Пятница, 19.04.2024, 20:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Январь » 29 » Ліхтарик кишеньковий, поради з вибору
17:50
Ліхтарик кишеньковий, поради з вибору

Серед багатьох людей поширена помилкова думка про те, що для щоденного користування підійде будь-найдешевший кишеньковий ліхтарик. Найчастіше це неякісні пластмасові вироби, термін служби яких є досить коротким. На їх упаковці відсутні які-небудь знаки позначення їх технічних параметрів.

Більшість людей женеться за економією, але в підсумку доводиться переплачувати більше, так як такі вироби швидко приходять в непридатність, і доводиться купувати собі новий ліхтар. Більш правильним рішенням буде покупка якісного виробу, який зможе прослужити довгий термін експлуатації.

Яка основна причина покупки кишенькового ліхтарика?
У багатьох випадках життя, кишеньковий ліхтарик, є незамінною річчю. Основними причинами використання цього виробу є:

  • спуск в підвал і пошук предметів в темній місцевості;
  • пошук речей, які закотилися під меблі;
  • вигул собак у вечірній час;
  • заміна освітлювальних приладів, а також пробок в автоматі;
  • пошук несправності в автомобілі при недоліку освітлення;
  • зустріч кого-небудь в нічний час;
  • нічні прогулянки і повернення з них додому;
  • а також багато інших подібні ситуації.

Як правильно вибрати ліхтарик кишеньковий?

Найбільш затребувані параметри, які враховуються при купівлі ліхтарика для повсякденного користування, це:

1. Матеріали виготовлення та конструкція кишенькового ліхтарика.
Ліхтар повинен бути виготовлений з матеріалів, що мають велику стійкість до появи подряпин. Для таких цілей дуже добре підходить анодований алюміній, а також загартоване скло. Ліхтарі, виготовлені з цих матеріалів, є досить міцними і можуть витримати навіть падіння на асфальт і бетон. На відміну від них, будь пластиковий ліхтарик розлетиться від такого удару і ви можете залишитися без такого потрібного предмета в самий невідповідний момент.

Змовляйте якісні ліхтарики за доступними цінами тут: https://www.aks.ua/catalog/fonar/.

Конструкція і розміри також є дуже важливими факторами, яким слід приділяти особливу увагу. По-перше – ліхтарем повинно бути зручно користуватися і тримати його в руках. Дуже зручним є наявність спеціального шнурка, на який кишеньковий ліхтарик можна прикріпити до будь-якого придатного місця. Також існують моделі, у яких в задній частині розташовується магніт. Таким чином, ліхтар можна закріпити на будь металевої поверхні. Такою моделлю є, наприклад, Olight S10 Baton.

2. Режими ліхтаря і яскравість
Для щоденного використання дуже яскравий ліхтар не підійде. Зазвичай кишенькові ліхтарики використовуються на близькій відстані або неподалік від поверхонь, що відбивають. Це викличе почуття дискомфорту в оточуючих, так як при використанні він буде їх засліплювати. Оптимальна яскравість кишенькового ліхтарика лежить в межах від 100 до 300 люменів.

Дуже корисною функцією є можливість перемикання декількох режимів роботи, завдяки яким змінюється яскравість приладу. Важливим параметром є кут світла. Чим більше значення цього параметра, тим більша площа висвітлюється приладом. Для таких цілей добре підійде ліхтар Armytek Partner. У ньому використовується спеціальна TIR оптика, яка і дає великий кут освітленості.

3. Харчування кишенькового ліхтарика.
Чим легше дістати елементи живлення, тим вони краще підходять для будь-якого виробу щоденного використання. Ліхтарик в цьому плані не виняток. Кращим варіантом буде прилад, який живиться від звичайних пальчикових (АА) або микропальчиковых (ААА) батарейок. Такі елементи харчування продаються в багатьох магазинах. У разі потреби ви завжди зможете знайти їм заміну.

4. Управління приладом та його зберігання.
Чим простіше і зручніше включати і вимикати ліхтар, а також перемикати режими, тим краще для його власника. Не потрібно вибирати багаторежимні прилади, з якими і при денному світлі важко розібратися, не те що в темний час доби. Невеликі розміри і мала вага дозволять його завжди носити з собою в сумці або кишені. Тоді він завжди зможе бути у вас у вільному і швидкому доступі.

Виходячи з цього, при виборі кишенькового ліхтарика слід керуватися не ціною, а технічними параметрами пристрою!

Просмотров: 365 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz