Воскресенье, 28.04.2024, 20:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 6 » Поліпшення форми жіночих грудей
00:55
Поліпшення форми жіночих грудей

Бочка правди про форму жіночих грудей 
Отже, почнемо з розміру грудей. Запам'ятайте: збільшити груди нехірургічним шляхом неможливо. Бюстгальтери пуш-ап та інші візуальні обманки в розрахунок не беремо, адже наше завдання - не обвести навколо пальця, а пишатися прекрасною оголеними грудьми. Тому якщо вам кров з носа потрібно збільшення грудей, звертайтеся до пластичної хірургії. 

Якщо ви приймаєте себе зі своєю спадковістю, зі своїми природними і конституційними даними, але вважаєте, що в ваших силах трохи поліпшити исходник, наші поради для вас. Ми розповімо, як підняти груди, як трохи посперечатися з силою земного тяжіння і за допомогою деяких зусиль скорегувати форму грудей. 

Щоб покращити форму, можна звернутись до хірурга: пластическая операция груди цена .


Чотири обов'язкові заходи 
1. Бюстгальтер 

Останнім часом в Інтернеті з'явилася думка, що бюстгальтер шкідливий, що через нього м'язи грудей розучуються виконувати свої функції і мало не атрофуються. А от якщо не носити підтримуючого білизни, груди буде сама по собі тренуватися і збереже пружність і буде стирчати до самої старості. 

Це, на жаль, ще один міф незрозумілого походження. Жіноче тіло влаштовано так, що груди реагує на будь-які гормональні зміни. Різке схуднення і швидкий набір ваги, вагітність, годування дитини, менструації, оперативні втручання в організм - все залишає свій відбиток на формі грудей. Єдине, чим ми можемо собі допомогти, особливо якщо розмір грудей більше другого, - носити підтримує білизну. Під час занять спортом обов'язковий спортивний бюстгальтер, в звичайному житті - міцний і підтримуючий вашу груди на ідеальному рівні, при цьому ви не повинні відчувати ні гумку на спині, ні бретельки - такий бюстгальтер підібраний за розміром і на сто відсотків виконує свою функцію. 

2. Вода 

Всі чули про користь загартовування, але мало хто серйозно вірить в те, що холодна вода здатна поліпшити форму грудей. Щоденний контрастний душ тренує судини, забезпечує шкірі еластичність і пружність і таким чином підтягує її, піднімаючи молочні залози. 

Другий бездоганно працюючий спосіб - плавання. Басейн раз на тиждень, активне плавання у відпустці на морі - і груди буде ставати такою ж, якою вона зазвичай буває у двадцятирічних дівчат. 

3. Зміцнення м'язів спини 

Вправи для поліпшення форми грудіНікогда не буває красивих грудей у жінки з поганою поставою. Багато жінок піднімали собі самооцінку, всього лише навчившись завжди тримати спину прямою. Коли спина пряма, груди піднімається і починає дивитися вперед, а не вниз. Якщо вам складно утримувати спину рівною, виконуйте будь-які вправи на зміцнення м'язів спини, наприклад, цей нескладний комплекс. Крім того що ви в цілому зміцните здоров'я, ви ще й отримаєте високу і привабливу груди. 

4. Розвиток грудних м'язів 

Найважливіше: жінкам не потрібні вправи, які дають навантаження на м'язи над грудьми, тому що вони не впливають на форму грудей. Щоб груди стала вище і красивіше, потрібно напружувати середні і нижні відділи великих грудних м'язів, які і знаходяться в основі молочної залози і відповідають за її форму. 


Чотири вправи, які зроблю вашу груди красивою. 
Віджимання від підлоги з широко розставленими руками. Руки розставляються ширше ширини плечей. Початківці можуть ставити ноги не на пальці, а робити упор на коліна. Для початку достатньо десяти віджимань на день. Коли зможете зробити більше, збільшуйте кількість. 

На тренажері: жим від грудей. Як варіант - піднімати і опускати гантелі до стелі з положення лежачи. Вага гантелей визначайте самостійно: він повинен бути таким, щоб ви могли зробити десять, але не більше п'ятнадцяти жімов. Замість гантелей можна використовувати пластикові пляшки з крупою або піском. 

Зведення рук перед грудьми. Виконується на силовому тренажері в залі або за допомогою еспандера. Лежачи на спині, покладіть еспандер під лопатки, натягніть його обома руками, зігнутими в ліктях, і зводите руки разом. Виконувати не менше двадцяти разів на день. 

Розведення рук з гантелями. Знову ж таки - використовуйте пластикові пляшки. З положення сидячи або стоячи витягніть руки перед собою і повільно розводите їх в сторони до пози городнього лякала. Затримайте їх розведеними на п'ять секунд. Повільно поверніть у вихідне положення. Зробіть не менш п'яти разів. Те ж саме, тільки з положення, коли руки з гантелями висять уздовж тіла, зробіть ще п'ять разів, тепер піднімаючи руки. В обох випадках найважливіше, щоб під час пятисекундной затримки руки залишалися паралельними підлозі. 

Підіб'ємо підсумки 
Щоб ваша груди були на заздрість іншим жінкам, привертала увагу чоловіків і подобалася вам, необхідно носити якісне підтримує білизну, плавати і загартовуватися, зміцнювати м'язи спини і кожен день робити зарядку для грудей. Інших способів, окрім пластичної хірургії, не існує.

Просмотров: 1096 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz