Четверг, 02.05.2024, 02:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 12 » ЯК ЗРОБИТИ ТОЧНИЙ ПРОГНОЗ НА СПОРТ
23:17
ЯК ЗРОБИТИ ТОЧНИЙ ПРОГНОЗ НА СПОРТ

Точні прогнози на спорт-це запорука успіху в ставках на спорт. Якщо ви вмієте прогнозувати, то вам навіть особливо не треба обмірковувати свою ігрову і фінансову стратегію. Але як же скласти якісний прогноз на спорт? Про це і піде мова.

Точний прогноз на спорт

Спочатку визначитеся з видом спорту, на який будете ставити. Як визначитися? Прогнозувати можна тільки той вид спорту, в якому ви добре розбираєтеся. Якщо ви завзятий футбольний уболівальник, то не потрібно робити ставки на хокей і баскетбол. Це врятує ваш ігровий банк на довгій дистанції. Адже стежити одночасно за всіма видами спорту майже неможливо. Тому вибирайте тільки той вид спорту, який вам буде легко прогнозувати.

Як скласти прогноз? Потрібно проаналізувати великий обсяг інформації. Що це за інформація? Це різні показники, новини про стан команд. Потрібно враховувати всі. Наприклад, положення команд в турнірній таблиці чемпіонату, результати особистих зустрічей, кількість забитих і пропущених м'ячів, наявність дискваліфікованих гравців, мотивацію команд в різних турнірах. Також враховуйте погодні умови, рівень підготовки команд. Можете проаналізувати кількість забитих голів вдома і в гостях. Також можна подивитися і кількість пропущених голів. Враховуйте і останні ігри в чемпіонаті. Адже навіть лідери іноді видають погані серії ігор. А аутсайдери навпаки відбирають очки у грандів. Так що стежте за всіма новинами.

Прогнози на спорт ви знайдете тут: инвестирование в ставки на спорт.

Коли прогноз складений, подивіться прогнози інших прогнозистів. В Інтернеті багато сайтів прогнозів на спорт. Почитайте думки інших каперів про майбутні матчі. Якщо ваші думки збігаються, то прогноз ваш буде успішним. Але так буває не завжди. Адже це спорт. А в спорті бувають несподіванки і сенсації.

Чим більше ви врахуєте чинників при складанні прогнозу, тим більший прибуток ви зможете заробити. Тому грайте і вигравайте.

Просмотров: 600 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz