Пятница, 03.05.2024, 17:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 23 » Як вибрати душову кабіну
01:16
Як вибрати душову кабіну

У даній статті ми висвітлимо питання, як вибрати душову кабіну, опишемо їх види і акцентуємо увагу на дрібниці, на які потрібно звернути увагу під час покупки душової.

Не так давно душові кабіни вважалися розкішшю, проте, сьогодні це доступні всім сантехнічні вироби. Багато хто вважає їх набагато зручніше звичних ванн. Звичайно, на смак і колір ... Але факт залишається фактом - більшість людей через інтенсивне темпу життя вибирають душ.

Яку душову кабіну краще вибрати?

Ви можете самостійно зробити душову кабіну, як це зробити ви знайдете тут: самодельная душевая. Детальна інструкція.

На сьогоднішній день є величезний вибір душових, які відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і своїм призначенням і характеристиками. Тому варто враховувати не тільки якість виготовлення самої кабіни, але і яка душова фурнітура буде Вами використана, від якої теж залежить довговічність життя ванної кімнати.

Не всі розуміють різницю між двома основними видами душа - між куточками і боксами. Так в чому ж різниця, і яку душову кабіну краще вибрати?

Куточки вважаються економ-варіантами, де задніми панелями служать стіни приміщення. У душових куточках немає даху, а для подачі води найчастіше використовується стандартний змішувач для ванної в його настінному варіанті. Більш просунуті куточки - з встановленими душовими панелями, де є вузол управління водними потоками і гідромасаж. Ці панелі встановлюються в кутку. Те, що стіни приміщення контактують з водою, є важливим недоліком такого типу душа. По-перше, на постійно мокрих стінах бурхливо розвиваються цвіль і інші грибки, а по-друге, проміжок між піддоном і стінкою постійно потребує ремонту, тому що через нерівномірних навантажень швидко розгерметизується.

Душові бокси абсолютно герметичні і позбавлені вад душових куточків. Стінки, як правило, скляні, а герметичність забезпечується спеціальними прокладками ущільнювачів, які укладаються в спеціальні бортики піддонів і для більшої надійності ущільнюються силіконом. Зрозуміло, що у всіх аспектах бокси краще куточків. Тому і вартість їх в 2-3 рази вище.

Просмотров: 732 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz