Пятница, 03.05.2024, 11:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 14 » Як вибрати квартиру
16:48
Як вибрати квартиру

Придбати квартиру не так - то просто, але й не особливо складно. В основному, багато що залежить від мети, з якою купується нерухомість. Припустимо, що потрібна квартира на добу, або на кілька тижнів. Не має сенсу заради цього купувати нерухомість. Тоді виникає орендний питання. В оренді квартир часто зацікавлені туристи, приїжджі в активному пошуку відповідного місця для проживання, бізнесмени в пошуку тимчасової «бази». Зустрічаються і інші категорії «претендентів».

Якщо приїжджого цікавлять міські пам'ятки, то йому важливо підшукати приміщення якомога ближче до основних туристичних маршрутах. Бажано ближче до метро, ​​якщо таке є в місті. Бізнесмену необхідно житло якомога ближче до ділового центру міста. Для того, хто знаходиться в активному пошуку тимчасового житла, ключове питання буде в ціні і наявності зручних під'їзних шляхів якомога ближче до дому.
Разом, якщо знімання квартири необхідний на час, можна з розумним зневагою поставитися до вигляду будинку і затишку квартири, це вторинні цілі. Куди важливіше наявність зручних маршрутів, станцій метро, ​​стоянок для автомобілів, зупинок для громадського транспорту. Звичайно, важливо, щоб господарі володіли необхідними паперами, які підтверджують їх право на володіння цією власністю. Але, в разі необхідності приїжджий може орендувати і іншу квартиру, без особливих проблем.

Потрібна квартира?! Тоді вам сюди: здесь. Ви маєте можливість як купити так і замовити будівництво квартири. Швидкий термін та доступні ціни.

Інша річ, якщо необхідно квартиру купити для проживання сім'єю і на постійній основі. Якщо у варіанті з орендою звернутися до фахівця, знає ринок нерухомості бажано, то у випадку з придбанням квартири в якості основного житла без такого фахівця практично не обійтися. Як альтернативний варіант можете подивитися де купити квартиру в Києві в новобудові на сайті компанії UDP. Нерухомість, будь то заміський будинок або квартира, обходиться не дуже дорого. Помилка в даному питанні не вигідна покупцеві. Тому звертатися слід до ріелтору, а також мати зв'язок і з юристом.

Як первинний, так і вторинний ринок житла може здатися цікавим для покупця. Первинний ринок пропонує зручні квартири вільного планування в новобудовах. Але, якщо цікаві квартири з стелею близько трьох метрів і в найбільш історичних районах міста, вторинний ринок житла буде не нецікавий. Ріелтор підшукає відповідні апартаменти у відносно короткий термін. У нього напевно вже є велика база об'єктів з «черговими варіантами» для покупця.

Втім, покупцеві теж слід проявити інтерес. Особливо, якщо він вирішив відмовитися від допомоги і підшукати житло самотужки. Допомогти в пошуку підходящої квартири можуть тематичні розділи в газетах, на телебачення і, звичайно інтернет. Причому, в інтернеті інформація, найчастіше, оновлюється куди швидше. Таким чином, можна шукати цікаву для житлоплощу. Але, не слід надмірно радіти, знайшовши підходящу квартиру. Необхідно ще провести своє «розслідування» майбутнього будинку.

Навіть інтернет навряд чи надасть необхідні відомості про колишньому власнику квартири. Необхідно встановити, що за причини спонукали його до продажу житла. Особливо, якщо квартира коштує значно дешевше аналогів. Якщо квартира буде коштувати дорожче, це теж неприємне, але цілком зрозуміле явище. Можна ненав'язливо опитати сусідів щодо колишніх господарів. Далі, якщо будинок виглядає презентабельно, нещодавно відремонтований, під'їзд чистий, а ліфт справний, можна придивитися і до самої квартирі.

Огляд квартири повинен виявити наявність помітних дефектів. Непогано оглянути обробку і, по можливості поглянути на стан поверхонь під обробкою. Втім, це не завжди можливо. Вид за вікном не повинен дратувати. Краще, якщо поруч буде «зелена зона», а не звалище. Наявність неподалік від будинку аптечних пунктів, шкільних установ і продуктових магазинів не зашкодить. Буде потрібно перевірити справжність документів господарів, це краще виконати через юриста, як і висновок самої угоди.

Просмотров: 729 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz