Пятница, 19.04.2024, 02:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Август » 13 » Який матрац вибрати – пружинний або безпружинний?
00:02
Який матрац вибрати – пружинний або безпружинний?

Якщо вам потрібно купити ортопедичний матрац, то хочу порадити пошукати в інтернет магазині здесь і ваш вибір буде зупинений перед різноманітністю пружинних і безпружинних матраців. Продавці в салоні-магазині будуть пропонувати вам різні варіанти, але перш ніж відправлятися туди за покупкою, слід вибрати той, що підійде саме вам. Є цілий ряд особливостей та відмінностей, які потрібно враховувати перед покупкою.
Особливості вибору матраца
Пружинні матраци – це накопичувач пилу, так як усередині вони порожні, а безпружинні такого недоліку не мають. Крім цього, в пилу можуть завестися пилові кліщі, які не живуть в койре і латексі, основних наповнювачах для безпружинних матраців.
Якщо ви виберете пружинний блок, варто пам'ятати, що він має властивість накопичувати статичну електрику. Тому вибираючи його, потрібно пам'ятати про те, що всі постільна білизна і наматрацник повинні бути повністю натуральними, так як синтетичні тканини швидко електризуються.
Безпружинні матраци, звичайно ж, бояться вологи, але їх при необхідності можна висушити без наслідків. А ось пружини можуть піддаватися корозії, тому з часом їх слід замінювати. Якщо вибраний матрас буде складатися з пружинних блоків кшталт «боннель», то заміні буде підлягати він цілком.
Пружинні блоки мають армовані краю, що може викликати деякі незручності під час сну. Крім цього, якщо пружинний матрац зроблений з блоків, то під час сну навантаження буде розподілятися нерівномірно, і якщо спить пара, то сплячі будуть скочуватися всередину, як у гамаку. Ось у безпружинного матраца навантаження розподіляється рівномірно на всю площу і тому такої проблеми не буде.
На пружинному матраці лежати приємно, так як він має легкий ефект похитування, який особливо люблять діти, для яких частіше вибирають матраци з натуральним кокосовим наповненням. Але ці коливання можуть негативно вплинути на хребет дитини, тому до 12-ти років краще купувати дітям латексні або з кокосовим наповненням безпружинні матраци.
Термін служби хорошого ортопедичного матраца на основі пружинної становить не менше 10 років, а латексного – 15. Тому, вибираючи матрац, і коливаючись між пружинних і безпружинних блоками, зробіть упор на якість і екологічність. Саме це і є основними критеріями вибору сучасного матраца для сучасного будинку, щоб виріб прослужила багато років і сон був спокійним та комфортним.

Просмотров: 824 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz