Суббота, 20.04.2024, 02:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 18 » Як вибрати мотоперчатки?
23:27
Як вибрати мотоперчатки?

Мотоперчатки – атрибут екіпіровки, такий же важливий для вашого захисту, як і шолом, взуття чи хороша куртка. Існують кілька критеріїв вибору мотоперчаток. 1. По часу року, погоди. Тобто сюди відносяться літні рукавички, зимові, мотоперчатки середньої ваги і рукавички дощу. Зимові рукавички – товсті і дуже теплі мотоперчатки. Вони повинні бути водостійкі. Але так, як вони товсті, то в цих рукавичках не дуже зручно керувати мотоциклом. Літні рукавички – тонкі шкіряні рукавички, які майже не захищають від дощу.

Також потрібно врахувати, що літні мотоперчатки допоможуть в разі падіння, т. к. вони відразу ж порвуться, але влітку в них не буде жарко. Рукавички середньої ваги – цей вид середній між літніми і зимовими рукавичками. Ними користується більшість мотоциклістів, т. до. ці мотоперчатки можна використовувати і як літні, і як гоночні. Рукавички мають і захист, і підкладку, дуже зручні і можуть бути будь-якого стилю. Рукавички дощу – захисне покриття, щоб не пропускати дощ. Вони не зручні, слизькі, одягаються на інші рукавички. Керувати мотоциклом в цих рукавичках не дуже вам сподобається, але вони служать для певної мети (захист від дощу). 2. За особливостями мотоперчаток.

Комфорт, конструкція, підкладка, манжети, водостійкість, ізоляція, ремінь зап'ястя. Мотоперчатки повинні бути зручні, підходити вам за розміром. Також зверніть увагу на конструкцію, тобто з чого зроблені рукавички. Це безпосередньо пов'язано з вашою безпекою. Шкіра – самий міцний і безпечний матеріал. Деякі мотоперчатки мають підкладка, її можна вийняти для прання.
Не менш корисною є захист для рук на мотоциклі, замовити її можна тут: защита рук мото.

Часто на літніх рукавичках немає манжетів, але всіх інших типах вони є. Це частина рукавичок, яка проходить у ваш рукав, і буде захищати вас від вітру, задувающего в рукава куртки. Хороші рукавички не повинні пропускати воду, це впливає на комфорт і безпеку під час дощу. Крім хорошої підкладки на температуру ваших рук великий вплив має вітер, він проникає в тих місцях, де на рукавичках є шов.

Перед покупкою мотоперчаток добре перевірте, як вони прошиті. Значно покращують комфортабельність рукавичок ремені зап'ястя, вони надають ергономічно правильну форму рукавичок. Це допоможе знаходиться всіх елементів безпеки в правильному місці на руці. Перед покупкою, схиляйтеся на ці критерії вибору мотоперчаток і ви знайдете «свої» рукавички.

Просмотров: 590 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz