Суббота, 27.04.2024, 13:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 2 » Як вибрати світильники для натяжної стелі
21:50
Як вибрати світильники для натяжної стелі

Багато хто думають, що при виборі світильників для натяжної стелі необхідні якісь особливі лампи і точкові світильники. Це не зовсім відповідає реальному стану справ.

Насправді все впирається в те, що до натяжній стелі, на відміну від основної стелі, практично не можливо нічого прикріпити. Але даний факт не обмежує вибір освітлювальних приладів, так як при використанні натяжної стелі всі світильники встановлюються за допомогою кріплень чи спеціально призначеною для цього арматури на основному стелі, а на поверхні натяжної стелі вирізують отвори під них. 

Такий вид установки освітлювальних приладів є навіть більш надійним, ніж установка світильників тільки в стеля з гіпсокартону або рейкова стеля, без додаткового посилення.

Замовити люстри можна тут: люстры лофт.

Також треба враховувати той факт, що натяжна стеля сприйнятливий до дії високих температур. І якщо не врахувати тепло, яке виділяє лампа при освітленні, то він може втратити форму або потемніти в місцях найбільшого впливу лампи.

Інтервал температур для нормального існування натяжної стелі від 0 до 60 °С. Тому для установки в натяжну стелю рекомендуються світлодіодні енергозберігаючі лампи, так як вони майже не нагріваються, а використання ламп розжарювання і галогенних ламп обмежено їх потужністю. Для ламп розжарювання максимальна потужність складає 60 Вт, а для галогенних ламп 35 Вт.

 Світильники для натяжної потолкаВыбирая люстру для натяжної стелі необхідно враховувати, наскільки близько плафони розташовані до поверхні натяжної полотна. Також треба враховувати лампи якого типу Ви будете використовувати. 

Якщо ви будете використовувати лампи розжарювання або галогенові лампи, то ідеальним варіантом будуть люстри з віддаленням плафонів від поверхні натяжної стелі порядку 25-30 см або люстри з плафонами спрямованими вниз.

При використанні світлодіодів або енергозберігаючих ламп напрямом плафонів і відстані від поверхні натяжної стелі не слід приділяти великої уваги внаслідок того, що вони менше піддаються нагріванню.

У тому випадку, якщо Ви обрали люстру з крючковим кріпленням, також слід враховувати те, що чим більше хід декоративної тарілки по стрижню люстри, тим краще. По-перше - це полегшить монтаж люстри, по-друге, забезпечить більш зручний доступ, при необхідності, в процесі експлуатації.

При виборі точкових світильників для натяжної стелі слід враховувати той факт, що використовуючи точкові світильники з галогенними лампами або лампами розжарювання, існує ризик нагріву корпусу світильника до критичної температури, а відповідно розплавлення Вашого натяжної стелі. Тому кращим варіантом для натяжної стелі є точкові світильники зі світлодіодами, вони не схильні до сильного нагрівання і абсолютно безпечні для Вашого натяжної стелі.

 Світильники для натяжної потолкаВ даний момент також є точкові світильники, спеціально виготовлені для натяжної стелі. Їх кардинальною відмінністю від звичайних світильників є корпус, який ізолюється або повністю виготовляється з матеріалу, слабо проводить тепло. 

Якщо ж Ви все-таки вирішите використовувати світильники з лампами розжарювання або галогенними лампами, то отвір під них повинні бути обов'язково окантовані термостійкої прокладкою, щоб уникнути небажаних наслідків.

Всі роботи по установці кріплень під світильники і прокладання проводки здійснюються безпосередньо перед установкою натяжної стелі і зазвичай виконуються тими ж спеціалістами, які виконують установку натяжної стелі. Тому необхідно завчасно придбати всі лампи і точкові світильники, для того щоб спростити монтаж. Так фахівцям буде легше визначитися з типом кріплень і провести монтаж натяжної стелі в більш короткі терміни.

Сподіваюся, що інформація, зазначена в цій статті виявиться для Вас корисною і допоможе Вам у виборі освітлення для натяжної стелі. Бажаю Вам удачі у всіх ваших починаннях!

Просмотров: 689 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz