Суббота, 20.04.2024, 04:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 23 » Як вибрати оптимальну комп'ютерну мишу?
21:50
Як вибрати оптимальну комп'ютерну мишу?

Комп'ютерна миша, нарівні з клавіатурою, вважається найпоширенішим пристроєм для введення інформації і управління комп'ютером.

Справедливості заради варто відзначити, що в мобільних пристроях її функції виконує сенсорний екран, однак, саме миша вважається багатьма користувачами самим швидким, зручним, функціональним контролером.

Виробник

Перший очевидний критерій відмінності різних пристроїв введення інформації — це марка. Незважаючи на те, що сьогодні комп'ютерні миші виробляють десятки фірм, на ринку виділяють всього кілька визнаних світових лідерів — це миші A4Tech, Genius, Razor, Logitech. Також свої миші випускають Microsoft і Apple.

Тип підключення

Якщо раніше миші підключалися до системного блоку або ноутбука тільки за допомогою портів PS/2. Тепер його визнають застарілим, йому на зміну прийшли USB, а також бездротові технології Wi-Fi і Bluetooth. Зазначимо, що у бездротових мишей є свої переваги і недоліки. Вони зручніше в користуванні, але не вимагають від користувача стежити за рівнем заряду акумуляторів або батарей.

Якісні комп'ютерні мишки за доступними цінами тут.

Тип пристрою

Фахівці виділяють лише три основних типи пристроїв типу «миша» — це відживають свій вік оптичні механічні моделі, а також більш сучасні оптичні лазерні та світлодіодні моделі. Останні, до речі, вважаються бюджетними і задовольняють вимогам середньостатистичних користувачів.

Розмір миші

Більшість контролерів для керування курсором мають стандартизовані габарити. Однак у випадку з мишами для ноутбуків і нетбуків, а також у випадку зі спеціалізованим обладнанням миші можуть бути як більше, так і менше від стандартних. Багато також залежить від особистих переваг користувача та розмірів його долоні.

Наявність додаткових функцій

Звичайно сучасна миша комплектується двома робочими кнопками на верхній поверхні, а також коліщатком. Миші геймером або, наприклад, графічних дизайнерів можуть на додаток до перерахованого мати ще з десяток кнопок, додаткові коліщата і важелі-маніпулятори.

На закінчення відзначимо, що більшість мишей середнього цінового діапазону відмінно справляються з усіма завданнями користувачів. Однак якщо ви думаєте, що вам потрібен розширений функціонал, ви висуваєте підвищені вимоги до розв'язання оптичного сенсору (DPI), вас цікавить крутий дизайн — вам, найімовірніше, доведеться доплатити.

Просмотров: 339 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz