Пятница, 03.05.2024, 11:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 15 » Як вибрати літній сарафан для вагітних
01:12
Як вибрати літній сарафан для вагітних

Майбутня матуся, як і будь-яка поважаюча себе жінка, навіть в період очікування дитини хоче виглядати бездоганно. Спекотним літом зберегти свою привабливість і врятуватися від спеки непросто. У цьому їй допоможе добре підібраний і модний літній сарафан для вагітних.

Як вибрати літній сарафан майбутній мамі?

Врахуйте той факт, що він повинен бути максимально просторим і зручним.
Вибирайте вільний крій без зайвого затягування і стиснення грудної клітки і живота.
Розрахуйте оптимальну довжину, щоб при русі, присіданні, підніманні рук вгору, нахилах міні не псувало ваш зовнішній вигляд, міді залишалося середньої довжини, а максі не призводило до незручностей (заплутування, обтяження тощо)
Уважно поставтеся до лінії талії. Літній сарафан для вагітних частіше має завищені лінії.
Зверніть увагу на бретелі сарафана, які забезпечують підтримку грудей і самого виробу на фігурі. Краще вибирати сарафани з широкими бретелями, стійко зберігають своє положення на тілі і надійно підтримує ліф.

Замовити сарафан та інший одяг можна тут: женская одежда.

Який стиль обрати?

Все залежить від вашого смаку. Якщо ви любите короткі пустотливі вбрання, не варто відмовлятися від них у період вагітності. Головне врахувати змінені параметри фігури і гармонійно пов'язати їх з обраним фасоном.

Як правило, модниці в період вагітності вибирають стиль бебі дол. Знаменитий пеньюар з фільму «Лялечка»(Baby Doll), знятого в 1956 роки дав ім'я прекрасного стилю жіночною безпосередності, юності і чистоти. Йому властиві такі «лялькові» деталі, як:

завищена талія;
мереживні обробки;
рюші;
складання;
стрічки;
бантики;
квіткові принти, веселі кольори;
вибір легких, летять тканин, типу шовку, шифону, атласу, бавовни;
вільний силует.
Якщо ви любите стиль кантрі або мілітарі, сарафан може бути зовсім іншим. Тут підійдуть прямі і розкльошені силуети, кокетки з кишенями і шевронами, джинсові тканини і легка плащівка, бавовна і льон природних тонів, хакі, беж, блакитний і синій (джинс). Поєднання металевих або пластикових застібок на кишенях і широких бретелях, поясок на все тій же завищеної талії, шнурівки і вільний крій – все це дозволить вам відчувати себе комфортно у зручному для вас стилі.

Багато воліють класичний стриманий стиль, в якому використовуються спокійні пастельні тони, мінімальні декольте, розкльошені силуети. Прикрасити такий сарафан можуть вдало підібрані аксесуари: стрічки, хустки, сумки і зручне взуття на широкому каблуці або платформі.

Любительки спортивного стилю вибирають легкі джинсові сарафани з кишенями і вишивкою, з бретелями і кокетками, розкльошені і зібрані вище талії.

Колір

В період вагітності жінка, як правило, більше зосереджена на своїх внутрішніх переживаннях, тому воліє відмовитися від яскравих викликають квітів. Її вибір пастель: персиковий, рожевий, салатовий, кремовий. 

Багато жінок злегка соромляться свого становища і хочуть приховати повноту, вибираючи глибокі тони синього і шоколадного кольору. Якщо ви доповніть такий темний літній сарафан для вагітних яскравою квітковою вишивкою, мереживами іншого кольору, якийсь інший контрастною деталлю, яка буде відволікати увагу від вашого животика, то бентежитися в такому вбранні вам не доведеться.

Вибір тканини

Звичайно, слід віддавати перевагу натуральним тканинам, так як вони володіють властивостями, необхідними для підтримки здорового самопочуття вагітної жінки. Натуральний льон, наприклад, володіє унікальними властивостями:

крім своїх «дихаючих» (добре пропускає повітря);
«гігроскопічних» (вбирає вологу) якостей;
володіє антистатичними (гасить електричні імпульси, випромінювання);
антибактеріальні (в давнину бинти були лляними);
антиалергенними (не викликає роздратування) показниками. 
Він створює особливі відчуття в шкарпетці, повністю пристосовуючись до тіла. Перший час льон може здаватися жорстким, але після другого прання значно пом'якшується.

Натуральні бавовна, сатин, шовк володіють такими функціями тепло-і вологообміну, які допомагають майбутньої мочці не боятися спітніти, не переохолоджуватися і не перегріватися і зберегти своє здоров'я і майбутнього малюка.

Якщо без штучних тканин не обійтися (льон і шовк сьогодні коштують недешево), намагайтеся вибирати такі моделі, в яких деталі, які щільно прилягають до тіла, зроблені з натуральних тканин. Або змішаних з великим відсотковим складом натуральних. Це може бути, наприклад, джинсова кокетка, бретелі і поліестрова широкий поділ сарафана.

Кращим варіантом тканини легені сарафана для вагітних є бавовна (бязь, поплін або легкий сатин). Ця тканина володіє всіма перевагами бавовняних волокон. Дихає, зігріває і охолоджує, комфортно носиться. Бавовна з невеликими синтетичними добавками (віскоза) не мнеться, добре переться і приємний на дотик.

Просмотров: 396 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz