Пятница, 19.04.2024, 05:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 21 » Як вибрати спідницю для повних
22:45
Як вибрати спідницю для повних

Постараємося відповісти на питання: як вибрати спідницю для повних? Є кілька основних факторів, які слід врахувати. Повній жінці нелегко прийняти рішення, який саме фасон краще всього підходить до типу фігури. І особливо ця задача складна у разі вибору спідниці.

Перше, про що слід пам'ятати, краща довжина. Спідниця зазвичай має трохи прикривати коліна. У цьому випадку ви будете виглядати вище і стрункіше. До того ж, ця довжина все ще дає можливість показати свої гарні ноги.

Якщо ви вирішили надіти максі, це може бути непоганою ідеєю за умови, що ви досить високого зросту. Для невисоких повненьких жінок довгі спідниці є катастрофічними. Однак, навіть при сприятливому зростанні, краще не носити спідниці максі, так як це далеко не самий виграшний варіант для повної жінки.

Інша крайність – міні спідниці. Багато жінок, особливо молоді, хотіли б виглядати сексуально. Вони впевнені, що короткі спідниці їм допоможуть. Але цей метод не працює для полнушек. Занадто коротка спідниця може візуально збільшити верхню частину фігури. Баланс буде порушений. Низ спідниці повинен знаходитися не вище декількох сантиметрів над коліном. Тоді пропорції залишаться в рівновазі. І, в той же час, ваша сексуальність залишиться при вас.

Багато жінок відчувають себе комфортно в просторих спідницях. Але для повних жінок це не найкращий варіант, так як такий фасон робить їх ще повніше. Виберіть силует рік: прилеглий по стегнах і вільний внизу. У такій спідниці ви будете виглядати більш стрункою.

При виборі правильної спідниці слід пам'ятати про форму свого тіла. Наприклад, спідниці з принтами і блискітками годяться тільки для тих, у кого плечі значно ширше стегон. Такі моделі збільшать обсяг низу фігури і урівноважать пропорції. Для жінок з дуже широкими стегнами, навпаки, ці примірники протипоказані.

Спідниці для повних не повинні бути розкльошеними, фасони в складку також не вітаються. Спідниці олівець і А-силуету – найкращий вибір. Носити спідницю з довгими чобітьми – не найкраще рішення для невисоких полнушек.

При виборі спідниці зверніть особливу увагу на деталі. Декор вертикальної спрямованості: принти, смужки, блискавки, фасонні лінії з кантами можуть істотно облагородити зовнішній вигляд. Мета, до якої слід прагнути вибрати модель з прикрасами, які роблять фігуру стрункішою, в резуьтате чого ви будете виглядати більш елегантно.

Отже, якщо ваша фігура відноситься до цієї категорії, вибирайте спідниці не занадто короткі й не дуже довгі. Високим час від часу дозволяється надіти максі. Відмовтеся від широких силуетів. Співвідносьте фасон спідниці з пропорціями тіла. Пам'ятайте, що прямі моделі і А-силует будуть найбільш привабливими у вашому випадку. Уважно поставтеся до декору.

Просмотров: 516 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz