбувається? Тут вся справа в наших мріях. Налаштовуючись на покупку власного житла в новобудові, ми проводимо довгі години в роздумах про те, яка вона, майбутня квартира. Ми подумки вже розставили в ній свою меблі, повісили штори, поклали килими. Насправді ми стикаємося з чужими інтер'єрами, в яких нам не затишно, незручно, і взагалі все заважає. Тому часто ми можемо відмовитися від дуже привабливого варіанту, тільки тому, що він в реальності виглядає зовсім не так, як у мріях. Щоб такого не відбувалося, треба запам'ятати один момент – потрібно вибирати тільки стіни. Значення мають якість комунальних систем, стан стелі та підлоги, та інше.

Замовляйте квартиру-гостинку за доступною ціною: Недорого гостинку со своим санузлом.

Корисні поради при виборі покупки квартири на вторинному ринку

Походіть, подумайте, чи можна тут зробити перепланування, чи зручно вам переміщатися по території квартири, чи зможете ви поставити свою улюблену меблі по фен-Шую. Думайте раціонально, емоції повинні залишитися за дверима оглядається квартири. Поверніться до вподобаним варіантам ще раз через декілька днів.
Кращий час для огляду запропонованого житла на вторинному ринку – це день. Зайдіть до господарів в обід, коли сонце максимально яскраво висвітлює кімнати. Так ви зможете зрозуміти, чи достатньо вам буде природного освітлення, або доведеться збільшувати кількість світильників. Крім того, в цей час є можливість більш детально вивчити стан комунальних систем, стель, підлоги. Оглядаючи житлове приміщення увечері, ви можете не помітити якоїсь важливої деталі, прихованої заповзятливим господарем в темряві.
Іноді в квартирах, які розташовуються на верхніх поверхах, добре освітлюються сонцем, в літній час буває дуже не комфортно перебувати. Якщо вам дістався такий варіант, подумайте, чи можна вирішити цю проблему установкою кондиціонера. Потім обов'язково огляньте покриття стін і підлоги, спробуйте розрахувати, скільки потрібно буде вкладати коштів у косметичний ремонт. Перевірте стан даху, якщо розглядаєте варіант покупки квартири на останньому поверсі, або стан підвалу, якщо хочете придбати житлоплощу на нижньому.
Крім того, думаючи про те, як вибрати хорошу квартиру в новобудові, зверніть увагу на стан прибудинкової території. Буде поруч з вашим будинком місце для паркування автомобіля, є дитячий майданчик, якась паркова зона для відпочинку, наскільки розвинена інфраструктура. Не обов'язково орієнтуватися на недоліки. Просто уявіть, що ви вже давно живете в цьому районі, і вам доводиться щодня ходити в магазин, їздити громадським транспортом та інше. Зручно вам буде жити в цьому районі?
Якщо квартира або будинок вас повністю влаштовують, не поспішайте відразу оформляти угоду. Особливо це попередження стосується різних «вигідних» пропозицій. На жаль, ринок нерухомості, як і будь-яка інша сфера діяльності, кишить шахраями, готовими заробити за чужий рахунок. Тому обов'язково потрібно досконально перевірити всі документи на достовірність, і забезпечити юридичну підтримку угоди.

Просмотров: 577 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz