Суббота, 20.04.2024, 09:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Апрель » 7 » Як вибрати квартиру
07:14
Як вибрати квартиру

Вибирати квартиру дуже складно, адже кожен хоче для себе «ідеальне» житло. Комусь важливо, щоб у квартирі було ясно, кому-то потрібно, щоб поруч знаходився парк для прогулянки з дитиною або собакою. Таких «критеріїв» у кожного покупця дуже багато.

В першу чергу, необхідно вирішити, що купити квартиру в новому будинку або вже в тому, в якому давно живуть люди.

З одного боку, в готову квартиру можна відразу ж заїхати. Можна підшукати квартиру з хорошим ремонтом. Якщо потрібно поверхневий ремонт, то обійдеться він не дуже дорого із-за того, що кімнати невеликі. І, якщо порівнювати з новобудовою, то у вторинному житло оплата за комунальні послуги буде менше.

А з іншого боку, не нова квартира постійно потребуватиме дрібному ремонті, можуть виникати проблеми з сантехнікою, проводкою. Під'їзди таких будинків або зовсім не охороняються або погано охороняються.

В новому будинку жити комфортно, є сучасні системи охорони, кімнати, як правило, вище і просторіше, ніж у вторинному житло. І взагалі дуже приємно знати, що у власній квартирі раніше не було мешканців.

Безліч квартри на продаж: рассмотрите тут.

Але якщо є в сім'ї маленькі діти і літні люди, то краще не зупиняти свій вибір на новій квартирі, адже таке житло потребує капітального ремонту. Як правило, перші кілька років після заселення будинку, то і справа все гомонять, стукотять, працюють будівельною технікою. 

Продажем новобудов у Митищах займаються багато ріелторські компанії, представники яких володіють повною інформацією про переваги і недоліки того чи іншого району. При виборі району, потрібно керуватися не тільки тим, що квартира поруч з роботою або дитячим закладом, слід звернути увагу на те, чи є поблизу промислові підприємства і зелені зони. Адже екологічна обстановка також дуже важливий фактор при виборі житла, а зелені насадження зменшать вплив несприятливих факторів.

Не зайвим буде переконатися, наскільки близько до будинку розташовується зупинка громадського транспорту, як часто ходять маршрутні автобуси і складно зайняти місце в годину пік. Краще всього, якщо неподалік буде кінцева зупинка.

Негативний вплив на здоров'я можуть надати розташовані поруч з будинком високовольтні лінії електропередач. 

Якщо сім'я володіє автомобілем або планує його покупку, треба переконатися в тому, що поруч є платна автостоянка. А надто близьке розташування до будинку стоянки буде заважати виттям автосигналізацій і гавкотом собак.

Оглядати будинок і саму квартиру краще у присутності професіонала. Важливо, щоб санітарні норми були дотримані. Потрібно подивитися, якщо є тріщини зовні будинку, то швидше за все будинок в аварійному стані, а якщо з зовнішньої сторони стіни утеплені, це означає, що взимку будинок погано опалюється.

Потрібно звернути увагу на те, які двері у мешканців: якщо нові, металеві, значить і люди живуть заможні і надійні, а якщо старі, дерев'яні, обшарпані, а під'їзд брудний і давно не ремонтований - живуть або літні, або неспроможні, а можливо і неблагополучні мешканці.

Якщо вподобана квартира знаходиться на останньому поверсі, потрібно поцікавитися, коли останній раз робився ремонт покрівлі і не тече дах. Якщо в будинку є горище, можна буде в майбутньому викупити ці квадратні метри і розширити своє житло. 

Якщо квартира на першому поверсі, можна очікувати, що буде чути вуличний шум, а якщо у підвалі буде дуже волого, то в квартирі теж підвищиться рівень вологості.

Потрапивши всередину квартири, потрібно перевірити кожен сантиметр: помацати стіни, перевірити всі труби, сантехніку, якщо стоять пластикові вікна, потрібно перевірити, наскільки вони герметичні, чи тепло в квартирі, гарячі батареї чи ні. Варто розкрутити розетку і перевірити, яка проводка: краще, якщо вона буде мідна.

Ще потрібно перевірити, не проводилася незаконне перепланування: варто заглянути в технічний паспорт.

Сприятливим фактором буде наявність в будинку ліфта.

Купуючи житло, не можна вірити продавцю на слово. Шахраї на ринку нерухомості зустрічаються дуже часто, тому треба ретельно перевіряти всю документацію, звертаючись до сусідів, держоргани, в ЖЕК.

Просмотров: 553 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Алексей  
0
https://www.google.com.ua/?hl=ru

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz