Среда, 24.04.2024, 19:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 23 » Як швидко розкрутити свій бізнес з нуля
22:27
Як швидко розкрутити свій бізнес з нуля

Перспективна ідея і чіткий план – це лише половина успіху в бізнесі. Навіть наявність або відсутність стартового капіталу не завжди відіграє вирішальну роль. Величезна кількість компаній розоряється вже в перший рік після відкриття. Це як раз той час, коли підприємство активно «розкручується» і напрацьовує клієнтську базу. Тому важливо у всіх дрібницях продумати, як розкрутити бізнес. Без грамотної реклами цього зробити практично неможливо.

Як побудувати прибутковий бізнес продаючи товари через інтернет-сайти з націнкою від 500% і почати заробляти по 120 000 рублів щомісяця поєднуючи з основною роботою? Ми отримали ексклюзивний доступ до вебінару який пройде сьогодні 23 липня о 20:00. Це не можна пропустити, реєструйтеся прямо зараз і отримайте покрокову інструкцію до вашого фінансового успіху!

Визначтеся з бюджетом

Насамперед підприємець повинен визначитися з бюджетом, який він готовий витратити на розкручування власного бізнесу. Якщо справа стосується великого бізнесу, в який були вкладені великі кошти, підприємці не шкодують коштів і на рекламу. Коли стартовий капітал дозволяє, можна довірити цю роботу професіоналам – рекламному агентству. Вони подбають, щоб інформація про фірму мелькала в громадському транспорті і на ньому, в засобах масової інформації, на афішах в центрі міста, на стінах будівель і т. д.

Якщо мова йде про малому бізнесі, коли стартовий капітал і так обмежений, на гарну та дорогу рекламу грошей практично не залишається. Тому підприємцю доводиться думати, як розкрутити свій бізнес власними силами. Але це зовсім не означає, що бюджетні способи просування не можуть бути ефективними.
Швидко, якісно та з гарантією замовляйте розкрутку компанії тут: продвижение компании.

Інтернет

Завдяки Інтернету можна вирішити масу проблем, тому життя без нього багато хто не представляють. В руках підприємця Інтернет може бути відмінним інструментом для розкрутки власного бізнесу.

Всім вже давно відомо, що сайт – це обличчя фірми. І чим привабливіше цей сайт, тим більше клієнти захочуть скористатися саме вашими послугами. Якщо ви зовсім нічого не тямите у розробці сайтів та СЕО-просування і навіть не здогадуєтесь, як швидко розкрутити бізнес в Інтернеті, краще довірити цю справу професіоналам. А тим, хто вболіває за свою справу і не готовий переплачувати в кишеню підрядника, можна порадити пройти лікбез на безкоштовних семінарах і просуватися самостійно за допомогою онлайн-сервісів, наприклад, SeoPult.

Крім традиційного просування сайту в пошукових системах, можна скористатися банерної та медійною рекламою, яка залучає покупця на сайт. Також подібна функція потрібна для того, щоб зробити бренд упізнаваним. Але не варто забувати, що ніяка реклама не повинна бути занадто нав'язливою. Інакше це призведе до абсолютно протилежного ефекту.

Якщо ж створення гарного сайту вам не по кишені, на допомогу прийдуть соціальні мережі. Деякі недооцінюють всі можливості соціальних мереж, хоча багато підприємці знаходять своїх клієнтів саме там. Для цього необхідно створити групу або сторінку, що рекламує послуги фірми, і зайнятися запрошенням потенційних клієнтів.

Не варто забувати, що сьогодні існують каталоги фірм, де можна безкоштовно зареєструвати свою організацію, описати особливості її діяльності, прорекламувати кілька позицій товарів. Можна рекламувати свої послуги на тематичних сайтах і форумах. Безкоштовні дошки оголошень у Мережі також допоможуть знайти підприємцю своїх клієнтів.

Листівки та візитки

На створення невеликої партії візитних карток або листівок потрібно не так вже й багато коштів. У листівках повинен відображатися не тільки адреса і телефон фірми, але і конкурентні переваги, які виділяють вашу компанію від інших. Краще роздавати подібну рекламу в місцях скупчення саме вашої цільової аудиторії. Наприклад, послуги з дрібного побутового ремонту краще просувати безпосередньо у під'їздах (кинути оголошення в поштову скриньку), а інформацію про новому кафе можна поширити поряд з торговим центром.

Зв'язки з партнерами

Нових клієнтів у фірму можуть призвести не тільки рекламні афіші, але й інші компанії. Наприклад, ви є засновником салону краси, а ваш друг володіє магазином жіночого одягу. Здавалося б, нічого спільного між цими двома підприємствами немає, але завжди можна розкрутити свій бізнес з нуля і налагодити взаємовигідне співробітництво. Якщо за придбання товару на певну суму магазин буде дарувати знижку на одну з послуг у вашому салоні, салон отримає нових клієнтів, а магазин збільшить товарообіг. І подібних прикладів можна навести безліч.

«Сарафанне радіо» також є відмінним способом завоювання нових клієнтів. Досить розповісти про новий бізнес друзям і знайомим, а ті, у свою чергу, передадуть інформацію іншим. Нехай далеко не всі друзі є вашими потенційними клієнтами, але, можливо, серед їхнього оточення виявляться ті, кому потрібні ваші послуги.

Останній крок на шляху до успіху. Як утримати клієнта?

Незважаючи на дорогу рекламу і зручне місце розташування, деякі підприємства так і не змогли завоювати любов цільової аудиторії. Навіть грамотна розкрутка бізнесу з нуля не допоможе втриматися фірмі «на плаву», якщо власник не приділяє належної уваги своїм клієнтам. Тому варто знати, що клієнта необхідно не тільки залучити, але і утримати. Ось кілька принципів, які допоможуть це зробити.

Високий рівень сервісу і ввічливий персонал. Незалежно від того, чи являєтесь ви власником мережі готелів або невеликого хостелу, ввічливе звернення і шанобливе ставлення до клієнта важливо завжди.
Індивідуальний підхід. Навіть невелика знижка 3-5% постійного клієнта дозволить йому відчути себе більш значущим. А постійні бонуси і подарунки змусять людей повертатися до вас знову.
Надання якісних послуг. З кожним днем покупці стають все більш вимогливими. І якщо вони не отримають якісні послуги в одній фірмі, то звернуться в іншу.

Просмотров: 621 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz