Четверг, 25.04.2024, 11:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 1 » Колючий дріт
00:34
Колючий дріт

Колючий дріт здатна не тільки захищати територію від несанкціонованого проникнення. Подібна дріт може затримувати зловмисника на місці самого злочину, так як вона повністю позбавляє його рухів під загрозою досить сильних поранень.

На сьогоднішній день у широкому застосуванні знаходиться колючий дріт типу «Гюрза», так як вона застосовується на військових об'єктах і навіть на кораблях. Оснащення подібної дротом кораблів обґрунтовується тим, що в такому випадки атакувати подібні корабель не представляється можливим для піратів, так як вони просто безсилі проти «Гюрзи».

В основному колючий дріт встановлюють для охорони тюремно-виправних установ, а також при масових заворушеннях, тобто її встановлюють на шляху руху основної маси натовпу. Але, не дивлячись на це, колючий дріт «Гюрза» широко використовується для огородження території усіляких заміських комплексів, звичайних житлових будинків, складів і будь-яких промислових зон. Для того щоб зробити таку огорожу необхідно всього лише опора і сама дріт, але монтувати її також можна на вже готовому огорожі, наприклад, на стіні або на готовому паркані.

Стандартним способом установки колючого дроту «Гюрза» є її монтаж поверх огорож і парканів способом своєрідного козирка. А в тому випадку, якщо необхідний захист. Яку практично неможливо здолати, то тоді потрібно закопувати стовпи і вже поверх них монтувати дріт.

Замовляйте колючий дріт на сайті: https://marketsv.com.ua/setka-provoloka-ograda/.

На досить таки горбистій місцевості стовпи необхідно встановлювати через кожні три метри, а якщо мова йде та рівнині, то тоді стовпи можуть бути розташовані на відстані 30-40 метрів одна від одної.

Колючий дріт «Гюрза» може бути використана в якості тимчасового огорожі або огорожі на постійній основі. Постійне огорожу колючим дротом також може бути самостійним бар'єром або ж певним елементом цілої системи захисту території. Але якщо буде необхідність у перевстановлення огорожі в іншому місці, то можна просто демонтувати і перевезти його туди куди потрібно.

Колючий дріт це ідеальне рішення для захисту, якоїсь території, так як пробратися крізь таку огорожу практично неможливо адже можна отримати серйозні травми і рани в результаті проникнення.

Просмотров: 925 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz