Среда, 24.04.2024, 21:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 20 » Кілька порад при виборі чохла для iphone
20:53
Кілька порад при виборі чохла для iphone

В даний час все більше користувачів айфонів піклуються про збереження пристроїв і намагаються максимально продовжити термін служби недешевих гаджетів. Кращий спосіб захисту – це, безсумнівно, чохли. Але як придбати ідеальний чохол, який не тільки надійно захистить апарат від ушкоджень, але і буде зручний у використанні?

Хочемо запропонувати Вашій увазі декілька порад з вибору чохла для iphone.

Перед тим, як купувати чохол на новий айфон, слід визначитися для чого саме він Вам потрібен. Адже існує безліч різновидів чохлів, і необхідно розуміти він повинен захищати задню панель від подряпин і ушкоджень, або ж ви турбуєтеся про цілісність екрану.

Тип чохла

Від того, якому типу чохлів ви віддасте перевагу залежить цілісність Вашого апарату надалі. Силіконові бампери за рахунок ергономічним властивостям і виступам над поверхнею екрана на кілька міліметрів надійно захищають не тільки бічні частини і задню панель від відколів і тріщин, особливо при падінні, але і передню панель.

Пластикові накладки зберігають задню панель і бічні частини від зношення, подряпин і тріщин, мають невелику вагу і товщину.

Шкіряні чохли-книжки здатні захистити пристрій з усіх боків від фізичних і механічних пошкоджень. У такому чохлі пристрій можна носити в сумці, рюкзаку, кишені куртці і в барсетці і не боятися подряпати поверхню айфона ключами і дріб'язком.

Протиударні захисні чохли з прогумованою поверхнею відрізняються оригінальним, навіть агресивним дизайном і високим ступенем захисту від ударів і падінь – кращий вибір для спортсменів та активних людей.

Матеріал, використовуваний для виготовлення чохла

Серед великого розмаїття представленого в асортименті www.aks.ua кожен зможе підібрати саме той чохол, який не тільки задовольняє вимоги та потреби, але і має доступну ціну.

При виборі захисту важливо враховувати матеріал, з якого виготовлений аксесуар, адже від цього залежить, наскільки надійно захищений Ваш смартфон.

Мабуть, найпопулярнішими є силіконові чохли, адже вони щільно облягають гаджет і завдяки ергономічним особливостям матеріалу чудово пом'якшують удар при падінні і завдяки цьому захищає пристрій від пошкоджень.

Товщина чохла

Від того яку товщину має чохол безпосередньо залежить не тільки те наскільки він надійно захищає айфон від ушкоджень, але і який він має зовнішній вигляд. Адже в даний час іміджева функція відіграє далеко не останню роль при виборі чохла, а іноді навіть першорядну. Багато користувачів в гонитві за вишуканим стильним зовнішнім виглядом дорогого гаджета і зовсім відмовилися від чохлів. Правильне рішення - вибрати ультратонкий прозорий силіконовий або пластиковий чохли, який не тільки не зіпсує дизайн пристрою, але і збереже його тонким і витонченим.

Завжди необхідно купувати чохол, бампер або сумку строго у відповідності з моделлю пристрою, адже навіть якщо чохол від іншої моделі підійде за розміром, то, можливо невідповідність отворів для функціональних кнопок, роз'ємів і камери.

Де купити якісний чохли в Москві

В інтернет магазині http://www.aks.ua величезний вибір якісних чохлів за доступними цінами. Ви неодмінно підберете саме ту модель, яку давно хотіли. Серед великого товарного ряду нашого онлайн-каталогу Ви знайдете: ультратонкі, протиударні, силіконові, дизайнерські, ексклюзивні і пластикові чохли.

Досвідчені консультанти не тільки допоможуть Вам зробити правильний вибір, нададуть масу корисної та цікавої інформації, але і з задоволенням приймуть замовлення.

Просмотров: 397 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz