Четверг, 25.04.2024, 14:48
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 8 » Як стати гарною
23:24
Як стати гарною

Так за якими ж ознаками навколишні вгадують ваш вік? Давайте підійдемо до дзеркала! Самі ви скільки дасте собі років? Начебто обличчя молоде, але шия. шия ... Вона навіть не видає ваш справжній вік, а невблаганно додає ще 10 літ. Який жах! І чому ми раніше не звертали на шию уваги, не припускали навіть, яке підступність таїться в ній. Протирали шкіру лосьйоном, змащували кремом, накладали маски. Але всі ці маніпуляції треба робити і для шиї, і для відкритої частини грудей. Почавши догляд за обличчям, не забувайте про шию. Інакше незабаром буде помітний разючий контраст, і ви будете шукати порятунку в светрах з високим коміром. А влітку?

Ні, давайте-ка, поки не пізно, займемося гімнастикою, масажем, масками, — всім тим, що називається «догляд за шиєю». Почнемо активну боротьбу зі старінням.

Ви прокинулися. Не забудьте, умиваючись, вимити і шию прохолодною водою з милом. А приймаючи душ, направте сильну прохолодну струмінь на шию — з усіх сторін. Після миття нанесіть на шию денний крем. те, яким ви користуєтеся для особи. А ввечері, коли ви будете очищати обличчя, не забудьте таку ж маніпуляцію зробити з шиєю, після чого нанесіть поживний крем. Крем масажується в шкіру долонями в напрямку знизу вгору.

Чи є у вас масажна щітка? Якщо немає обов'язково купите. Вона вам знадобиться для масажу всього тіла, особливо шиї. Чисті шию, плечі і верхню частину спини змастіть рослинною олією. Потім м'якою вологою щіткою починайте робити кругові рухи від грудей до мочки вуха, від плеча до мочки вуха, від грудей через праве надпліччя назад до грудей. Цю процедуру рекомендується виконувати кожен день, вранці і ввечері. Тривалість 3-4 хвилини. Після такого масажу два рази в тиждень радимо вам робити примочки рослинної олії. Розігріте масло треба нанести на шкіру шиї ватним тампоном чи пензлем. Обернути шию марлею, а зверху, для збереження тепла, покладіть шар вати або шарф. Примочку треба тримати на шиї півгодини.

Більше корисних порад на сайті: http://kobieta.ru.

Для в'ялої шиї радимо вам робити контрольні примочки гарячої і холодної водою (щоб зняти втому).

А тепер вправи для подвійного підборіддя, якщо він є, а якщо немає — для його профілактики.

1. Зіпріться ліктями об стіл і покладіть підборіддя на зовнішню сторону рук. Стисніть підборіддя по напряму вгору. І зараз же пальцями відсуньте підборіддя назад.

2. Опустіть голову вільно вперед. Круговим рухом вліво підніміть її, потім повторіть цей рух в іншу сторону. Робіть вправу вільно, щоб голова опускалася під власною вагою. Можете описати головою цілий круг. При підйомі голови вдих, при опусканні — видих.

3. Покладіть руки на шию, вдихніть і поверніть голову вправо, потім вліво і видихніть. Одну руку покладіть ззаду на шию, інший візьміть за підборіддя і відкиньте голову назад. Вдихніть, підніміть голову, підборіддя висуньте вперед і видихніть. Вправу можна робити сидячи.

Масаж для підборіддя щоранку ви можете робити махровим рушником. Намочіть і відіжміть його (у воду можна додати трохи оцту), підведіть під підборіддя, сильно натягніть рушник двома руками і відпустіть. Середина рушники вдарить вас по підборіддю.

Часто жінки скаржаться на худу й жилаву шию, западини під ключицею. Це від неправильної ходи, постави. Вам допоможуть наступні вправи, які потрібно виконувати кожен день: покладіть руки на плечі, підніміть лікті на рівні плечей, зробіть десять кругових рухів вперед, десять тому. Вчасно вправ руки не опускати. Виконуючи ці вправи регулярно, ви досягнете вражаючих результатів.

Зморшкувату і худу шию добре масажувати сумішшю з 1 жовтка, чайної ложки рослинного масла і чайної ложки вітамінного крему («Нектар», «Оленка»). Масажуйте так, щоб шкіра розпалилася. Покращиться кровообіг, підвищиться тонус м'язів.

Для в'ялою, в'янучої шиї можна робити маску з суміші, до складу якої входить 1 білок, чайна ложка рослинної олії і сік половини лимона. Маску тримати на шкірі 15-20 хвилин.

А тепер звернемо увагу на предмет гордості і турбот будь-якої жінки — на вашу груди. Змінити її розміри і форму нам не дано, але за допомогою спеціальної гімнастики і водних процедур ми можемо продовжити свою молодість, адже не дарма пружну, міцну груди називають молодий, а обвислі — старої. Чи знаєте ви, що кожен день треба обливати груди холодною водою, краще всього — струменем зі шланга? Швидше за все ви цього не знали, але є надія, що почнете здійснювати цю процедуру з сьогоднішнього дня.

А тепер придивіться до того, як ви дихаєте. Робіть кожен день кілька глибоких дихальних вправ — все це на користь.

А тепер кілька гімнастичних вправ.

1. Сядьте по-турецьки, спина пряма: руки зігніть, притиснувши лікті до тулуба, пальці покладіть на плечі, лопатки зведіть один до одного. Підніміть плечі вгору, потім відведіть їх назад вниз і вперед. Виконати чотири рази. Потім 4 рази — вниз, назад, вгору, вперед. Всі вправи повторити 5 разів.

2. Встаньте прямо. Складіть перед собою долоні (лікті на рівні грудей, пальці вгору). Тисніть долонями один на одного протягом 10 секунд. Це вправу повторіть 5 разів.

3. Встаньте прямо. Ноги на ширині плечей, ступні паралельно. Ліву руку покладіть на стегно, правою опишіть велике коло, починаючи з руху вперед. Опишіть так 3 кола, потім 3 кола тому. Те ж — іншою рукою.

4. Встаньте прямо, ноги з'єднайте разом. Руками робіть рухи, як при плаванні стилем «брас».

5. Вихідне положення — руки під пахвами. Виконуйте кругові рухи ліктями великої амплітуди в напрямку вперед-назад. Виконайте вправу 10 разів.

6. вихідне положення — руки на рівні плечей. В кожній руці — вантаж, вагою в 1 кг. Повільно піднімайте і опускайте руки. На початку занять вправу слід виконувати 5 разів, а потім доведіть число до 15.

7. Нахилитися вперед під кутом в 90° і робити помахи руками в сторони.

8. Ляжте на живіт. Піднімайте витягнуті, злегка розведені в сторони руки і верхню частину тулуба.

9. вихідне положення. Витягнуті вперед руки стисніть в кулаки, перекрещивайте їх (робіть «ножиці»).

А тепер уважно огляньте свої бюстгальтери. Підходять вони вам за розміром? Їх призначення — тримати груди, зберігати її форму, а не спотворювати, як це часто буває. Вже краще тоді ходити без бюстгальтера.

На жаль, іноді груди приносить жінкам великі неприємності. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я рак молочної залози займає 2-е місце за поширеністю цього захворювання. Часто зустрічається у жінок, які не раз переривали вагітність абортом, і у тих, хто відмовляється від грудного вигодовування. Але якщо виявити захворювання на ранній стадії, воно успішно лікується.

Кожна жінка повинна хоча б раз на місяць уважно оглянути свою груди, наприклад, приймаючи ванну. Зверніть увагу на колір, шкіру грудей. При злоякісному ураженні може бути почервоніння, а іноді синюшність шкіри. Ось ще характерна ознака: шкіра нагадує лимонну корочку в місці ураження. При пухлини молочної залози сосок може бути витягнуть. А якщо з нього з'явилися виділення — поспішіть до лікаря.

Потім пропальпируйте (промацайте пальцями) молочну залозу. Розбийте її умовно на 4 сектори. Верхні два зручніше обстежити стоячи. так як молочна залоза відвисає і всі пухлини, ущільнення, якщо вони є, легко виявити. Нижні два квадрата дослідіть лежачи, коли заліза «розпластана» на грудній клітці. І на закінчення огляньте лімфовузли під пахвами над ключицями. Їх розміри не повинні перевищувати 1-1,5 см. Якщо ви відчуваєте, що вони з'єдналися один з одним, зверніться до лікаря. І взагалі при найменших змінах в грудях треба піти до фахівця. По-перше, чим раніше, тим краще — про це ми вже говорили, а по-друге, нехай це буде помилка, але зате ви позбудетеся від даремних хвилювань.

Ви зустріли знайомого чоловіка, і він цілує вам руки. Що ви при цьому відчуваєте? Відчуваєте себе жінкою? На жаль, ви червонієте від сорому за свої натруджені, шорсткі, негарні руки. Скільки справ вони переробили? Але це означає тільки одне — догляд за руками повинен бути особливий. Тим більше, що руки теж зрадницькому видають ваш вік, а частіше накидають ще кілька років. Ну-ка, візьміть себе в руки!

Відразу ж подаруємо вам старовинний рецепт наших бабусь: зів'яла і зморшкувата шкіра рук знову стає еластичною і м'якою, якщо в неї втирати на ніч суміш з одного жовтка, столової ложки меду і чайної ложки вівсяної муки. Після цього надіньте бавовняні рукавички.

Вам часто доводиться возитися з водою, мити і чистити. І ви вперто не хочете скористатися гумовими рукавичками. А даремно. Не так вже вони і незручні — треба лише до них звикнути.

Маленький секрет: перш, ніж надіти рукавички, змастіть руки гліцерином. Після того, як ви закінчите брудну роботу і зніміть рукавички, шкіра на ваших руках стане ніжною і гладкою.

А якщо ви чистили картоплю або ваші руки забруднилися від якоїсь іншої роботи, протріть їх скибочкою лимона (після миття звичайно). А потім змастіть гліцерином. Буває, що шкіра на руках тріскається, пересихає. Обов'язково перед роботою змащуйте руки або захисним силіконовим кремом і спробуйте зробити пом'якшувальні ванночки у відварі лляного насіння або в підігрітому рослинному маслі.

Радимо вам після кожного миття змащувати руки спеціальної водою, яку можна приготувати самим: візьміть рівні частини гліцерину і рожевої води і додайте 40 крапель нашатирного спирту. Нехай цей флакончик завжди стоїть на умивальнику.

А якщо руки потіють? Це неприємно, і ви від цього дуже страждаєте. Спробуйте таку ванночку: на 1 літр води — 3 чайні ложки столового оцту. Тримати руки в такій воді треба 5 хвилин, оцет стягує шкірні пори.

Просмотров: 592 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz