Четверг, 02.05.2024, 03:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 23 » Як правильно садити плодові дерева?
01:53
Як правильно садити плодові дерева?

1. Садити дерева навесні найкраще і правильніше, починаючи з другої половини квітня до початку травня. Якщо ви не встигнете посадити в цей момент, то краще відкладіть задумане до осені. Пам'ятайте, що восени посадку можна проводити пізніше середини жовтня.
2. Коли ви купили саджанець, огляньте його коріння. Якщо за час транспортування вони підсохли, то бажано опустити їх в воду на пів дня або на добу. Перед самою посадкою ще раз оглядаємо коріння на пошкодження. Пошкоджені ділянки необхідно обрізати ножем або секатором до здорового місця. Підрізування потрібно робити по прямій, а не по косій, як ми, наприклад, обрізаємо квіти.
3. Важливим фактором є і глибина посадки. Якщо глибина буде дуже маленькою, то коріння можуть висохнути влітку, або якщо ви садите восени загинути від морозів. При глибокої же посадці дерево повільно зростає і поступово гине.
Замовляйте сажанці плодовитих дерев тут: на сайте g-sad.etov.ua.
4. У правильно посадженого дерева коренева шийка повинна бути вище на 5 сантиметрів поверхні грунту. Викопайте яму глибиною приблизно півметра. У центрі на глибину двадцяти п'яти сантиметрів заглиблюється кол. Висота цього кола повинна доходити до нижньої гілки крони.
5. По центру ями насипаємо конусом родючий грунт, яка заздалегідь перемішується з добривами. Садити необхідно дерево удвох. Поставте саджанець на землю і розподіліть акуратно коріння, щоб всі вони лежали рівно. Поступово засинайте яму, щоб всі проміжки між країнами були добре заповнені.
6. У міру засипання кілька разів струшуйте деревце. Це слід виконувати для більш рівномірного заповнення землі. Коли коріння будуть закриті приблизно на тридцять сантиметрів, акуратно ущільните землю ногою, направляючи весь час носок ноги до дерева. Коли вся землю буде засипана і вдруге утрамбована, поливаємо деревце одним або двома відрами води.
7. Підв'яжіть саджанець до кілка за допомогою шпагату, поліетиленової плівки або навіть вербовим прутиком. Слідкуйте, щоб пов'язка була не надто тугий. Якщо ви зробите все правильно, то ваше деревце обов'язково прийметься, і обов'язково буде давати врожай.

Просмотров: 602 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz