Пятница, 29.03.2024, 12:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 25 » Як вибрати карнавальний костюм для дитини
13:48
Як вибрати карнавальний костюм для дитини

На ранки в дитячому саду часто потрібно приходити в ошатному карнавальному костюмі. Вже в минулому традиційні костюми зайчиків та сніжинок. Вибір карнавальних костюмів в магазинах величезний, і вибрати потрібний найчастіше не так-то просто. Звичайно, для впевненості як можна зшити костюм самостійно, але тим, хто шити не уміє, доведеться вибирати з магазинного асортименту.

Перша вимога для дитячого карнавального костюма – зручність і комфорт для дитини. Костюм повинен бути м'який, легкий, зручного крою і не здавлює тіло дитини. 

Найчастіше дитячі карнавальні костюми виготовляються з синтетичних тканин, які можуть бути шкідливі для шкіри дитини. Тому перш ніж прикрашати дитину в такий костюм, слід одягнути на дитину бавовняну майку або поло, оберігають від прямого дотику синтетики з шкірою.

Замовити карнавальний костюм дешевше можна тут: kigurumi-style.com.ua.

Якщо в приміщенні температура буде нижче 18 градусів, то під костюм рекомендується одягти додатковий шар одягу – вовняні шкарпетки, светр напіввовняний і штанці. Але врахуйте, якщо ваша дитина активно рухається, багато бігає і стрибає, то одяг може бути не такою теплою. В цілому тривалість перебування дитини в синтетичному костюмі не повинна перевищувати 2-3 годин.

При покупці уважно вивчіть етикетку вироби: де воно зроблено, ким, чи вказано назву та адресу виробника. Особливу увагу зверніть увагу на склад тканини, віковий ценз і призначення виробу.

Якщо до карнавальної костюму передбачена маска, то оціните не тільки етикетку, але і зовнішній вигляд товару, характер поверхні, наявність або відсутність дефектів. Наявність неприємного хімічного запаху повинно стати показанням для відмови від покупки такого виробу. У масці обов'язково повинні бути отвори для очей, носа і рота. В іншому випадку дитині буде складно дихати, і можуть виникнути проблеми.

Просмотров: 561 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz