Четверг, 28.03.2024, 17:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июнь » 5 » Як вибрати інтернет-магазин
14:46
Як вибрати інтернет-магазин

$IMAGE1$

Сьогодні інтернет-шопінгом нікого не здивуєш. Оновити гардероб, придбати новий холодильник або замовити квитки на світський захід тепер можна всього парою кліків мишки. На просторах Мережі можна зустріти різноманітні магазини, які пропонують самі незвичайні товари. Найбільш популярним є інтернет-магазин електроніки.
Вирішуючи, що подарувати друзям і знайомим на свята, більшість зупиняється на побутовій техніці. І це природно, адже у сучасному світі, подарунок повинен бути практичний. А, якщо врахувати той факт, що більшість населення з дев'яти до шести на роботі, то єдиним способом придбати подарунок залишається використання інтернет-магазину електроніки або будь-якого іншого.
Враховуючи той факт, що сайти, які надають послуги онлайн-покупок багато, важливо не помилитися у виборі. Для цього потрібно враховувати:
Широта асортименту. В хорошому інтернет-магазині електроніки можна купити все: і флеш-карту і холодильник. Виняток становлять лише сайти, які спеціалізуються на окремому виді техніки. Скажімо, тільки на телефонах або тільки на пральних машинах.
Простота сайту. Чим комфортніше вам переходити від сторінки до сторінки, тим сайт краще. Значить, його створювали грамотні люди, які не бажали забирати у вас час на пошуки потрібної посилання.
Діапазон цін. Інтернет-магазини славляться своєю демократичною ціною. Якщо ви не зайшли на елітний сайт, то ціни повинні змінюватись, мало не, від нуля до нескінченності.
Спосіб доставки та оплати. Ви маєте право обрати спосіб доставки додому, в офіс, самовивіз зі складу. Також ви можете визначити для себе зручний спосіб оплати: переказ грошей на особовий рахунок, використовуватися кредитною карткою або оплатити послугу після отримання товару.
Вибираєте інтернет магазин?! Тоді вам сюди: хороший недорогой интернет магазин.
Право на анонімність. В анкеті заявки, зазначаються обов'язкові і необов'язкові поля. В обов'язкових повинні бути ваше ім'я та прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти, місто. Всі інші пункти, начебто, дати народження, домашньої адреси не обов'язкові. Спосіб оплати і доставки зазначаються додатково.
Відмова від реклами. Вказуючи в анкеті номер телефону або адресу електронної пошти, повинна бути позначка «надсилати/не надсилати мені рекламу». Якщо власники інтернет-магазину наполягають на рекламі, вони повинні дати вибір її отримання смс-розсилка або лист на пошту.
Відгуки клієнтів сайту. Як правило, той, хто вже здійснював купівлю в даному інтернет-магазині залишають відгуки. В основному це або дуже гарні, або дуже погані відгуки. Тільки, перебуваючи в ейфорії, людина знаходить час і бажання залишити відгук і про магазин, і про товар.
Оцінивши всі ці нюанси, і, додавши свої, можна робити висновки про магазині. Визначившись з сайтом, зробивши замовлення, отримавши покупку, не полінуйтеся також розповісти світу про магазині – залиште відгуки. Що сподобалося, що не сподобалося, навіть якщо ваше повідомлення полягає в «Все пройшло добре», залиште його. Найчастіше саме такі відгуки виробляють більший ефект, ніж тритомні дифірамби.

Просмотров: 790 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz