Пятница, 19.04.2024, 20:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Май » 15 » Як вибрати адвоката
23:28
Як вибрати адвоката

Сьогодні в Нижньому Новгороді пропонуються послуги адвокатів, які мають різну спеціалізацію, кваліфікацію та досвід. Кожен з них намагатиметься запевнити вас у тому, що саме до нього слід звернутися для представлення інтересів в суді. Однак за переконливою промовою може ховатися як справжній профі, дійсно здатний допомогти на суді, так і некваліфіковану і непорядна юрист.

Представництво в суді повинен здійснювати дійсно гідний адвокат в Нижньому Новгороді, вам доведеться проаналізувати всю доступну інформацію про нього - в іншому випадку ви ризикуєте залишитися на суді без захисника. У цій статті ми постараємося дати деякі поради, які допоможуть вам у вашому нелегкому виборі.

Порада 1: адвокат, пропонований слідчим, для вас не годиться
Слідчий може скільки завгодно говорити про те, що рекомендований їм адвокат є найкращим вибором для вас, але, насправді, він є найкращим вибором для слідчого. Такий захисник намагатиметься створювати якомога менше проблем свого протеже.
Потрібен адвокат?! Тоді вам сюди: адвокатский кабинет.

Порада 2: уникайте адвокатів, представництво яких знаходиться на території суду
Ситуація аналогічна: суд є дуже вигідним місцем для адвоката, і він намагатиметься створювати для суду мінімум труднощів, щоб його не втратити.

Порада 3: безкоштовний адвокат - зазвичай поганий адвокат
За законом вам зобов'язані надати безкоштовного адвоката. Однак такий адвокат не зацікавлений в успішному результаті даної справи, оскільки його гонорар складе зовсім незначну суму, яку він до того ж отримає нескоро.

Порада 4: вузький фахівець переважніше
Не довіряйте адвокатам широкого профілю: як правило, вони не володіють жодною галуззю права. Законодавча база величезна і до того ж вона постійно оновлюється, причому значно. Людина просто не в змозі засвоїти всі закони, постанови та інструкції – тому довіряйте тим адвокатам, які спеціалізуються на вирішенні вузького кола завдань (наприклад, арбітраж).

Порада 5: хороший адвокат дешевим не буває
Адвокат завжди доріг, а хороший адвокат доріг подвійно. Висока вартість юридичних послуг визначається ринковою кон'юнктурою, а також самою сутністю діяльності адвоката, від якого часто залежить свобода людини. Тому постарайтеся не поскупитися на гонорар – в іншому випадку ви можете втратити набагато більше.

Рада 6: хороший адвокат і модний адвокат – різні речі
На суді особливості світського життя адвоката і рівень його популярності не грає ніякої ролі. Суд цікавить аналіз доказів, зроблений вашим захисником і наведені ним доводи, засновані на доскональному знанні законів і матеріалів справи. Якщо ж адвокат не сходить з телеекранів, сторінок журналів про модних «тусовках», і до того ж він ще встигає читати лекції і писати статті в періодиці, подумайте – де такий захисник знайде час на роботу по вашій справі?

Рада 7: адвокатське утворення, до якого належить адвокат, не має ніякого значення
Адвокатське освіту може мати будь-які титули і як завгодно хорошу репутацію, але це нічого не значить. Адвокати об'єднуються в освіти не за професіоналізмом або досвіду, а з абсолютно неважливим для підзахисного критеріями, наприклад, за місцем проживання або родинним зв'язкам. Ваші інтереси в суді буде представляти не адвокатське освіту, а конкретна людина і саме його професіоналізм, репутацію і порядність слід перевіряти.

Порада 8: адвокат повинен вміти добре говорити і писати
При зустрічі попросіть адвоката показати складені ним папери. Проаналізуйте їх: немає орфографічних, стилістичних і пунктуаційних помилок? Документ, багатий помилками, незалежно від змісту викличе у суду різку негативну реакцію. Точно також піддайте критичного аналізу промова адвоката: він повинен грамотно і точно висловлювати свої думки, вживати правильні мовні звороти і уникати розмовних виразів, слів-паразитів і, звичайно, ненормативної лексики.

Порада 9: попросіть адвоката показати рішення суду по справах, які він вів
Рішення суду по справах – кращий показник кваліфікації захисника. Попросіть вашого адвоката показати документи, які підтвердять, що він дійсно вигравав справи, аналогічні вашим. У разі відмови – закінчуйте розмову і йдіть.

Рада 10: уникайте адвокатів, які гарантують успіх
Адвокат не може дати гарантію на перемогу в суді – він не контролює процес і не приймає рішень. Вердикт суду залежить від безлічі факторів і велика частина з них непідконтрольна адвокату. Тому досвідчений фахівець, навіть будучи впевнений в успіху справи, ніколи не стане заявляти про це категорично.

Просмотров: 602 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz