Четверг, 18.04.2024, 16:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 11 » ЯК ВИБРАТИ САЛОН КРАСИ
23:43
ЯК ВИБРАТИ САЛОН КРАСИ

У салоні краси ми наводимо свою зовнішність в порядок, а також підкреслюємо красу і привабливість. Тому до питання про те, як вибрати салон краси, варто підійти з особливою увагою і вимогливістю. Адже якщо Ви помилитеся у виборі, можете зіпсувати своє здоров'я і зовнішній вигляд.

Як вибрати салон краси правильно?
Клієнти переступають поріг салону, щоб приділити час собі, отримати позитивні відчуття, розслабитися і зняти стрес. Але, незважаючи на велику різноманітність таких закладів, зробити правильний вибір непросто. Сьогодні багато салонів краси пропонують ефективні процедури, тому важливим аспектом для залучення відвідувачів став якісний сервіс. Варто звернути увагу на дрібниці, адже саме вони можуть вплинути на підсумок вибору.

• Приємна атмосфера.

Атмосфера прийому, де розкривається якість обслуговування, і обстановка в салоні стануть основоположними для відвідувачів. Трохи ароматизований повітря, який поєднується з приємною музикою і розсіяним освітленням, створить гарне враження і викличе приємні відчуття. Обстановка в приміщенні, що призначене для розслаблення і відновлення, повинна бути простою, чистій, спокійній і в той же час елегантною. Майстри, які проводять численні процедури, також повинні мати бездоганний зовнішній вигляд. Комфорт і чистота здатні підвищити якість обслуговування і вселити довіру клієнтам.

Шукаєте салон красоти? Рекомендуєм цей: Olaplex отзывы.

• Турботливий прийом.

Пунктуальність, якість прийому і люб'язність персоналу є дуже важливими аспектами в питанні про те, як вибрати салон краси. Велика кількість клієнтів не можуть чекати. Не потрібно змушувати відвідувачів нервувати. Але якщо все-таки сталася затримка, майстер може запропонувати бонус клієнту.

Завдяки такому кроку можна зберегти клієнта і надати йому повагу. Інший важливий момент – теплий прийом. Він вимагає безпосереднього спілкування. Відвідувачі сходяться на думці, що знаки уваги, посмішка і теплий діалог сильно впливають на створення гарного враження про салон краси.

• Зручне розташування.

Хороший салон краси повинен мати паркування. Також залучати більше клієнтів може і гнучкий графік роботи.

• Чистота.

На сьогоднішній день клієнти стали більш вимогливі і не пропускають жодної деталі. Практично всі салони дбають про оновлення апаратів та їх стерильності. Але все ж можна потрапити у місце, де не дотримуються елементарні правила гігієни. Відвідувач ніколи не захоче повернутися в салон, де майстер не миє руки перед процедурою, а використовує звичайні вологі серветки. Потрібно стежити за рушниками, інструментами і підлогою. Довіряючи своє обличчя і тіло фахівцям, відвідувачі очікують не тільки комфорту під час процедури, але і стерильності. Варто користуватися одноразовими упаковками продукції.

• Ціни.

Спочатку клієнти вибирають салон за зовнішніми характеристиками. Але не потрібно забувати про вартість послуг. Ціна повинна відповідати якості надаваних процедур. Також варто подбати про якість і надійність засобів, які фахівець використовує.

• Професіоналізм.

Крім забезпечення комфортного прийому, майстер зобов'язаний виконувати роботу якісно. Обслуговування повинно виправдовувати очікування клієнта. Фахівці повинні мати необхідний рівень кваліфікації та досвід роботи.

Також цікавлячись, як вибрати салон краси, можна скористатися різними методами:
• Інтернет-форум. Щоб визначитися з закладом, можна знайти жіночі форуми, де дами обговорюють різні салони та залишають свої коментарі з приводу обслуговування та інших аспектів

• Дзвінок по телефону. Дзвінок в салон може стати хорошим тестом. Ви повинні бути задоволені розмовою. Оператори повинні Вас хоч трошки проконсультувати: назвати точну вартість, розповісти про послуги, записати на процедуру.

• Інтернет-ресурс. Кращим варіантом для вибору салону стане його сайт. Він повинен бути актуальним, з зрозумілих прайсом цін і докладним описом. Тільки ознайомившись з сайтом, можна сказати про те, як сильно люди люблять свою справу і наскільки уважно ставляться до клієнтів.

Висновки
Так як на сьогоднішній день існує велика кількість салонів краси, питання про те, як вибрати салон краси, стає досить складним. Пам'ятайте, що варто звернути увагу на такі моменти: якість сервісу, атмосфера салону, люб'язність і пунктуальність, зручне місцерозташування, досвід майстрів та ін. Крім хорошої техніки, фахівці повинні налагоджувати контакт з клієнтами. Тільки завдяки такому підходу відвідувачі захочуть прийти в салон ще не раз.

Салон краси «Posh Up, Babe!» – це оригінальний, популярний і професійний салон в Москві. Саме він відповідає всім перерахованим вище вимогам! Тут працюють досвідчені фахівці, які уважно ставляться до кожного клієнта і враховують будь-які їхні побажання і вимоги. Також майстри салону при необхідності можуть провести консультації. У нас панує дружня і приємна атмосфера. У салоні можна розслабитися і забути про свої повсякденні проблеми. Тут Ви можете насолодитися розслаблюючою музикою, поки майстер буде створювати Вам індивідуальний образ. У нас є кафе, де можна випити чашечку чаю або кави. Ми стежимо за технологіями в сфері косметології і використовуємо тільки сучасну апаратуру та якісні засоби світових брендів. Завітавши до нас Ви будете задоволені результатом, а перехожі не зможуть відірвати від Вас захоплених поглядів.

Щоб записатися на процедуру, можете скористатися спеціальною формою на сайті або зателефонувати за вказаним номером телефону.

Просмотров: 557 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz