Пятница, 29.03.2024, 15:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 21 » Новий автомобіль: плюси і мінуси
00:10
Новий автомобіль: плюси і мінуси

Як таких, недоліків у нового автомобіля немає, за винятком одного. Нова машина – це досить дорого, і за ціною і по видатках і по всій вартості володіння автомобілем. Але при всьому при цьому новий автомобіль – надійний і приваблює можливістю прогнозувати витрати на нього.

Переваги нового автомобіля:

Надійність. Все-таки новий авто - є новий авто, і ламається він на багато рідше ніж старий. Якщо від автомобіля Вам в першу чергу потрібна висока надійність, то треба брати новий автомобіль, добре за ним стежити, вчасно обслуговувати і тоді він Вас точно не підведе. У новому автомобілі, всі вузли та агрегати – нові, абсолютно всі запчастини оригінальні (використовувані заводом, а не якісь підробки), і третє-все це зібрано на заводі виробнику, а заводська збірка є самою якісною й цінується вище всякого ремонту, виконаного в будь-якому, нехай навіть самому гарному автосервісі.
Гарантія виробника вигідно відрізняє новий автомобіль від старого тим, що у разі браку в купленому Вами авто Ви, нехай і не без зусиль, але все-таки зможете через суд домогтися безкоштовного ремонту, заміни автомобіля чи навіть повернення грошей. Недоліком гарантії є те, що для її збереження необхідно проводити в авторизованому сервісному центрі, що обходиться досить недешево, але воно того варто, адже в разі виходу з ладу таких вузлів, як двигун або АКПП, їх ремонт або заміна може коштувати до чверті ціни автомобіля. Якщо ж Ви любите економити, то можна пройти лише перші один-два гарантійні, а потім відмовитися від гарантії, перейшовши на самостійне обслуговування автомобіля. Практично завжди шлюб виявляється протягом року експлуатації, а це означає, що зовсім не обов'язково оплачувати дороге гарантійне ТО протягом усього терміну гарантії.
Передбачуваність витрат. Ця перевага є наслідком перших двох і його сенс полягає в тому, що нова машина хоч і дорого обходиться своєму власникові, зате витрати на неї цілком реально спланувати.
Надійність угоди купівлі-продажу. Це ключовий аргумент на користь придбання нового авто. Купуючи нову машину в автосалоні Ви можете бути впевнені що автомобіль не числиться в угоні, не знаходиться в заставі у банку, не буде згодом відчужений у Вас на користь раптово виниклої скривдженого власника одного з попередніх господарів. У Вас на руках буде акт приймання-передачі автомобіля, квитанція про оплату, оригінал паспорта транспортного засобу. Ніякі махінації Вам не загрожують, за умови, що Ви купуєте новий авто у офіційного дилера. Крім того, при покупці нового авто відсутній ризик купити машину, відновлену після серйозного ДТП або взагалі зварену з половинок від двох різних автомобілів.
Можливість вибрати потрібну комплектацію. При купівлі нового авто Ви маєте можливість вибрати всі основні параметри автомобіля і будь-яку комплектацію. При бажанні можна додати потрібні опції, правда в цьому випадку доведеться почекати поки Ваша машина буде виготовлена і доставлена, але повірте, очікування того варте.
Не треба проходити техогляд. Перший техогляд автомобіль проходить тільки через 3 роки, потім ще через 2, а далі щорічно. Отже, купивши нову машину Ви на три роки повністю знімаєте цю проблему.
Можливість купити в кредит. Банки з радістю видають кредит на нові авто, на відміну від старих. Навіть якщо Вам вдасться взяти кредит на стару машину, то ставка за нього буде істотно вище, ніж для нової машини.

Завжди можна взяти б/у авто і зробити реставрацію. Замовити її можна тут: Bilinredning. Таким чином така машина не буде уступати новим по зовнішньому вигляду.

Недоліки нового авто:

Висока вартість володіння. В перший рік автомобіль втрачає в ціні більше, ніж у будь-який наступний. Досить сильно знижується його ринкова ціна у другій і третій роки, а далі втрата вартості стабілізується і залишається приблизно однаковою для всіх наступних років. У середньому нові авто в перший рік дешевшають на 10-15%, але машини преміум-класу втрачають за рік до 25% від первісної вартості і більше.
Високі витрати на планове ТО. Сенс покупки нового автомобіля частково втрачається, якщо автомобіль буде знятий з гарантії, а для збереження гарантії обов'язковою умовою є своєчасне проходження планового технічного обслуговування в сервісному центрі. Таке обслуговування обходиться в 2-3 рази дорожче, обслуговування в звичайному автосервісі.
Висока ймовірність викрадення, а значить КАСКО – обов'язково. Новий автомобіль є ласим шматочком для крадіїв, адже чим новіша машина, тим вищий попит на неї. Сигналізації і протиугінні засоби не є відчутною перешкодою на шляху автовикрадачів, тому єдиним ефективним засобом захисту стає страхування КАСКО.
Не можна вносити зміни в автомобіль, якщо автомобіль на гарантії. Якщо хочете що б автомобіль зберіг гарантію виробника, то не можна вносити істотних змін у конструкцію, не можна замінювати штатні деталі на вдосконалені. Ось чому любителі тюнінгу ніколи не купують нові машини. Набагато вигідніше купити 2-3 річний авто, який вже встиг значно знизити свою ціну, але все ще зберіг свої споживчі властивості.

Просмотров: 595 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz