Четверг, 28.03.2024, 12:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Январь » 12 » Як вибрати річну блузку
20:49
Як вибрати річну блузку

Правильно вибрані блузки підкреслять особливості фігури і дозволять комбінувати різноманітні ансамблі. У гардеробі їх має бути кілька. Дизайнери пропонують цікаві фасони, серед яких будь-яка дівчина зможе підібрати для себе моделі. Придбати модні жіночі блузки можна в інтернет-магазині. Там представлений великий асортимент моделей, придатних для ділової, повсякденному і романтичної обстановки. Блузки мають різний крій, колір, а об'єднує їх одне – вони зшиті з якісних матеріалів, а ціни досить доступні.

Види блузок

Ділові блузи незамінні в офісному стилі. За етикетом треба вибирати однотонні моделі стриманих відтінків без принтів. Рукава прикривають плече або мають довжину 3/4. Красиво виглядають блузки з синтетичних тканин, але в спеку їх треба уникати. Вони перешкоджають повітро і вологообміну, що викликає підвищене потовиділення і перегрів організму. Краще вибрати моделі з бавовни або натурального шовку. Фасон прямий або трохи приталений.

Замовляйте дитячий одяг на сайті: https://mandarin-kids.com.ua.

Повсякденні блузки носити з брюками і спідницями. Їх можна надіти і в офіс, за умови, що там не дуже строгий дрес-код. Від ділових вони відрізняються кроєм, кольором, наявністю декоративних елементів. Краще, якщо вони пошиті з натуральних матеріалів – льону, бавовни. У них не настільки спекотно, ці тканини не викликають алергічної реакції, за ними легко доглядати. Фасони більш різноманітні – американська пройма, наявність або відсутність рукавів, рюші, бантики. Кольори найрізноманітніші – від ніжних пастельних до зухвало яскравих. Часто є цікаві малюнки. У новому сезоні популярний дрібний або середній горошок, великі квіти. Такі принти ідеально поєднуються з романтичним або вінтажним стилем. У цьому випадку низ повинен бути однотонним. Дівчата, які віддають перевагу активний спосіб життя, виберуть блузи спортивного крою. Ними можна замінити звичні футболки і внести нотку жіночності в образ. Такі блузи мають накладні кишені, капюшон, куліску. Вони добре поєднуються з просторими лляними брюками або штанами капрі.

Пляжні блузи можна взяти з собою на відпочинок, вирушаючи до моря або в іншу країну. Такі моделі зшиті з легких, часто напівпрозорих тканин. Вони відрізняються незвичайним малюнком, оригінальним кроєм – мають драпіровку, асиметричні елементи. Носять їх з довгими брюками, спідницями або шортами. Образ доповнять оригінальні браслети і пляжна капелюшок, що захищає від спекотного сонця. При виборі принта треба враховувати особливості фігури – якщо є зайві кілограми, то треба уникати горизонтальних смужок, вони додають додатковий об'єм. Повним жінкам краще вибирати моделі з рукавом – верхня частина руки найчастіше для них проблемна зона.

Вечірні блузи носять дівчата, які не люблять сукні та спідниці. Їх можна надіти з класичними брюками, вирушаючи в театр або інше урочистий захід. Зазвичай їх шиють з натурального шовку або бавовни дуже високої якості. Кольори яскраві, помітні – смарагдовий, вишневий, королівський синій, чорний. Припустимо декор – стрази, вишивка, стрічки, банти. В цьому випадку треба бути обережніше з прикрасами – надлишок зробить образ перевантаженим і вульгарним. Мініатюрних дівчат прикрасить блуза з важкого шовку, має V-подібний виріз. Її поєднують з однотонними прямими брюками і туфлями на шпильці. Якщо захід закінчиться пізно, то можна вибрати модель з довгим рукаком, але зшиту з легких тканин. Романтичні панночки зможуть придбати мереживні блузи, які прекрасно виглядають з довгою вузькою спідницею і витонченими човниками.

Просмотров: 409 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz