Пятница, 03.05.2024, 19:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 6 » Як вибрати GSM сигналізацію
21:15
Як вибрати GSM сигналізацію

Перед покупкою GSM сигналізації, Вам потрібно знайти відповіді на кілька запитань: 

1) Який об'єкт Ви плануєте забезпечити охороною? 
Офісне приміщення, квартира, дача, приватний будинок, магазин, аптека. Потрібно розрахувати кількість і тип необхідних датчиків, для цього враховуйте кількість поміщений, вікон, дверей, наявність газопроводу, можливість займання або затоплення об'єкта. Якщо Ви не впевнені в правильності своїх підрахунків, звертайтеся до наших менеджерів по тел. (044) 36-222-82 і Ви отримаєте безкоштовну та кваліфіковану консультацію! 
 
2) дротових або бездротових GSM сигналізація? 
Крок 1 - вибір сигналізації 
Вибравши варіант «дротова», Ви можете трохи зекономити при покупці устаткування. Але, монтаж дротових сигналізацій - це не для новачків, отже, як показує практика, може викликати труднощі при інсталяції та налаштування охоронної системи. Також потрібно прокладати дроти по всьому об'єкту від центрального блоку до кожного датчика, і якщо у Вас вже зроблений ремонт, то не дуже хотілося б його псувати! Ми праві? Тоді, Ваш перст впаде на Бездротові GSM сигналізації. 
 
В цьому випадку все набагато простіше. Комплекти бездротових GSM сигналізацій на 100% розраховані на самостійну установку: монтаж і налаштування охоронної системи займе від 20 хвилин (стандартний комплект) і вище, в залежності від кількості та типу датчиків. 
 
І в першому і в другому варіанті, Вам знадобиться SIM карта будь-якого українського GSM оператора. Краще вибрати того, який максимально якісно покриває територію, на якій знаходиться Ваш об'єкт. А також вибрати приємні тарифи на відправку SMS і здійснення дзвінків (якщо є необхідність, залежить від настроювань GSM сигналізації). SIM карта встановлюється в централь (головний блок охоронної сигналізації). 

Можна взяти Б/У, це обійдеться значно дешевше, до речі рекомендую брати тут: почем Б/У охранная gsm система с извещателем.
Б/У системи в гарному стані і за доступною ціною.
 
Крок 2 - коротко про монтаж 
Якщо Ви вибрали дротову GSM сигналізацію, то встановлюйте датчики і жодних кабелів від кожного датчика до централі, бажано використовувати екранований провід (4 - 8 жильний, в залежності від типу датчиків), що з'єднують дроти бажано приховати. Підключайте централь до комп'ютера за допомогою дата кабелю і введіть номера телефонів, на які будуть приходити повідомлення або дзвінки про тривогу, а також за допомогою конфігуратора зробіть обов'язкові налаштування охоронної системи. 
 
Все необхідне програмне забезпечення поставляється з комплектами GSM сигналізацій. Також Ви можете заздалегідь завантажити і ознайомиться з бажаними інструкціями, ПО на нашому сайті. (Відповідні посилання вказані в описах товарів) 
 
При виборі бездротової GSM сигналізації, встановіть датчики по Вашому об'єкту, підключайте централь до комп'ютера за допомогою дата кабелю і введіть номера телефонів, на які будуть приходити повідомлення або дзвінки про тривогу, а також за допомогою конфігуратора зробіть мінімальні налаштування охоронної системи. Все. Ваша GSM сигналізація готова до використання. 
 
 
Увага! Конфігуратор бездротової сигналізації набагато простіше з налаштування, ніж конфигуратор провідний системи охорони. 
 
Припустимо, Ви вибрали комплект бездротової GSM сигналізації. 
 
3) На якій максимальній відстані від централі перебуватиме датчик? 
На нашому сайті представлені комплекти охоронної сигналізації, датчики і централь яких «обмінюються» інформацією на відстані від 1 м до 550 м. Потрібно враховувати, що будь-яка перешкода (наприклад, стіни) в будь-якому випадку буде гасити сигнал від датчиків до центрального блоку. 
 
Якщо Ваш об'єкт знаходиться в зоні погано покриття GSM з

Просмотров: 1137 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz