Пятница, 29.03.2024, 02:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 10 » ЯК ШВИДКО ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ З НУЛЯ?
22:37
ЯК ШВИДКО ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ З НУЛЯ?

Якщо ви вирішили вивчити англійську з нуля, потрібно запастися терпінням. Не важливо, який спосіб для цього вибрати, досягти результату допоможе тільки власне працьовитість. 

Багато вважають, що англійська – складна мова. Насправді, він на багато простіше, ніж навіть наш рідний. В англійській не змінюються дієслова, у них є тільки однину і третя особа. У множині до іменником просто додають «s». Взагалі його будова досить легке, з маленькою кількістю винятків з правил. Хіба що незвичне вимова деяких звуків, але до цього поступово можна звикнути. Тому, якщо ви досі не змогли його вивчити, значить, просто не робили цього або використовували не правильний підхід.

Англійська мова з нуля з репетитором або на курсах

Існує багато способів вивчення англійської мови з нуля. Завжди був самим популярним варіант вивчення англійської мови з допомогою репетитора або приватного вчителя. Послуги таких людей завжди в ціні, тому якщо плануєте освоїти англійську саме таким способом, доведеться витратитися на хорошого спеціаліста. Обережно! Якщо скористатися дешевими послугами репетитора, ймовірність отримати знання в такому випадку не велика. У будь-якому випадку покладатися повністю на вчителя не варто, все залежить від вашої працьовитості і бажання.
Також дуже затребувані в наш час мовні курси. Тут, крім матеріальної сторони, гостро стоїть питання часу і можливості відвідувати заняття за графіком групи. Якщо все це є в наявності, цей варіант відмінно підійде для спраглих вивчити англійську з нуля. Крім групових занять, також належить займатися вдома. Увага! Результат багато в чому залежить від викладача, а не від самої школи, а також обсягу групи. Вибирайте заняття, де одночасно присутні не більше п'яти осіб.

Зверніть увагу, за якими підручниками проходить навчання, бажано, щоб це були британські книги. На початковому етапі рекомендується навчатися у носія вашого рідної мови, а потім, для вдосконалення знань, у викладача, для якого англійська є рідною. Оптимальна частота занять з індивідуальним репетитором або на курсах – 3-4 рази в тиждень, чим більше, тим краще.
Вивчаєте англійську мову?! Тоді вам сюди: курсы английского.

Уроки англійської з нуля – як вивчити англійську самостійно?

Багатьох цікавить питання, чи можна вивчити англійську з нуля самостійно, без допомоги педагогів, репетиторів або групових занять. Відповідь – так! Це не тільки можливо, а ще і дуже зручно. Адже ви не залежите ні від кого, не обмежуєте себе у часі, та ще й економите власні кошти. Але самостійне навчання підходить не для всіх. Для нього необхідно, щоб людина володів деякими властивостями характеру – вмів організовуватися самостійно для роботи, мав аналітичним складом розуму, хорошою слуховий сприйнятливістю, був терплячим, посидючим і працьовитим.

Для самостійного вивчення англійської мови з нуля розроблено дуже багато різноманітних методик. Всі вони при правильному використанні мають ефективність і приносять результати, оскільки складені професіоналами-лінгвістами. Тому, якщо ви вирішили освоїти англійську досконало без сторонньої допомоги, зверніть на них увагу.

«Поліглот» Дмитра Петрова
Методика Олександра Драгункина
Методика Пимслера
Метод Шехтера
Програма Lex
Методика Віталія Левенталя
Експрес-метод Ілони Давидової
Це тільки частина, розроблених на сьогоднішній день методик вивчення англійської мови з нуля. Можна зупинити вибір на якійсь з них або розглянути інші варіанти.

Вивчення англійської мови з нуля – важливі кроки та рекомендації

Вивчати іноземну мову ніколи не пізно. Тому, якщо ви не оволоділи ним у шкільному віці, це не означає, що час згаяно. Вивчити англійську з нуля можна навіть, будучи пенсіонером. Щоб досягти успіху у вивченні англійської мови з нуля рекомендується дотримуватися кількох правил, які допоможуть уникнути помилок, які ускладнюють процес освоєння.

Регулярність. Це перше правило успіху у вивченні англійської мови з нуля. Якщо брати в руки підручники і книги англійською раз в місяць, нічого з цього не вийде. Щоб швидко і досконало оволодіти чим треба займатися цим постійно. Не рідше ніж 3 рази на тиждень, в ідеалі, звичайно, щодня, як тільки випаде вільний час. Важливо! Пам'ять має властивість втрачати те, чим рідко користуєтеся, тому її потрібно регулярно освіжати.
Комплексність. Уроки англійської з нуля повинні включати в себе одночасно і читання, і запам'ятовування нових слів, і прослуховування аудіозаписів з правильною вимовою, і повторення вже пройденого матеріалу. Тільки так можна зміцнити мають знання, удосконалити та розширити отримані нові.
Систематичність. Вивчати в першу чергу потрібно ті слова, які вживаються найчастіше. Просто відкрити словник і зубрити все підряд – марна і невдячна справа. Половина з них можуть вам ніколи не знадобиться. Запам'ятовування відбувається саме тих слів, які найчастіше пишіть, говоріть і чуєте. Крім того, просто знати слова – мало, необхідно їх ще граматично правильно зв'язувати в пропозиції, вміти замінювати, вживати в контексті з іншими.
Література. Головна література – це словник і розмовник. Користуйтеся ними постійно, навіть заради інтересу, щоб згадати якесь слово або подивитися те, що не знаєте. Ці книги потрібно по-справжньому полюбити і бути зацікавленими в них. А ще знайдіть художню літературу англійською, підручники, тільки не адаптовані. Нехай ваш мозок постійно підживлюється новими фразами і словами.
Мовна середовище. Відомо, що краще всього вивчати іноземну мову, перебуваючи серед людей, які постійно на ньому спілкуються. Звичайно, не кожен може дозволити собі поїхати на рік до Америки чи Великобританії для цієї мети. А ось підключити супутникове телебачення і регулярно дивитися іноземні новини, програми і фільми англійською – не складно. Можна завести іноземного приятеля і спілкуватися з ним по Скайпу англійською.
Навчати граючи. У нашому випадку краща гра – перекладача. Щоб відчути мову, переводите на дозвіллі російські видання або статті на англійську. Підключіть до своєму цікавому справі когось із членів сім'ї або друзів. Разом, адже завжди цікавіше. Грайте в слова, він російською – ви англійською, і навпаки. Пробуйте спілкуватися, дискутувати, домовляйтеся про те, щоб говорити при зустрічі тільки англійською.
Навіщо вчити англійську мову з нуля?

Навіщо вивчати англійську мову взагалі? Деякі люди змушені це робити, плануючи закордонну поїздку, отримуючи освіту у Вузі, заради просування по кар'єрних сходах або для налагодження особистого життя. Але насправді для цього не треба шукати причин або чекати, поки вони з'являться. Вивчати англійську, по-перше, корисно для пам'яті та інтелекту. При тому в будь-якому віці, хоч у шкільному, хоч у зрілому. По-друге, англійська універсальний світової мова, якою розмовляють близько 1, 5 мільярдів людей у світі. В 90 країнах світу він офіційний, другий офіційний або широко вивчається, тому, якщо колись будете подорожувати по світу, щоб відчувати себе впевнено, не потрібно вчити кілька мов, досить англійської, щоб бути зрозумілим.

По-третє, вивчати англійську насправді дуже цікаво, головне-це зрозуміти. Будь-яку справу, яким займатися без бажання і стимулу, не приносить очікуваних результатів. Тому для досягнення мети, необхідна мотивація. Англійська – це мова міжнародного бізнесу, нових технологій і дипломатії. Володіти англійською престижно, модно і корисно. Приступити до його вивчення ніколи не пізно, головне-правильний підхід, в першу чергу до себе.

Просмотров: 969 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz