Пятница, 29.03.2024, 15:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июнь » 3 » Як вибрати кухню хорошої якості?
22:05
Як вибрати кухню хорошої якості?

Без кухонної кімнати складно уявити собі квартиру. Це потаємне місце для кожної господині — тут створюються кулінарні шедеври, тут зустрічають гостей, тут ведуться довгі розмови за чашкою чаю...Саме тому важливо створити затишний інтер'єр на кухні.

У цій справі не обійтися без якісного, красивого і стильного гарнітура. Звичайно, кожному хочеться, щоб кухонні меблі були не тільки красивою, але і досить дешевою. Але тут варто пам'ятати про золоте правило — безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Якість не може коштувати дешево. Тому варто один раз витратитися, щоб замовити кухонний гарнітур, який буде служити роками.

Це цілком логічне запитання у тому випадку, якщо ви вирішили придбати новий кухонний гарнітур. В першу чергу, намалюйте план вашого кухонного приміщення. Позначте на малюнку, де розташовуються вікна, підвіконня, двері. Після цього продумайте, які операції ви частіше дієте на кухні. Після того, як ви впоралися з цим завданням, ретельно обмірте вашу кухню, і прикиньте, де ви хочете створити обідню зону. Потім продумайте, скільки навісних шаф і тумб вам необхідно для комфортної експлуатації кухонного гарнітура.

Природно, самостійно впоратися з такими завданнями буде важко. Тому варто звернутися за допомогою до професійного дизайнера, який створить індивідуальний проект. Адже зараз досить популярна послуга виготовлення меблів під замовлення. За вашим індивідуальним проектом буде створено кухонний гарнітур вашої мрії. Особливо це актуально для власників маленьких або нестандартних кухонь. 

Замовляйте кухню тут: Кухня на заказ.

Вибір фасадів кухонного гарнітура

Звичайно ж, ціна будь-якого кухонного гарнітура залежить від матеріалів, з яких він виготовлений. Фасадом називається фронтальна частина меблів. В якості матеріалів для виготовлення використовують ДСП, МДФ, масив дерева, пластик або скло. Вартість фасадів становить істотну величину у загальній ціні кухні. Саме тому до їх вибору варто віднестися з відповідальністю. Якісні фасади з хороших матеріалів коштують чимало. Зате вони прослужать вам багато років.

Кухонні фасади повинні мати високий рівень вологостійкості. Крім того, легкість у догляді за фасадом також грає не останню роль при їх виборі. До того ж кухонні фасади повинні витримувати різні температури, навіть високі. Це пов'язано з тим, що багато шафи знаходяться близько з духовою шафою. Міцність і стійкість до механічних пошкоджень — це одні з найважливіших експлуатаційних характеристик, тому вибираючи кухонні фасади обов'язково звертайте увагу на всі вищевикладені фактори.

Фасади для кухонного гарнітура можна купити вже готові в меблевому салоні, а можна замовити їх виготовлення за індивідуальним проектом (звичайно, такі фасади обійдуться дорожче). Вибрати найоптимальніший варіант матеріалу для виготовлення фасадів вам допоможе ця стаття.

Стільниця вашої мрії

Якою може бути кухонний гарнітур без стільниці? Ідеальна стільниця — це міцна, довговічна, красива і гігієнічна поверхня. Так-так, гігієнічність стільниці дуже важлива, оскільки вона сильно забруднюється і дуже важливо, щоб догляд за нею був якісним, але в теж час швидким і легким. Для облицювання стільниці, як правило, використовуються такі матеріали, як метал, натуральний або штучний камінь, пластик або натуральне дерево. Ціна стільниці безпосередньо залежить від виду вихідного матеріалу. Якщо ви хочете придбати якісну стільницю, будьте готові до того, що вона коштує багато, оскільки надійна річ просто не може коштувати дешево. У кожного виду стільниці є свої плюси і мінуси. Ознайомитися з ними детальніше ви зможете, прочитавши цю статтю.

А як же фурнітура?

Асортимент меблевої фурнітури з кожним роком збільшується. Це пов'язано з тим, що виробники намагаються максимально задовольняти бажання споживачів. Вибрати хорошу якісну фурнітури, в принципі, нескладно. По-перше, варто розрізняти кріпильну (стяжки, петлі, куточки і т. д.) і лицьовий (замки, ніжки, ручки) фурнітуру. А тепер запам'ятайте одне правило: при виборі лицьової фурнітури робіть ставку на зовнішній вигляд (хоча така фурнітура повинна бути одночасно і красивою, і міцною). А от при виборі кріпильної фурнітури зверніть увагу на якість і функціональність.

Як і в будь-якій іншій галузі, у виробництві меблевої фурнітури є свої лідери. Тому варто віддавати перевагу вже перевіреним брендам. На вартість фурнітури істотно впливає дизайн. Наприклад, оригінальна, незвично вигнута ручка може коштувати в 5 разів дорожче свого аналога з більш простим дизайном, але при цьому їх технічні характеристики однакові. Тому якщо хочете заощадити на фурнітурі, то можете заощадити на дизайні. Але не на якості! Якість завжди понад усе, не даремно існує прислів'я — скупий платить двічі.

Стиль вашої кухні

Ну і наостанок поговоримо про стиль вашої кухні. Тут вже все залежить тільки від ваших уподобань. Може бути, ви хочете створити кухню в класичному стилі або навпаки в стилі модерн? А може вам до душі східний стиль? Загалом-то це не проблема, адже завжди можна замовити кухню за індивідуальним проектом. Досвідчені майстри допоможуть вам створити кухонний гарнітур в бажаному стилі. Вибір колірного рішення також залежить тільки від вас. Ознайомитися детальніше з найбільш поширеними стилями кухонних гарнітурів ви зможете, прочитавши статті про кухні у класичному стилі, східному стилі, кухні в стилі ретро.

Просмотров: 464 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz