Пятница, 19.04.2024, 09:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Август » 1 » Як вибрати стільницю для кухні?
12:37
Як вибрати стільницю для кухні?

Одним з головних атрибутів кухні є стіл. Тому дуже важливо підібрати гарну, надійну, якісну, довговічну стільницю. Як вибрати стільницю для кухні – розповість ця стаття. Характеристики стільниці (або як її називають фахівці, топа), головним чином, визначаються матеріалом, з якого вона виготовлена. Розглянемо найбільш поширені види матеріалу.

Штучний камінь

Найбільш практичний матеріал для даного виробу. Топ з штучного каменю не боїться навіть в'їдливих рідин, його практично неможливо подряпати, він не вбирає рідину. За ним дуже просто доглядати, а він прослужить вам дуже довго. Штучний камінь зручний не тільки для покупця, але і для виробника. Завдяки його унікальним властивостям можна виготовити стільницю будь-якої форми, розміру, вмонтувати туди різні деталі, і все це буде виглядати дуже красиво, ніяких швів видно не буде. Підібрати необхідну стільницю під ваш індивідуальний кухонний дизайн теж не складе труднощів, адже моделі мають широку колірну гаму. Але за всі ці плюси доведеться заплатити набагато більше, ніж за топ інших різновидів.

Натуральний камінь

Безсумнівно, його головною перевагою є неповторний малюнок, створений природою. Але натуральний камінь як матеріал для виготовлення стільниць має багато недоліків: вбирає жир, він важкий і дуже примхливий при обробці. Діапазон можливих каменів помітно звужується, коли потрібно знайти підходящий для кухні: одні занадто м'які, інші легко вбирають бруд. Найвідомішим тут є граніт. Він добре підходить за якістю, має багато різноманітних малюнків. Існують і інші породи, що відносяться до рідкісних і елітним, але за них доведеться заплатити чималу суму грошей. 

Багато цікавої інформації про кухню ви знайдете на тематичному сайті: http://kitchen-pro.com.ua/category/blog/.

Дерево

Виготовити дерев'яну модель стільниці дуже непросто, незважаючи на те, що дерево, здавалося б, найбільш звичний матеріал. Щоб підготувати дерев'яну стільницю, потрібно багато зусиль. Але і це ще не все: ви повинні будете стежити за вологістю на кухні для запобігання розтріскування поверхні.

Ламіноване ДСП

Найпоширеніший варіант серед населення. Його популярність визначається невеликою ціною. Солідніше і дорожче виглядають більш товсті ламіновані плити. Якість виробу в даному випадку залежить від товщини пластикового покриття: чим товще, тим більш високу температуру зможе витримати поверхню без негативних наслідків. У російських і польських моделях товщина покриття в середньому 0,5 мм, в німецьких і італійських трохи більше – 0,8 мм. Але цього цілком достатньо, щоб витримати температуру до 230 градусів.

Просмотров: 467 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz