Пятница, 03.05.2024, 00:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 24 » Як вибрати пральну машину
01:32
Як вибрати пральну машину

Різновидів моделей пральних машин на сьогоднішній час безліч, але вибрати потрібно тільки одну, яка максимально буде підходити по бажаним технічними характеристиками. 

Перед тим, як купувати пральну машину, потрібно підібрати місце, де вона буде стояти. Саме від обраного вами місця в будинку, буде залежати спосіб завантаження і її габаритні розміри.

Які існують види завантаження білизни?

Існують пральні машини з двома видами завантаження білизни - вертикальної і горизонтальної. Більш популярні на сьогоднішній день машини з вертикальним завантаженням, все завдяки їх компактності. Машини з вертикальним завантаженням білизни не вимагають додаткового простору для відкриття дверцят і таку машину завжди можна поставити в будь-який невикористаний кут.

Можливо вам не обов'язково купляти нову пральну машинку, і вам допоможе Ремонт стиральных машин Харьков. Це буде значно дешевше.

Тим, хто зупинив свій погляд на моделі з фронтальним завантаженням, слід звернути увагу на її габаритні розміри. Як правила вони побільше, вертикальних, однак існують і вузькі моделі з фронтальним завантаженням. Величезним плюсом для господинь і власниць такої пральної машини є той факт, що вони легко вбудовуються в кухонні меблі. Така машинка досить легко вбудовується під стільницю і використовується на кухні в якості додаткової робочої поверхні.

Який об'єм прання краще?

Обсяг прання в пральній машині прямо залежить від кількості членів сім'ї, або від функцій, покладених на машину. Якщо цей дитячий заклад, де щодня стираються великі обсяги речей, то вибирати потрібно машину з максимальним об'ємом прання. Для сім'ї з двох чоловік, буде досить машини з об'ємом барабана на 3 - 4 кг.

Якому виробнику пральних машин віддати перевагу?

При виборі виробника пральної машини свою перевагу краще віддавати компаніям перевіреним і займає лідируючі позиції з продажу на ринку.

Кожна пральна машина має ряд технічних характеристик, адже саме від них залежать можливості вашої пральної машини.

Які технічні характеристики основні, в пральній машині?

Основними характеристиками в пральній машині можна вважати клас прання, клас енергоспоживання, клас і кількість обертів.

Сушка в пральній машині

Така додаткова функція, як сушка білизни дозволяє в найкоротші терміни отримати вже випрану, свіже і, головне, підсушене, білизна. Відразу визначитеся, чи потрібна вона особисто вам, адже від наявності або відсутності цієї функції залежить ціна машини.

Як працює сушка в пральній машині?

Принцип дії сушки полягає в тому, що внутрішній нагрівальний елемент генерує тепло, а вентилятор перетворює його в теплий потік повітря, який обертається навколо тканини і висушує її.

Які недоліки у сушки білизни?

Машина з вбудованою сушкою, звичайно, полегшує працю господинь, але не варто забувати, що кожна тканина має свій, відповідний рівень сушки. Тому якщо прати білизну в машині з сушкою, то воно буде зношуватися швидше. Варто знати і те, що сушка не впорається з повністю завантаженим барабаном білизни, і висушить його тільки на 50%.

Система захисту в пральній машині

Якщо у вас вдома є маленькі діти або такі намічаються, раджу вибирати пральну машину із захистом «від дітей». Така корисна функція дозволить вам під час прання займатися домашніми справами, і не турбуватися, що прання буде перервана.

Просмотров: 704 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz