Пятница, 03.05.2024, 11:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 17 » Як організувати весілля недорого
01:18
Як організувати весілля недорого

Сьогодні багато пар відмовляються робити весілля. Це несучасно, клопітно і досить затратно. Однак не варто відмовляти собі в цьому задоволенні, адже весілля можна влаштувати недорого. Недорога весілля це не означає, що вона буде банальним і нудним, навпаки це дає вам можливість реалізувати ваш нерозтрачений творчий потенціал.

Щоб знати на чому заощадити, організовуючи весілля, необхідно все ретельно подумати. Існує велика кількість можливостей заощадити на торжестві і при цьому якістю не зашкодить. Розглянемо декілька:

1. Агентство з організації весіль. Зазвичай, в агентстві надається весь аспект послуг по організації. Починаючи від прокату автомобілів і закінчуючи постановкою програми всього торжества. Виходить це набагато дешевше, ніж самостійно розшукувати все і в різних місцях.

2. Весільні кільце і вбрання. Без цього не обходиться жодне весілля. Якщо кільця це назавжди, то костюм і плаття можна взяти недорогі або ж напрокат, або зшити. Спогади про торжество залишаться на фотографіях і відео, а найголовніше в пам'яті, а на одязі можна заощадити чималу суму.

Плануєте організацію весілля?! Тоді вам сюди: свадьба Одесса.

3. Весільне гуляння. До цієї традиції звикли давно. Можна організувати прогулянку на теплоході, це буде коштувати приблизно 50 тисяч рублів, а можна організувати гуляння на ставку або в парку. Вода і природа все це безкоштовно.

4. Обслуговуючий персонал. На тамаду можна заощадити, якщо у вас є веселі друзі, не мають комплексів. Різноманітні конкурси можна організувати самостійно. У мережі можна знайти більше сотні сценаріїв весілля. Також на роль діджея можна знайти знайомого чи друга.

5. Число гостей. Банкет є найбільш урочистою частиною свята. Ретельно продумайте список запрошених. Якщо ви запросите тільки близьких друзів і родичів, то це буде приблизно 50 осіб. А це суттєва економія. Придумайте незабутні, яскраві запрошення, майбутнього торжества це задасть тон.

6. Оформлення приміщення. Обходиться досить дорого, якщо потік дизайнерських думок працівника агентства не контролювати. Не забудьте придбати спеціальні свічки. Ними потрібно прикрасити стіл пари, також можна додати різні романтичні фігурки, а повітряні кульки краще розставити лише по залу.

7. Церемонія вінчання дуже красива. Коштує вона не дорого приблизно 2 тисячі рублів. Не забудьте придбати свічки, рушник.

8. Якщо вам хочеться додати до вашого торжества якоїсь особливої родзинки можна додати весільну книгу побажань, яка є європейською традицією. Насамперед, це сучасно і не дуже поширене, а значить досить оригінально, та й просто приємно буде потім перечитувати побажання і слова.

9. Також можна заощадити на подорожі. Зрозуміло, не варто позбавляти себе такої можливості, але можна обійтися без буденного Єгипту і Туреччини. Можна поїхати на Селігер або здійснити подорож екстремального характеру по гірських річках Алтаю. Адже в Росії дуже багато красивих місць.

Весільне торжество є вашим святом. Не потрібно намагатися догодити юрбі і підлаштовуватися під думку інших. Занадто довгий час нічого не бачили, і тепер це потрібно заповнити. Беруться величезні кредити, які потім виплачуються протягом десяти років. Не варто йти за натовпом. Краще організувати скромне невелике торжество, а на зекономлені кошти придбати молодої сім'ї, наприклад, житло. Весільне торжество можна влаштувати недорого. Краще все ретельно продумати, попередньо все розрахувати, і в результаті заощадити, ніж позбавити себе цього незабутнього свята.

Просмотров: 743 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz