Пятница, 19.04.2024, 17:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 23 » Як вибрати сонячні батареї для дому?
22:19
Як вибрати сонячні батареї для дому?

При купівлі сонячних батарей необхідно приймати до уваги, що потужність сонячних панелей у ватах безпосередньо впливає на їх ціну. Чим могутніше батарея, тим вона дорожче. Наприклад, панель на 100Вт. в ідеальних умовах буде генерувати 100Вт. електроенергії на годину, а 200Вт. панель буде генерувати 200 ват на годину. Тому, в порівнянні з 100Вт. панеллю доведеться заплатити подвійну ціну.

Потужність також впливає на фізичний розмір панелі, то є 200Вт панель буде більше за розміром 100Вт. панелі. Тип сонячних батарей також визначає розмір сонячних панелей. Вибираючи для покупки сонячну панель, необхідно переконатися, що купується сонячна енергосистема в цілому має досить Вт харчування ваших домашніх електроприладів, і заздалегідь подбати про те, щоб сонячні панелі фізично (за розмірами) підійшли в те місце, на яке ви хочете їх встановити.

Хоча кремнієві, тонкоплівкові панелі трохи дешевше, ніж припустимо моно-кристалічні і полікристалічні, вони менш потужні і займають набагато більше місця на даху. Тому встановлюючи батарею, ви повинні ретельно розглянути ваші плани на майбутнє. Якщо ви вважаєте, що в майбутньому доведеться встановити додаткові панелі, ви повинні переконатися, що для цього на даху залишилося достатньо вільного місця. Інакше вам доведеться замінити кремнієві панелі задовго до закінчення їх терміну придатності.

Замовляйте сонячні панелі тут: сонячні батареї зелений тариф.

Отже, вартість сонячних батарей визначається, по потужності (у ватах), фізичній розміру, марки, надійності / довговічності (або гарантійного терміну) і будь сертифікатами які до них додаються. Вибір сонячних панелей виходячи тільки з їх ціни - не дуже вдале рішення, оскільки вони можуть не поміститися там, де ви хочете їх встановити, можуть не мати необхідних сертифікатів, мати або не мати гарантії, не виробляти необхідної вам потужності.

Існує 3 основних типи сонячних батарей.

Монокристалічні кремнієві пластини є найбільш ефективними і меншими за розміром, і отже займуть менше місця на даху вашого будинку. Але нажаль монокристалічні сонячні панелі і найдорожчі. Якщо ви хочете вибрати потужні батареї з гарною якістю, а з грошима питання не стоїть, то ці батареї Вам обов'язково підійдуть...
Полікристалічні - сонячні батареї з полікристалічного кремнію є досить ефективним типом сонячних елементів і мабуть самими популярними, оскільки забезпечують чудовий баланс продуктивності і економічності. Останні досягнення в технології виготовлення полікристалічних панелей пересувають ці модулі ближче до монокристалічним за такими характеристиками, як розміри і ефективність. На Європейському ринку в даний час в якості стандарту прийняті саме полікристалічні батареї.
Найдешевші сонячні батареї, засновані на тонкопленочном кремнії, вони також є найменш ефективним типом сонячних батарей. Це означає, що вони займають велику площу, і виробляють менше потужності на квадратний метр, ніж попередні два типи батарей.

У більшості випадків, для домашніх сонячних енергетичних систем, ми рекомендуємо використовувати якісні полікристалічні сонячні панелі.
Міцність і довговічність панелей сонячних батарей має важливе значення з-за цілого ряду причин. По-перше, якщо сонячні панелі мають тільки 10-річну гарантію, то вони повинні виробляти достатньо енергії, щоб окупити себе протягом цих 10 років. Гарні сонячні панелі повинні мати гарантію терміном не менше 25 років. Купуючи, краще всього вибирати батареї від виробників з відомим брендом, а не якийсь незрозумілий бренд, який може зникнути відразу.

Просмотров: 511 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz