Пятница, 19.04.2024, 04:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 18 » Які кондиціонери краще для квартири?
00:51
Які кондиціонери краще для квартири?

Які кондиціонери краще для квартири? Якщо ви вирішили встановити кондиціонер в квартирі, але не знаєте які спліт-системи краще, спочатку ознайомтеся з основними технічними і експлуатаційними характеристиками кондиціонерів.

Стрімкий і дуже активний розвиток технічних новинок, дозволяє людині стати справжнім повелителем клімату, що правда, виключно в межах своєї квартири. Головне - це підібрати найбільш підходящу модель кліматичної техніки. Раніше дуже популярними були віконні кондиціонери, проте пристрої такого типу мають цілий ряд недоліків і мінусів. По-перше, така кліматична техніка не дозволяє користуватися щільними шторами або жалюзі, оскільки в даному випадку холодне повітря поширюється не по кімнаті, а лише в просторі, що утворюється між шторами та вікном. Якщо у вашій квартирі встановлені склопакети або вітражі, то установка кондиціонера віконного типу обійдеться вам дуже дорого, тому буде набагато вигідніше придбати спліт-систему.

Крім того, віконні кондиціонери мають досить високим рівнем виробленого шуму (у більшості спліт-систем показник шуму менше в п'ять разів). Кліматичні дані пристрої не користуються популярністю і великим попитом, особливо, якщо в роботу вступає кваліфікований і досвідчений дизайнер. Найсучаснішим і повсюдно поширеним рішенням вважається встановлення в квартирі спліт-систем. Така кліматична техніка відрізняється величезним розмаїттям своїх внутрішніх блоків, які можна встановлювати практично в будь-якій точці обслуговуваного приміщення. Не рекомендується розміщувати спліт-систему в кутку приміщення, оскільки температурний фон в даному випадку буде нерівномірним, що, в свою чергу, призведе до надмірно підвищеної рухливості повітряних мас, тобто до утворення протягів. З аналогічної причини, потік холодного повітря не повинен спрямовуватися на робоче місце, на диван або ліжко.

Замовляйте якісні кондиціонери за доступними цінами тут: https://www.supervozduh.ru/.

Кліматичне обладнання з внутрішнім блоком настінного або стельового типу кріплення, рекомендується розташовувати на відстані двох метрів, щоб перед кімнатним блоком залишався вільний простір. Не бажано розміщувати настінні кондиціонери над книжковими стелажами, над високими шифоньерами, шафами іншої меблями, оскільки в цьому випадку меблі буде виступати в ролі серйозної перешкоди для рівномірного розподілу оброблених потоків повітря. Максимально рівномірного розподілу повітряних потоків можна досягти за допомогою використання спліт-системи касетного або канального типу. Такі кліматичні пристрої забезпечують подачу обробленого повітряного потоку абсолютно над будь-якою точкою обслуговується кімнати, а при необхідності, одночасно в декількох зонах. Тому, якщо вам необхідно встановити кліматичну техніку в приміщенні Т або Г-подібної форми, то зверніть увагу саме на касетні або канальні кондиціонери. Тільки треба врахувати, що для монтажу подібних пристроїв, в кімнаті повинен бути встановлений підвісна стеля.

Якщо вам потрібно домогтися комфортної температури у всіх кімнатах квартири, то кількість можливих варіантів зростає. Не слід встановлювати одночасно кілька кондиціонерів, оскільки вам не вдасться захистити їх від бурульок, дощу та інших погодних явищ. Рекомендується встановлювати зовнішні блоки спліт-систем на балконі, але, в такому разі стає проблематичним встановити більше двох зовнішніх блоків. Тут ви можете звернути увагу на мультиспліт-системи. Багато архітекторів і сучасні дизайнери вважають за краще не вибирати настінні кондиціонери, оскільки їх досить складно вписати в загальний інтер'єр приміщення. Тому, дизайнери часто намагаються зробити так, щоб кондиціонер в кімнаті взагалі не було видно. В цьому випадку краще всього встановити спліт-системи канального типу, до того ж, при певних умовах, з допомогою канальної кліматичної техніки можна створювати підмішування свіжого повітря.

Щоб максимально зберегти вільний простір обслуговуваного приміщення, внутрішній блок канального кондиціонера типу ховається в тому місці, де не має великого значення висота стель. Якщо ж вивести решітки для виведення повітряних мас над дверима, що з'єднують кімнату з коридором, можна в квартирі не встановлювати підвісну стелю. Існують і інші, зручні варіанти, наприклад, якщо ви вирішили варіювати висоту стелі, повітроводи можна розташувати над місцевим зниженням рівня стелі. У використання канальних кондиціонерів є невеликий недолік – ви не зможете задавати необхідні термічні параметри окремо в кожній обслуговується кімнаті. Точно встановити значення температури можливе лише у приміщенні, в якому знаходиться термодатчик і пульт управління.

А от в інших кімнатах температурний фон буде формуватися в залежності від ситуації, що складається в контрольному приміщенні. Тому, щоб встановити канальний кондиціонер, треба спочатку точно вирахувати перетин повітроводів, які будуть вести в кожну кімнату квартири.
Якщо ваш бюджет дещо обмежений, то зверніть свою увагу на кондиціонери від фірми General. Якщо вам необхідно придбати спліт-систему бізнес класу, то придивіться до кондиціонерів Panasonic, а також до кліматичної техніки від корпорації Toshiba. Кондиціонери Toshiba мають найменші внутрішні блоки з усіх інших спліт-систем, тому, якщо площа кімнати досить маленького об'єму, то зупиніть свій вибір саме на цій компанії-виробника. Якщо у матеріальних засобах ви не обмежені, то вибирайте для себе кондиціонер з новинок, випущених в цьому чи попередньому році, оскільки технології постійно вдосконалюються. Крім цього, намагайтеся звертати більше уваги на інверторні кондиціонери, оснащені хорошою системою очищення повітря.

Просмотров: 497 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz