Суббота, 20.04.2024, 12:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 26 » ЯК ВИБРАТИ ПОМАДУ
22:43
ЯК ВИБРАТИ ПОМАДУ

Атрибут будь-якої дами — це звичайно ж помада. Без неї практично неможливо обійтися. Вона може надати вашому обличчю строгість, романтичність, ніжність або чуттєвість. Важливо лише вміти правильно вибрати саме ту помаду, яка вам підійде.
Склад помади. Поговоримо трохи про складі. В помаду зазвичай входять або бджолиний, або рослинний (пальмовий або ін.) віск, відповідальний за стійкість, а також запобігає сухості і створює захисний шар на губах. В заслуги воску можна також записати і легкість нанесення. Віск і водовідштовхувальні речовини, що містяться в помаді, здатні захистити губи від багато чого, але уразливі до жирів, тому не варто зловживати жирною їжею, нафарбувавши губи. Шкіру роблять м'якою і зволоженою масла, що входять до складу цього атрибута жіночої краси. Вітаміни A, C, E живлять і захищають.
Замовляйте якісну помаду на сайті: anastasia beverly hills.
Колір помади. Кольорів і відтінків помад не перерахувати. Як же вибрати підходящий?вибираємо помаду
Матова помада ідеально підходить пухким губок. Вона їх не збільшує надміру і в теж час надає їм природність. Матовість помаді надає входить до її складу пудра.
Володарки маленьких або тонких губ вибирають перламутрову помаду, так як вона візуально збільшує.
Відтінки помад потрібно вибирати в залежності від кольору шкіри. Холодні тони підійдуть більше для власниць світлої шкіри, таким як Аліса з країни Чудес, відтінки персикового і червоний підійдуть засмаглим і смуглянкам. Колір волосся також необхідно враховувати. На світлому тлі кольору помади виглядають яскравіше, тому блондинкам потрібно бути обережніше в їх виборі. Брюнеткам ж навпаки, підходять більш насичені тони.
Крім того, враховуйте недоліки шкіри обличчя. Якщо у вас є розширені вінки або почервоніння, то не потрібно підбирати помаду такого ж відтінку, щоб не підкреслити ці прояви на шкірі. Колір зубів теж має значення: при використанні теплих відтінків помад жовтизна зубів буде виділятися.

Просмотров: 817 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz