Вторник, 23.04.2024, 19:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 3 » Як правильно вибрати школу танців?
00:12
Як правильно вибрати школу танців?

В наші дні танці знову увійшли в моду. Тепер професійне вміння танцювати - це не тільки розвага, але і уміння виділитися в будь-якій компанії, а також відмінний засіб зняти повсякденний стрес.

Для того щоб ваше захоплення приносило вам виключно позитивні емоції, необхідно грамотно і зважено підійти до вибору школи танців. З цього матеріалу ви дізнаєтеся про те, як уникнути прикрих помилок, і звернутися за осягненням мистецтва танцю до справжнім майстрам.

Вибір школи танцю: правила і поради

 В першу чергу, необхідно розуміти, що, відвідавши лише одне пробне, як правило, безкоштовне заняття, робити справедливі висновки дуже складно. Перш ніж купувати абонемент або, навпаки, відмовлятися від подальших тренувань у школі танців, краще всього поговорити з тими, хто давно в ній займається, дізнатися, яких успіхів він досяг, і яка думка у них про рівень підготовки в цьому закладі.

Крім того, звернути увагу на:

...кількість і якість реклами. Якщо її занадто багато, і вона дуже кричуща і настирлива, готуйтеся до того, що ціни будуть порядком завищені - адже якось же потрібно окупати рекламний бюджет. Якщо ж реклами немає або дуже мало, це говорить про те, що студія ще не "розкручена" і навряд чи в ній ви знайдете досвідчених педагогів та сучасне обладнання.
Для тих хто шукає школу танців, ми підібрали одну з кращих, ви знайдете її там.
...наявність і масштаб знижок і бонусів. Спедпредложения і всілякі акції - це чудово, але якщо вам пропонують річний абонемент за ціною місячного - це привід замислитися. Або якість послуг у цій школі відповідає такій низькій ціні, або довше місяця вона навряд чи проіснує.
...дипломи і нагороди закладу. Краще, якщо це будуть один-два всесвітньо відомих конкурсу з сальси або бачате, в яких учні або педагоги студії здобули перемоги, ніж сотня маловідомих регіональних заходів, існування яких в принципі викликає сумніви.
...наявність пробного заняття. Якщо вам пропонують оплатити перше заняття, це говорить про те, що дана організація зовсім не відповідає сучасному світовому рівню сервісу, і навчатися в ній навряд чи буде комфортно.
... ремонт у приміщенні для танців. Безумовно, це не визначає і не головний фактор, але тут не все так просто. По-перше, комфорт та сприятливі умови в студії танцю допомагають розслабитися і почувати себе більш вільно, а по-друге, сучасний дизайн, хороший звук, обладнані роздягальні та душові, чистота і привітний гардеробник - це вірна ознака того, що справи у школи йдуть добре і благополучно.
 Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам правильно вибрати школу танців і швидко досягти бажаного результату! Один з безпрограшних варіантів - школа танців ZebraStep, саме тут вам будуть завжди раді і допоможуть досягти досконалості.

Просмотров: 560 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz