Пятница, 19.04.2024, 02:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 28 » Помилки ландшафтного дизайну початківців садівників
19:37
Помилки ландшафтного дизайну початківців садівників

Ландшафтний дизайн в даний час доступний кожному. При наявності грошових коштів Ви можете звернутися до послуг ландшафтного дизайнера.

Однак якщо Ви, як і багато садівники, хочете облаштовувати свою ділянку самостійно, то не застраховані від помилок. Розберемо найбільш поширені.

1. Відсутність проекту, за яким облаштовується сад. Перед проектуванням саду пам'ятайте не тільки про відповідність Ваших бажань матеріальним можливостям, але і природним факторам: рельєфу місцевості, орієнтації ділянки по сторонах світла, клімату, рівня грунтових вод, характеру грунту, звичайно ж, площі самого садового ділянки.

2. Створення саду без урахування рельєфу місцевості. Аналіз характеристики ділянки проводите в самому початку проектування, так як обустраиваемый ділянка може виявитися непридатним для деяких елементів саду.

Помилки ландшафтного дизайна3. Неправильне зонування саду. Сад, як і житло, поділяється на зони, кожна з яких призначена для тієї або іншої мети — роботи, відпочинку, спілкування з друзями. Сад умовно можна розділити на наступні зони: вхідна (або гостьова зона, буферна зона, інтимна зона сім'ї, господарська зона. Знання правильного зонування саду дозволить Вам уникнути помилок і незручностей при облаштуванні саду.

4. Недотримання принципів композиції, без правильного використання яких неможливо здійснення творчого задуму.

5. Змішання стилів, яке відбувається найчастіше через незнання. У ландшафтному дизайні існує 2 основних стилю: регулярний і мальовничий, які слід вивчити, вибрати найбільш підходящий і при облаштуванні саду слідувати обраному стилю.

6. Невідповідність стилю дизайну основної будівлі, дворової території та інших споруд, які знаходяться на ділянці.

Щоб не робити помилок, замовляйте дизайн тут: ландшафтный дизайн.

7. Безладні посадки, або посадки на вільні місця.

8. Подражение. Прагнення початківців садівників зробити квітник, газон, водойма або альпійську гірку як у сусіда, навіть якщо ці об'єкти не вписуються в загальний дизайн саду.

9. Облаштування саду без урахування колірної гами. Сад повинен бути красивим і гармонійним в будь-який час року. Тому подумайте, як буде виглядати Ваш сад взимку або в інший час року.

10. Отримання швидкого результату. Щоб посаджені рослини прижилися й розрослися.

Помилки ландшафтного дизайна11. Відсутність постійного догляду за садом. Красивий і доглянутий сад – не просто втілення ідеї ландшафтного дизайнера, скільки постійна і копітка праця його господарів. Тому догляд за садом повинен бути постійним, у будь-який час року, а не від випадку до випадку.

12. Вибір посадкового матеріалу без урахування клімату. Вибирайте рослини Вашого кліматичного поясу. Рослини, що ростуть у південних регіонах, навряд чи виживуть на Уралі чи в Сибіру.

13. Будівництво каналізації або установка автополиву після облаштування ділянки. Всі комунікації необхідно прокладати заздалегідь.

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz