Пятница, 19.04.2024, 13:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 11 » Як вибрати кухонний стіл
23:54
Як вибрати кухонний стіл

Найулюбленішим і теплим місцем для всіх домочадців є кухня. Як приємно посидіти за кухонним столом, у колі найдорожчих твоєму серцю людей, випити з ними по дві чашки смачного терпкого чаю з ароматними маминими прянички, відпочити після важкого дня за душевною бесідою.

Кожна господиня знає, як важливо створити вдома атмосферу спокою та любові. Адже саме в такий будинок поспішає після напруженої роботи чоловік, і в стінах такого будинку лунає щасливий дитячий сміх.

Виходить кухня, це не тільки робоча зона для приготування їжі, це свого роду маленький вічнозелений і сонячний острівець в морі життєвих проблем. Тому велике і пильну увагу господиня повинна приділити покупці кухонного гарнітура і вибору кухонного столу. Як правило, кухонний гарнітур являє собою результат роботи професійних дизайнерів. Завдяки їх роботі кухня придбає затишний і дуже приємний вигляд. Проте в гарнітурі не передбачається наявність кухонного столу, без якого ми не уявляємо собі завершеним образ ідеальної кухні.

Замовляйте кухонний стіл дешевше тут: купить кухонный стол.

Розмір і розташування кухні

Коли ми вибираємо кухонний стіл, важливим чинником є його майбутнє місце знаходження і передбачувана площа для розміщення. Припустимо приміщення кухні невелике, має довгасті форми, зовні нагадує букву «Р». Для такого приміщення радимо використовувати круглий стіл у центрі кухні. Володарям великої і просторої кухні можна застосовувати найрізноманітніші варіанти, не забуваючи при купівлі про поєднання нового кухонного столу з іншими меблями кухні.

Функціональність кухонного столу

Для того щоб вибрати кухонний стіл, який стане незамінним помічником у процесі прийому їжі, і для трапези, і для вечірніх посиденьок потрібно заздалегідь продумати, яку функцію виконуватиме ваш кухонний стіл. Зручним варіантом для невеликої кухні і великої родини може стати стіл-трансформер. А для великої кухні цілком доречним буде сусідство великого обіднього столу і маленького легкого столика для приготування їжі.

Матеріали для кухонного столу

Від якості матеріалу кухонного столу залежить ступінь зносу і стабільність, вишуканість і розкіш домашньої обстановки. Кожна господиня вирішує для себе як вибрати кухонний стіл, на що найбільше звернути увагу. Ми радимо найпильнішу увагу звернути на стільницю. Багато використовують недороге і міцне покриття ДСП. Добре показало себе так само покриття з ламінату. Воно міцне, вологостійкий і термостійкий, але чутливе до впливу хімічних препаратів. Теплом і затишком обдарує всіх членів сім'ї стільниця з натурального дерева. Однак при покупці слід проконсультуватися про вплив на зовнішній вигляд дерев'яного столу вологості та високої температури. Багато фірм займаються виробництвом стільниць з граніту і базальту), такі стільниці виглядають дуже красиво і багато.

Вартість кухонного столу

Визначитися з найбільш оптимальним варіантом можна за допомогою багатогодинних походів по меблевих магазинах або при перегляді сторінок інтернет-магазинів. Сьогодні все частіше пересічні громадяни нашої країни звертаються до віртуальні торгові точки. Явною перевагою покупки кухонного столу в інтернет-магазині стане:
Можливість самостійно ознайомитися з фотографіями виробів та відгуками покупців,
Отримати консультацію продавця онлайн,
Зробити замовлення саме тієї речі, яка вам потрібна,
Заощадити гроші, причому чималі. Адже завдяки купівлі через Інтернет, інтернет - магазини платять менше податків, ніж «звичайні» магазин, що значно знижує вартість продукції.

Просмотров: 645 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz