Понедельник, 29.04.2024, 01:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 17 » Як розкрутити сайт безкоштовно
22:43
Як розкрутити сайт безкоштовно

Багато людей, зареєструвавши свій сайт, задаються питанням: «А що тепер робити?».
Правильно, потрібно розкрутити його. Це добре, що у Вас є кошти на розкрутку, а якщо їх немає, або просто шкода. Так от є такі методи, розкрутити свій сайт, не витративши ні копійки. Отже, я розповім Вам про найбільш поширених.

Метод перший.
Створення поштових розсилок на таких популярних сайтах, як subscribe.ru, maillist.ru, content.ru. Аудиторія, яких більше сотні тисяч передплатників. І хоч з 100% на розсилку будуть адекватно реагувати тільки 10%, то цілком можливо, саме вони можуть стати Вашою цільовою аудиторією.

Метод другий. 
У вже названих поштових службах, можна опублікувати свою статтю, з відсиланням на просувний Вами сайт. Для цього потрібно відправити лист автору схожих по тематиці розсилки. Можливо, що Ваше прохання проігнорують або попросять заплатити, але все ж спробувати варто.

Замовляйте розкрутку сайту у професіоналів: http://seo-one.biz.ua/.

Метод третій.
Підійде Вам, якщо другий спосіб все ж таки не підійшов. Можна налагодити обмін статтями. Як товарний обмін. Але тут потрібно уникати низькопробних робіт, інакше буде негативна реакція відвідувачів Вашого сайту.

Метод четвертий.
Участь у конкурсах, які проводять різні сайти, блоги і служби розсилок. «Засвітитися» в учасниках конкурсу, зміцнює авторитет в мережі, та ще й «муляє око» . Існує так званий конкурс «золотих розсилок», який проводиться на subscribe.ru.

Метод п'ятий.
Розсилка корисних порад, книжок, програм, звітів. Суть проста, якщо Ваш ресурс цікавий, він сам по собі привабить багато трафіку. Тому багато вебери, можуть розмістити Вашу статтю на своєму сайті і Ви отримуєте додатковий трафік.

Метод шостий. 
Якщо Вашим продуктом є не сайт, а рекламований товар на сайті, то залучіть до роботи зареєстрованих у партнерській програмі веб-майстрів, які будуть отримувати комісію від продажу. 

Метод сьомий.
Постите на форумах, залишайте корисні поради, на Вашу думку, при цьому з посиланням на ресурс.

Метод восьмий.
Помістіть підписний лист, який повинен буде включати ім'я та адресу візитера.

Ось в принципі ми і розглянули вісім основних методів розкрутки сайту безкоштовно. Якими користуватися вирішувати Вам! Удачі в розкручуванні свого сайту.

Просмотров: 660 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz